Copii in tribune la meciul decisiv Romania - Norvegia

0
697

 

Copii in tribune la meciul decisiv Romania - Norvegia

30 000 de copiii ar lua loc in tribunele Arenei Nationale Bucuresti la jocul cu Norvegia, contand pentru calificarea la Euro 2020 ce va avea loc miercuri 15 oct 2019, ora 21,45. Ca urmare a incidentelor si scandarilor rasiste la jocurile cu Spania si Malta , comportamente total inadmisibile pentru aceste competitii ,
Federatia Romana de Fotbal a fost amendata cu 85 000 euro. Mai mult, aruncarea cu materiale pirotehnice in teren, patrunderea spectatorilor in teren si modul de comportare au adus Romania in vizorul UEFA.
Scandarile rasiste au continuat si le recentul meci Romania -Ucraina ( 3-0)- U 21.
Este ciudat ca se gasesc hoti de porumb, hoti de lemne uscate din paduri, de legume, etc. dar la acest nivel si cu tehnologii avansate nu se depisteaza nimic! Ca atare, spectatorii, copiii sub 14 ani , vor avea acces in tribune, cu insotitori, conform regulament la 10 copii un cadru insotitor. Se estimeaza ... 30.000 !

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.