SondajRSS Feed

Copiii greilor din PSD sunt pusi in functii inalte si bine platite

30 Iulie 2018

Greii din PSD si-au plantat copii pe functii-cheie, avand recomandare, mai bine zis proptele, sustinerea politica. Dupa ce a lucrat la firma tatalui, fiul Vioricai Dancila este consilier la Curtea de Conturi, iar fata fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, lucreaza la Banca Nationala. Victor Dancila, fiul premierului, este angajat de câteva luni la Curtea de Conturi pe post de consilier. Si so?ia sa lucreaza tot la stat, la primaria Capitalei. Printre cei numiti de PSD în functii sunt si fiii a doi lideri PSD din Moldova. Fost portar la FC Ceahlaul, Remus Munteanu, baiatul presedintelui PSD Neamt, Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului si Sportului. Tudor Buzatu, fiul vicepresedintelui PSD Dumitru Buzatu, este secretar de stat la Departamentul pentru Parteneriatele Strategice. Delia Iordache, fiica fostului ministru al Justitiei Florin Iordache, lucreaza de câtiva ani pe postul de referent la Cancelaria Bancii Nationale. E un post câstigat prin concurs. În trecut, fiica parlamentarului a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relatia cu Rom&

Copiii greilor din PSD sunt pusi  in functii inalte si bine platite
acirc;nii de Pretutindeni. Dana Florentina Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, este angajata la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, o institutie în subordinea tatalui sau. Tânara Daea a studiat ingineria economica la Universitatea de Agronomie si Literatura engleza Comparata la Universitatea Americana din Paris. Fiica fostului ministru al Apararii Adrian {utuianu lucreaza la Primaria Generala a Capitalei, unde este consilier juridic. Ruxandra Andreea {utuianu a terminat Facultatea de Drept la Universitatea din Bucuresti acum 4 ani. În trecut a facut un stagiu la cabinetul Vioricai Dancila, la Parlamentul European, pe vremea când actualul premier era europarlamentar PSD.

Vizualizari 3188
Comentarii articol

>

in 30 Iulie 2018 9:18

copii celor din ciuma portocalie au fost pusi in functii numai dupa...merit.

>

in 30 Iulie 2018 9:29

Copii si ginerele lui Nosa unde lucreaza si cum au promovat?

>

in 30 Iulie 2018 9:50

JOS CIUMA ROSIE! JOS PENALII DIN FUNCTII! JOS CORUPTIA SI HOTIA!

>

in 30 Iulie 2018 9:50

JOS CIUMA ROSIE! JOS PENALII DIN FUNCTII! JOS CORUPTIA SI HOTIA!

>

in 30 Iulie 2018 9:50

JOS CIUMA ROSIE! JOS PENALII DIN FUNCTII! JOS CORUPTIA SI HOTIA!

>

in 30 Iulie 2018 9:50

JOS CIUMA ROSIE! JOS PENALII DIN FUNCTII! JOS CORUPTIA SI HOTIA!

>

in 30 Iulie 2018 10:09

Òaaaa ati descoperit si voi la ce e buna apa rece.

>

in 30 Iulie 2018 11:43

Si Dragnea i-a luat ferma de porci la fiu-sau si prin firmele acestuia + Teldrum si-a luat insule, paduri, intinderi de ape, hotel, vile and so on. Nu ca altii nu si-ar fi aranjat copiii. De treburile astea trebuie sa scapam si de la stanga si de la dreapta!

>

in 30 Iulie 2018 14:54

M U I E psd

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.