Controale pe tot ce inseamnă cursuri de apă in Sălaj

0
3

Cursurile de apă, şanţurile şi rigo-lele din judeţ vor fi luate la “puricat” de echipe comune de inspecţie şi control, la ordinul prefectului. Potrivit informaţiilor de la Prefectura Sălaj, în urma unei adrese primite de la Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, prefectul judeţului, Ionel Ciunt, a emis ordinul privind constituirea echipelor comune de inspecţie şi control pentru verificarea stării de salubritate a cursurilor de apă şi a modului de realizare şi întreţinere a şanţurilor şi rigolelor din localităţile judeţului. 

Echipele de control vor avea în componenţă reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum, ai stop_coloana Comisariatului judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor. Aceştia îşi îşi vor desfăşura activitatea de control în perioada 23 martie – 30 aprilie.
La finalul perioadei menţionate se va întocmi un proces verbal centralizator cu rezultatele verificărilor şi deficienţele constate, însoţite de măsuri şi responsabilităţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here