SondajRSS Feed

Contributia PSD Salaj la mitingul brigazilor albe care vor curata tara de sobolani

11 Iunie 2018

Se cauta concluzii pentru mitingul organizat sambata de PSD, care a reusit sa strânga peste 180.000 de oameni în Piata Victoriei sub sloganul "împotriva abuzurilor justitiei".  Este unanima interpretarea ca mitingul convocat de Liviu Dragnea - in contextul in care ICCJ trebuie sa se pronunte intr-un dosar in care procurorii cer inchisoare pentru presedintele PSD – a fost un miting de sustinere a liderului partidului. Au fost astfel de opinii inclusiv in sanul PSD.  Totul s-a încheiat cu avertismentul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca, "daca nu vor întelege ca regimul lor s-a sfârsit, vom veni din nou (...) si nu vom mai pleca".

Liviu Dragnea, la miting: "Curatam tara de mizeria împrastiata de acesti sobolani"

„Albul simbolizeaza curatenia oamenilor. si noi asta facem: curatam tara de mizeria împrastiata de acesti sobolani. A zis cineva ca suntem brigazile albe. Sa fie si asa, sa fim brigazile albe” - a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul mitingul de sâmbata seara.
Manifestantii, adusi cu autocare de la sute de kilometri, nu au mai asteptat ca Dragnea sa-si termine discursul, tinut în jurul orei 22.00. Au pornit in coloane spre autocare. Asa a esuat si un moment important anuntat de organizatori - aprinderea luminitelor de la telefoane în Piata Victoriei.

Liderii PSD Salaj se mandresc pe facebook 
cu participarea la mitingul de sambata

Deviza postata de PSD Salaj pe facebook pentru mitingul de sambata a fost "Va rugam sa ne scuzati, nu vorbim cât ne ascultati. Vrem Prosperitate, NU Securitate! #PSDSalaj în Piata Victoriei!"
Din pozele postate reiese ca au participat la miting senatorul Pop Gheorghe, secretarul de stat Calin Fort, primarul si viceprimarul Zalaului, Ionel Ciunt si Teodor Balajel, directorul SC Transurbis Zalau, Alin Oros. 
PSD Salaj a primit de la centru sarcina mobilizarii pentru miting prin presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc. Responsabili cu mobilizarea in Salaj au fost Tiberiu Marc si secretarul general al partidului, Sergiu Panie.
De la primarii PSD am aflat ca fiecarui lider PSD de comuna i s-a trasat sarcina sa recruteze minim 10 oameni, dar cat mai multi, cu care trebuie sa participe la miting. Primarii au fost obligati sa suporte toate cheltuielile pentru participarea la acest miting din buzunarul propriu. 
“n Salaj, PSD are 23 de primari, dintre care doi primari de oras, la Zalau si Jibou, plus conducerea Consiliului Judetean Salaj.

PNL Salaj vede in mitingul PSD
o organizare perfecta de tip dictatorial

Deput

Contributia PSD Salaj la mitingul  brigazilor albe care vor curata tara de sobolani
atul, Lucian Bode, presedintele PNL Salaj spune ca PSD Salaj a constrans oamenii sa participe la mitingul de sambata.
"Mitingul PSD a reprezentat un exemplu în ceea ce priveste o organizare perfecta de tip dictatorial, unde oamenii fie au fost ademeniti cu recompense tipice PSD-ului, fie au fost constrânsi sa participe, iar aici plângerile de acest tip nu au contenit sa apara în spatiul public. Într-un cuvânt, un adevarat circ care a lasat în urma mizerie, atât la propriu, cât si la figurat. Nu cunosc detalii despre mobilizarea din Salaj, însa sper ca salajenii nostri sa nu fi fost parte a categoriei celor constrânsi sa participe la o astfel de manifesta?ie grotesca", a spus liderul PNL Salaj.

USR Salaj transmite conducerii
judetului sa se ocupe de problemele
salajenilor, nu de ale lui Dragnea

Gabriela Carmen Olar, presedinte USR Salaj, ne-a comunicat ca apreciaza manifestarea de sambata drept un demers in cadrul eforturilor PSD si ALDE de a subordona justitia.
"Justitia inca mai e independenta, ceea ce PSD si ALDE nu pot accepta. Vor s-o subordoneze si pe aceasta. Aceasta e, de fapt, miza mitingului organizat de PSD (…) Toate aceste actiuni se inscriu de fapt in lupta oarba a PSD si a presedintelui Liviu Dragnea dusa pentru subordonarea totala a institutiilor statului, inclusiv pentru a-i scapa de condamnari penale existente sau viitoare. Am vazut prezenta PSD Salaj in frunte cu cei care conduc judetul si municipiul Zalau la acest miting. Parlamentarii PSD de Salaj au demonstrat in Parlamentul Romaniei grija fata de salajeni. Au votat legi impotriva intereselor celor care i-au votat. Cerem autoritatilor locale, conducatorilor Consiliului Judetean Salaj si ai Primariei Zalau, inclusiv celor care s-au dus la Bucuresti sa isi sustina presedintele impotriva justitiei, sa se aplece asupra problemelor reale ale judetului (ajuns ultimul din punct de vedere al dezvoltarii in Transilvania) si asupra problemelor Municipiului si sa-l lase pe Dragnea sa isi rezolve problemele penale in mod corect, in justitie. Aveti atatea probleme de rezolvat pentru comunitatea care v-a ales si multe promisiuni electorale de indeplinit. Va asteptam la treaba", a spus presedintele USR Salaj, Gabriela Carmen Olar.

 

Vizualizari 7126
Comentarii articol

>

in 11 Iunie 2018 0:05

Și sursa foto? Ai fost la protest, Arthur?

>

in 11 Iunie 2018 0:06

Hoților! Furați poze și va dați ziariști!

>

in 11 Iunie 2018 0:09

Rușine PSD Sălaj și celor care au fost la miting! Primarul promitea bulevard asfaltat deja, dar nu e gata. Balajel coordonează atât de bine activitatea CITADIN că ăștia, beți, trag marcaje strâmbe pe străzi. Dar amândoi s-au dus să-i sărute mana infractorului. Asta îi doare pe ei, nu problemele orașului. Rușine!

>

in 11 Iunie 2018 0:13

UNDE-I STATUL PARALEL? CA VREAU SA MA MUT IN EL.

>

in 11 Iunie 2018 0:14

STATUL PARALEL cu interesele poporului este compus din TOTI POLITICIENII și TOTI DEMNITARII care ne fură viitorul.

>

in 11 Iunie 2018 0:30

Asa'i cand ai primar veterinar, si presedinte de cj ofiter de securitate... Da vine 20 20, n'aveti voi grija..

>

in 11 Iunie 2018 1:10

Mai, Pop Gheorghe Analafabetul functional spune-ne care-i statul paralel!!

>

in 11 Iunie 2018 1:21

Uau ! Ce de postaci frustati !

>

in 11 Iunie 2018 6:21

Pt 1,21. Mai bine postav decât guzgan roșu Adică PSD ist\r\nAți văzut cum ați adunat doar prostimea la București,?\r\na FOST ADA FRUMOS IN ZALAI FARA VOI!!! NU AȚI PUTUT TANE IN BUCURIE VOI CEI DE LA PSD SI SIMPATIZANȚII VOSTRI? CRESTEA NIVELI

>

in 11 Iunie 2018 6:23

Dacă rămâneau în București creștea nivelul intelectual al orașului de câteva ori bune. :))))))) Ce bine era fata ei!!!!\r\nDin păcate au venit înapoi.

>

in 11 Iunie 2018 6:48

PSD-erbedei o adunatura de rebuturi toxice a socoetati. Gunoaie au mers gunoaie au venit.

>

in 11 Iunie 2018 6:51

Abia aștept Usr la putere , Zoli și ai lui vor salva Salajul de corupție, chair toată România!

>

in 11 Iunie 2018 7:10

ALOO, VOI PSD-IȘTII SUNTEȚI CEI MAI TICĂLOȘI ȘI HOȚI !!!! DUCEȚI ȚARA DE RAPĂ !!! AȚI FĂCUT LEGEA SALARIZĂRII PT. VOI ,NEMERNICILOR,IAR PRIMĂRIILE ȘI CJ. Ș-AU FĂCUT SALARII CUM VOR MUȘCHII LOR !!!! INVESTIȚII ZERO !!! HUOOO !!!!

>

in 11 Iunie 2018 7:41

Domnul Ciunt a fost cu ginerele?

>

in 11 Iunie 2018 8:01

Pt 6,51 te oftici? :))))\r\n\r\nPSD CIUMA ROSIE

>

in 11 Iunie 2018 8:12

Cei care au participat la miting,cat de naivi sa fiti si sa nu va intrebati ca cei care v-au vorbit de pe scena,cum au reusit sa acumuleza asemenea averi fabuloase?Cati oameni in tara asta pot aduna asemenea averi din munca cinstita?

>

in 11 Iunie 2018 8:12

1. suntem o tara libera, scrie fiecare ce vrea, dar grija mare la insulte si amenintari, IP-urile se vad. 2. acest miting a fost un esec, cu mult prea putini participanti fata de ce era anuntat. 3. S-a scandat impotriva lui Kovesi, dar nu Kovesi e problema in tara asta. DNA va merge inainte si fara ea. Plus ca mai sunt 2 ani pana la alegeri, iar mai multe voturi decat in urma cu 2 ani PSD sigur nu va obtine. Pt ca guvernarea, oricat de buna ar fi, ERODEAZA. 4. Initial s-a dorit a fi un mitig pro familie, dar s-a renuntat pt ca Dragnea nu e chiar tiparul ideal (are partenera de 25 de ani), apoi pro Dancila (dar nu prea ai pt cine), apoi pro justitie, uitandu-se faptul ca insusi Dragnea e un condamnat penal.

>

in 11 Iunie 2018 8:13

HOTII STRIGA HOTUL !!!!!

>

in 11 Iunie 2018 8:13

Toti milogi si cersetori apar in poze la miting mergeti in pl. mea la numca nu la intins mana si baut de bere prin autocare pe bani statului milogi nai.ca ar trebui omarati toti sa se scale tara de sobolani.facem miting sa incurajam coruptia si hotia.pt o viata mai buna nu se fac proteste ca pe aia ii amendeaza politia.romania saizen

>

in 11 Iunie 2018 8:14

Din poze la cat de bine arata oamenii aia nu cred ca are careva salariul minim pe economie.

>

in 11 Iunie 2018 8:16

au scandat vs statului paralel. Pai PSD e statul paralel. Paralel cu nevoia de drumuri, de spitale in care sa nu iti cumperi singur medicamente, de scoli cu apa curenta si toalete functionale (de profesori nu mai pomenim), de investitori care sa aduca locuri de munca, etc.

>

in 11 Iunie 2018 8:23

majorarile salariale au fost platite din credite. Ok, unele salarii erau bataie de joc, trebuiau ajustate. Dar ce-ar fi sa luam credite si sa facem macar 7 spitale regionale in tara asta cu aparatura noua si medici alesi, cu centre de cercetare incluse? Si sa scutim de impozitul pe profit pe un an pe toti cei care ar dori sa sponsorizeze acest proiect? si sa iertam de impozitul pe apartament pe 3 ani pe toti care, de asemenea, ar dori sa se bage? E greu, aici trebuie sa gandesti pe termen lung, vin alegeri, poate nu mai iesi, de ce sa taie altul panglica? oricum furam si avem de unde plati tratamente in afara. Restul? Da-i in p--a mea!

>

in 11 Iunie 2018 8:37

da tibisor so tras iara pe cur?

Liberté, égalité, fraternité[>

in 11 Iunie 2018 8:41

A dat pesedeul pensii speciale inclusiv primarilor si consilierilor locali! De ce? Ca sa ii stimuleze pentru viitoarele alegeri! Si peneleul n-a avut nimic impotriva desi se considera de centru-dreapta si stie ca nu-s bani! Asta a strigat cineva la miting? Pe viitor la pensii trebuie sa se aplice principiul contributivitatii la toti angajatii din tara! Egalitate pentru angajatul de la Lidl cu cel de la tevi cu procurorul ori cu primarul! Ai 3000 de euro salariu, primesti pensie dupa 3000 de euro, ai 300 de euro salariu, primesti pensie dupa 300 de euro!

>

in 11 Iunie 2018 8:43

au mers la bucuresti sa le spuna penalul ca sint sobolani bravo sinteti de tot kktul gunoaielor ciumate

Ptr. 1:21>

in 11 Iunie 2018 8:53

Te-ai trezit maimuto? Ai revenit de la mitingul babuinilor? Cate banane v-a dat infractorul DRACnea? Uu, aa!

>

in 11 Iunie 2018 9:38

S-au dus ca oile sa linda-n fund pe penali.

>

in 11 Iunie 2018 9:42

COMO A FOST LA MITING . TACE !E mandru de psd !

>

in 11 Iunie 2018 9:51

Ciunt şi Bălăjel s-u deplasat la Bucureşti cu autocarul sau au folosit maşina primăriei?

Tocmai Securistu Marc s-a gasit sa strige:>

in 11 Iunie 2018 9:52

"Vrem Prosperitate, NU Securitate!"?

>

in 11 Iunie 2018 9:59

S-a trezit ciuma portocalie.O sa luati m..e si la viitoarele alegeri in frunte cu popandaul penibil de Sica Mandolina.Sunteti tari in clanta pe internet, in rest sunteti varza.

Voievodul Gura de Aur>

in 11 Iunie 2018 9:59

Dar cand v-a miscorat Baselu salariile si pensiile sau cand a vandut flota sau cand a lovit un copil cu handicap sau cand a facut o biata femeie tiganca imputita unde ati fost postacilor? Ati uitat ca PDL ul s-a contopit in PNL si e aceeasi mafie in continuare? Sau cand saraca batrana de 80 de ani a fost chemata in mod abuziv 500 km pana la DNA in bucales pt. 3 oua si o gaina? Spuneti de Dragnea ca ce vila are dar de Iohannis cu 6 case nu mai ziceti nimic?

>

in 11 Iunie 2018 10:02

vrem in statul paralel ca ne-am saturat de asta.

>

in 11 Iunie 2018 10:07

pt 8:12. FELICITARI!

>

in 11 Iunie 2018 10:15

Acest miting a fost "cantecul de lebada" al infractorului Liviu Dragnea. Ii dorim "La multi ani", cu EXECUTARE!

Pentru ciumatii rosii de la 9:59>

in 11 Iunie 2018 10:26

V-ati trezit, maimutelor? Ati revenit de la mitingul babuinilor? Cate banane v-a dat infractorul DRACnea? Uu, aa!

>

in 11 Iunie 2018 10:33

Nu casele șefilor sunt problema. Problema e ca, la nivel național, nu exista o strategie privind sănătatea, infrastructura, aderarea la euro etc. Dacă vreți știri adevărate, urmăriti CNN , BBC etc, și vedeți în ce direcție merge lumea si încotro merge tara asta

>

in 11 Iunie 2018 10:46

S-a dus ciurda de vite in frunte cu ciurdarii sa se CACE in centrul capitalei.Necivilizatiii , scârbos.

Voievodului ....>

in 11 Iunie 2018 11:10

Voievodule Limba in Cur, iarasi te intorci pe vremea lui Pazvante? Vezi ca incurci datele. Flota nu a vandut-o Basescu de unul singur. In dosarul Flota, finalizat in 2007, au fost anchetate 80 de persoane, intre care si 3 fosti ministri ai Transporturilor: Aurel Novac, Paul Teodoru si Traian Basescu. Interesant este cum s-a ajuns la vanzarea flotei. In 1990, regimul Iliescu a decis sa dea 16 nave din flota Romaniei in exploatare unor firme straine. Datorita managementului prost, in loc sa aduca profit s-au acumulat datorii imense. Astfel s-a decis vanzarea lor. Expertiza din dosar a concluzionat urmatoarele: "calculele expertizei susțin că, prin vinderea celor 16 nave, Statul Român nu doar că nu a ieșit în pierdere, dar evitând prin această vânzare cheltuielile de întreținere a navelor, a obținut un venit net de peste 17 milioane de dolari". Voievodule Limba in Cur, te rugam, nu mai invarti acelasi rahat expirat, ca nu te mai crede nici dracu.

To pentru Voievodul Limba in Cur>

in 11 Iunie 2018 11:12

In ce priveste "vila" lui Dragnea, afla ca nu e o vila ci un domeniu de care ar fi mandru orice miliardar al lumii. Domeniul tovarasului Dragnea se intinde pe 7000 de metri patrati, are piscina de lux, teren de tenis, un palat de cateva sute de mp. Pe langa asta, mai are proprietati in cateva judete (gasesti informatii aici: evz.ro/averea-lui-dragnea-propietatea-de-7000-mp-piscina-de-dimensiuni-impresionante-si-te ren-de-tenis-cu-nocturna-galerie-foto-si-video.html). Cele "6 case"ale presedintelui sunt de fapt 3 case amarate si 3 apartamente. Daca nu crezi, citeste urmatorul articol care are si poze pentru fiecare proprietate: adevarul.ro/locale/sibiu/exclusiv-misterul-celor-sase-case-klaus-iohannis-valoreaza-casele -candidatului-acl-prezidentiale-1_545126250d133766a858c275/index.html

Voievodul Gura de Aur>

in 11 Iunie 2018 11:17

Pentru 11:10: ia mataluta netul la puricat si pune manuta pe CV-ul lui Baselu sa vezi in ce perioada a fost sef al agentiei NAVROM si cand a fost ministru al transporturilor: 1987 - 1992. Oare care mai comunist: Iliescu sau tortionarul marinar? Doi la mana, daca tot esti atat de emancipat, ia-ti viziunea aia holistica si baga-ti-o in cur ca da rateuri grave. Strainilor carora le-au fost "date" acele nave au fost manevrate la sugestia iarasi, cine crezi? Ale marinarului! Asa ca, scuteste-ma de prostiile tale.

>

in 11 Iunie 2018 11:23

COMO NU A FOST LA MITING SA PLECE DIN PARTID SAU A FOST LA LUBENITA LA STOPIT

Voievodului Limba in Cur>

in 11 Iunie 2018 11:45

Iar vii cu dezinformari, limbricule? Uite adevarul: "În perioada 1984-1987 a fost comandantul petrolierului Biruința. Începând cu 1987 a făcut parte din reprezentanța Navrom la Anvers (Belgia). În anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigație Civilă în cadrul Ministerului Transporturilor, în cabinetul Dăscălescu, funcție pe care a îndeplinit-o până la Revoluția din 22 decembrie 1989. În primul guvern de după Decembrie 1989, Guvernul Petre Roman, a ocupat funcția de subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor. A fost numit în funcția de ministru al transporturilor în guvernele Petre Roman (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991) și Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992). \r\nCompari un capitan de nava sau director cu comunistul Iliescu, scolit la Moscova si care a ocupat functii inalte in stat, pana cand s-a certat cu Ceausescu si a fost trecut in linia 2? Esti patetic, Limba in Cur. In ce priveste vanzarea navelor, vad ca nu pricepi: au fost anchetate 80 de persoane intre care 3 ministri. Oricum ai intoarce-o, vanzarea nu o face un ministru, ca nu are drept legal. Vanzarea s-a facut de Guvernul FSN-ist (tatucul PSD-ului de azi), cu semnatura primului ministru.

Voievodul Gura de Aur>

in 11 Iunie 2018 11:58

Pentru 11:45: sorosistule ai venit aici sa-ti afirmi afilierea cu cabalii lumii sau care e faza? Oricum ai intoarce-o tot nu ai cum sa-mi dovedesti contrariul la tot ceea ce am zis. Vii cu un argument penibil cum ca Iliescu a trecut in linia 2, dar oare daramarea comunismului nu a avut si ajutor american de nu stiau ai nostri din aviatie ce drac le perturba traficul aerian? Ceausescu asa comunist cum a fost macar a lasat in urma constructii si tehnologii care au fost vandute de catre Basescu si Stolo plus capitalistii de Patriciu si Vintu de ne-au saracit tara si am ajuns vai de curul nostru. A venit si Ion Ratiu sa candideze la presedintie la momentul cu pricina dar unde plm a fost cand romanii mancau salam cu soia si el o freca dincolo?

Voievodului Limba in Cur>

in 11 Iunie 2018 12:17

Sorosist esti tu cu mata. Evident ca nu accepti nici o dovada care ti se aduce, lucru deloc surprinzator pentru un postac pesedist spalat pe creier. Iliescu, pe langa ca a fost si a ramas un comunist inflacarat, se face vinovat de crime impotriva romanilor (crimele de la Revolutie si de la mineriade). In al doilea rand, Iliescu a pus Romania pe un drum gresit in 1990 si a permis jaful national ulterior. FSN, PDSR, PSD = aceeasi Marie cu alta palarie. Ciuma Rosie a vandut cele mai multe fabrici, banci, Flota (sic!), deci stapanii tai sunt vinovati pentru dezastrul in care este Romania.

Voievodul Gura de Aur>

in 11 Iunie 2018 12:53

Pt. 12:17: sorosistule te tragi pe cur? Ai uitat ca ai finantat dezastrul de la colectiv? Ca sa-l pui pe fiul ilegitim al lui Soros: Dacian Ciolos (membru al organizatiei Friend of Europe) la guvernare? Guvern tehnocrat care s-a sters pe cur cu prioritatile romanilor si care n-a fost in stare sa absoarbe nici macar 1% din fondurile europene. Dar de epoca PDL ista a lui Videanu cu vila mai mare decat cea a lui Dragnea si cu ceasuri cat salariile parlamentarilor la un loc plus piramida vamesilor lui Blaga finantati de Boc ai uitat? Hai ca iti aduc eu aminte ca sa nu te strici iar la cap.

>

in 11 Iunie 2018 13:09

Doamna de la Cultura care aveti poze de la diverse evenimente si va faceti publicitate pe orice cale !!! Nu am vazut inca poza de la miting cu dvs. \r\n#Astept !!

Voievodului Limba in Cur>

in 11 Iunie 2018 13:11

Tu ai probleme cu curul, Limba in Cur. Dezastrul de la Colectiv s-a intamplat in guvernarea PSD. Ce au pazit, stapanii tai? De ce nu au facut nimic pentru a preveni un asemenea dezastru? Spui apoi de guvernul Ciolos; pai saracul Ciolos a condus doar un an, cu piedici din Parlament, unde PSD-ALDE avea si atunci majoritatea. Chiar daca a fost doar un an premier, Ciolos a fost parfum pe langa hahalerele si analfabetii pusi de PSD (Grindeanu, Tudose-2 doze; Dancila -20 20). Guvernul Ciolos a absorbit mai multe fonduri europene intr-un an decat guvernul PSD in ultimul an si jumatate (adica ZERO fonduri atrase de PSD). De PDL nu ma intereseaza, a disparut, e istorie. Videanu a fost om de afaceri, poate sa-si faca ce vila vrea din banii lui; Dragnea (fost PDL-ist!!) toata viata a fost bugetar si acum are o avere impresionanta. Deci, Limba in Cur, cel stricat la cap esti tu. Nu mai crede tot ce iti dicteaza stapanii tai de la partid ori manipularile mercenarilor de la televiziunile infractorilor Voiculescu si Ghita. Lumea isi da seama ca esti spalat pe creier.

>

in 11 Iunie 2018 13:45

Voievodu Gura de Aur e cumva scapat de la balamuc? Auzi tu, sa spui ca Ciolos e fiul ilegitim al lui Soros. Pe bune? Tu chiar crezi ca Ciolos e fiul miliardarului american George Soros, un batranel de 88 de ani pe care il cauta moartea la usa? Daca crezi cu adevarat asemenea bazaconii, inseamna ca ai mari probleme la cap. Mare e gradina Domnului....

Voievodul Gura de Aur>

in 11 Iunie 2018 13:53

La 13:11 puteti vedea cum arata un sorosist cu acte. Neaga de spalat pe creier ce e cum Soros a finantat dezastrul de la colectiv. Totul fost complotat de strainii prieteni ai lui Iohannis. Prieteni printre care si Merkel, ADUCATOAREA DE TERORISTI IN EUROPA! PDL istorie? I-auzi, pai mai imbecilule cum poti sustine asa ceva cand acea ISTORIE a adus tara in stadiul in care e acum si a provocat pleacarea la munca in strainatate a sute de mii de romani!!! Sorosist imputit ce esti!

Voievodului Limba in Cur>

in 11 Iunie 2018 14:16

1) Imbecilule, eu n-am nicio treaba cu Soros si nu fac parte din niciun partid. Numai un trepanat ca tine poate crede tampeniile sorosiste. Soros si Iohannis au complotat pentru dezastrul de la Colectiv? HA, HA, HA, HA, HA... Ciumatule rosu, esti bolnav tare la cap daca poti sa crezi asa ceva. Un om normal nu ar putea scoate pe gura tampeniile pe care le scoti tu. \r\n2) Imbecilule, PDL a fost 3 ani la guvernare, Ciuma Rosie 16 ani. In ultimii sase ani si jumatate, PSD a guvernat cinci ani si jumatate. Cine a adus tara in starea actuala? Spune, incultule. Romanii au plecat din tara din cauza Ciumei Rosii care este un cancer pentru Romania.\r\n3) Zilnic iti versi laturile pe acest site. Nu ti s-a facut greata de atata rahat pe care il ingurgitezi si apoi il versi afara? Am doar o intrebare pentru tine. Te plateste bine partidul pentru rahatul pe care il ingurgitezi, pesedist imputit ce esti?

>

in 11 Iunie 2018 14:21

Am fost la miting si a meritat o excursie gratis la Bucuresti mancare sucuri si 200 lei bani de cheltuit

>

in 11 Iunie 2018 14:31

Pe ce bani s-a facut aceastã paradã a infractorilor și a penalilor??? Pe banii de la sãnãtate, invãțãmânt sau infrastructurã???

@ ciumegu' care se crede voda!>

in 11 Iunie 2018 14:35

Esti dus tataie, scrii corect romaneste dar esti dus rau! Pe ce esti Serlift, Prozac? Soros, Merkel vs Colectiv? OMAGA!

pt 11,45>

in 11 Iunie 2018 15:40

pt 11,45 :Soros nu e un batranel pe care il cauta moartea ,ci un ticalos ordinar ,un speculant international ,care,printre altele a dus la prabusirea bursei de la Londra(nu as vrea sa gresesc anul in care s-a intamplat) la prabusirea lirei sterline,la nenorocirea multor familii creditate de banci ,la falimentul multor firme,Acum se implica direct in politica europeana ,ar dori distrugerea statelor unitare nationale (Romania e un stat unitar national indivizibil) doreste desfiintarea frontierelor de stat ,nu respecta absolut nimic.neavand acces la administratia americana republicana,si-a indreptat atentia spre UE si prabusirea acesteia,are interdictie in multe state ,chiar si in Israel ,fiind evreu nascut in Ungaria si salvat de lagar de o familie maghiara .E unul dintre demonii biblici in chip de om.\r\n

>

in 11 Iunie 2018 15:49

Soros are o influenta extrem de mare in Parlamentul UE ,mai ales la Franz Timmermans,dar si la Junckers.Ong-urile finantate de el ,dar si bani negri oferiti unor europarlamentari fac influenta lui de anvergura in deciziile UE. nu are nimic omenesc in el;eun speculant iar banii lui mizerabili nu fac altceva decat sa incerce diversiunile pe care le vedem zi de zi in presa internationala

>

in 11 Iunie 2018 15:53

Foarte trist e faptul ca multi europarlamentari si comisari UE ar vinde integritatea uniunii pe banii,sigur, sub forma de mita,primiti de la Soros.

pt. 15:40>

in 11 Iunie 2018 15:58

Nimic din ce spui tu nu schimba faptul ca acum este un batranel de 88 ani pe care il cauta moartea. Adica exact ce am spus eu. In rest, daca tu crezi toate bazaconiile si teoriile conspiratiei care il au ca personaj pe acest batranel de 88 ani, este problema ta.

pt15,40>

in 11 Iunie 2018 16:09

nu e crezul ,domnule,ci sunt fapte reale ,le gasesti pe net doar trebuie sa te documentezi,nu intru in polemica cu matale,dar ce am scris eu,din pacate, sunt lucruri adevarate, certe.iar cu faptul ca il cauta moartea ,acest demon e in stare si chiar poate financiar sa-si cumpere organe umane mai tinere si sanatoase.

>

in 11 Iunie 2018 16:32

Vedeti ca, legat de Soros, mai exista o teorie contrara celei sustinute de postacii Ciumei Rosii. De-a lungul timpului, miliardarul Soros a finantat multe ONG-uri (din mai multe tari) care militau activ pentru drepturile omului, justitie adevarata etc. Asta nu a convenit multor politicieni din estul Europei (Ungaria, Romania) care isi simteau amenintate pozitiile de oligarhi. Culmea este ca, in Romania, cei care au condus cel mai mult timp Fundatia Soros au fost oameni de-ai PSD-ului ori care sunt actualmente in ALDE. Iata ce scria analistul Sorin Ionita, in toamna anului trecut: "Fundatia Soros a fost condusa aproape tot timpul cat a existat de PSD-isti/USL-isti de frunte ca Alin Teodorescu (PSD) sau Renate Weber (ALDE) - ceea ce in sine nu-i o problema - si a sponsorizat la greu inclusiv viitori nationalisti isterici precum Mirel Palada (sau, in tara vecina, pe Viktor Orban insusi, mai nou prieten cu dl. Dragnea) si cauze de stanga care ar fi trebuit sa fie, nu-i asa, pe agenda unui partid care se pretinde membru al social-democratiei europene. Deci a vedea in spatele ei vreun plan bine pus la punct anti-PSD e chiar ridicol, noaptea mintii". Interesant e ca, in Romania, Fundatia Soros s-a inchis, definitiv, in anul 2015.

>

in 11 Iunie 2018 16:33

Vedeti ca, legat de Soros, mai exista o teorie contrara celei sustinute de postacii Ciumei Rosii. De-a lungul timpului, miliardarul Soros a finantat multe ONG-uri (din mai multe tari) care militau activ pentru drepturile omului, justitie adevarata etc. Asta nu a convenit multor politicieni din estul Europei (Ungaria, Romania) care isi simteau amenintate pozitiile de oligarhi. Culmea este ca, in Romania, cei care au condus cel mai mult timp Fundatia Soros au fost oameni de-ai PSD-ului ori care sunt actualmente in ALDE. Iata ce scria analistul Sorin Ionita, in toamna anului trecut: "Fundatia Soros a fost condusa aproape tot timpul cat a existat de PSD-isti/USL-isti de frunte ca Alin Teodorescu (PSD) sau Renate Weber (ALDE) - ceea ce in sine nu-i o problema - si a sponsorizat la greu inclusiv viitori nationalisti isterici precum Mirel Palada (sau, in tara vecina, pe Viktor Orban insusi, mai nou prieten cu dl. Dragnea) si cauze de stanga care ar fi trebuit sa fie, nu-i asa, pe agenda unui partid care se pretinde membru al social-democratiei europene. Deci a vedea in spatele ei vreun plan bine pus la punct anti-PSD e chiar ridicol, noaptea mintii". Interesant e ca, in Romania, Fundatia Soros s-a inchis, definitiv, in anul 2015.

>

in 11 Iunie 2018 16:33

Asistații sociali latrã, penalii și infractorii conduc țara mai departe și indatoreazã România pe 10 generații!!

>

in 11 Iunie 2018 16:34

Pentru 13.09. Madama de la cultura care se pozeaza peste tot, spun aia de la PNL ca merge la mitingurile lor nu la PSD.O revendica ca e de-a lor ca ei au pus-o.Zic ei pe la colturi.

pt15;58>

in 11 Iunie 2018 16:35

Tinere,in 1992 ,ziua numita "miercurea neagra" ,lira sterlina s-a prabusit datorita lui Soros,care s-a imbogatit in acea zi cu peste 1 miliard de DOLARI,probabil esti prea marunt sa intelegi aceste lucruri, adica sub gravitatea economica si impactul social generat,la asta ma refeream

>

in 11 Iunie 2018 16:37

Ce moace de scursori au fraierii din foto

>

in 11 Iunie 2018 16:40

Balajel si ciuntache te îndeamnă la aspenter ,pe bune.Cind le vezi mutrele în foto te ia răul de la inimă.

>

in 11 Iunie 2018 16:40

Ia auziti ce spune un nene mai sus, despre batranelul de 88 de ani, George Soros: "acest demon e in stare si chiar poate financiar sa-si cumpere organe umane mai tinere si sanatoase". Era sa cad pe jos de ras. Mai, nene, cand ai 88 de ani poti sa-ti cumperi organe ce au fost ale unora de 20 de ani, ca tot degeaba este. Moartea nimeni n-a invins-o pana acum dintre oameni, cu exceptia lui Iisus Hristos, care este Fiul lui Dumnezeu.

Ptr. 16:35>

in 11 Iunie 2018 16:53

Asculta,"batrane", nu ma lua cu "tinere", cand tu habar nu ai ce varsta am. Speculanti financiari exista in toata lumea, ce ma intereseaza pe mine asta? Problema este ca PSD a inventat un "dusman de clasa" (Soros, statul paralel) ca sa isi justifice lupta imbecila impotriva Justitiei. Scopul real al pesedistilor este acela de a scapa de inchisoare si de confiscarea averilor facute din banul public. Probabil esti prea marunt sa intelegi aceste lucruri.

Replica >

in 11 Iunie 2018 16:59

Asistatii sociali ai partidului ,nu le este rusine sa apara in poza in asemenea context, tara sta pe un butoi de pulbere, educatia si sistemul educational la pamant si lor le arde de excursie pe bani publici, aceste specimene din imagini ocupa functii publice pe criteriu politic, viermilor ve-ti fi primii care o sa intorceti armele impotriva stapanilor vostri, care au ruinat tara in ultima decada in frunte cu pdlistul Dragnea tradatorul de neam si tara care spre fericirea noastra a ingropat partidul comunist PSD , acest miting a fost ultima zvacnire! GOE o sa mori de foame nu mai curge farmituri de la masa stapanului decat 2 anisori umpleti desagii!

ptr 16;35>

in 11 Iunie 2018 16:59

Nu sunt batran ,nici tanar,nu ma intereseaza PSD ,DRAGNEA

pt 16 40>

in 11 Iunie 2018 17:10

daca stii sa citesti ,am scris ca poate sa isi cumpere organe mai tinere si sanatoase nu ca va invinge moartea,deci poate sa-si prelungeasca viata pamanteasca.polemica ta numa intereseaza,nu sunt nici psd-ist,nici de alta parte a politicii

pt 16 40>

in 11 Iunie 2018 17:18

de ce intereseaza Soros,??nu are nici o treaba cu jusitia dar are cu faptul ca a finantat mai toate partidele parlamentare din Romania,sigur in perioade diferite,PSDPNL

pt 16 40>

in 11 Iunie 2018 17:20

de ce intereseaza Soros,??nu are nici o treaba cu jusitia dar are cu faptul ca a finantat mai toate partidele parlamentare din Romania,sigur in perioade diferite,PSD, ALDE,PNL,USR.A inchis activitatea, sa zicem vizibila, din Romania in perioada scandalului legat de Rosia Montana

>

in 11 Iunie 2018 19:15

Gunoaie sunt peste tot...

pt 15;58>

in 11 Iunie 2018 19:47

sunt bazaconii urmatoarele,domnule?intalnire Soros -Basescu,subiect Rosia Montana intalnire Soros -Victor Ponta PSD,subiect Rosia Montana Renate Weber,PNL, presedinte ONG finantat de Soros,REmus Cernea,Andreescu ,etc finantati de Soros.IMPREUNA CU Benny STEINMETZ actionari la o compania miniera.USR finantat de SOROS OPEN SOCIETY.Rromanizarea sau tiganirea Romaniei,antiortodoxism,si multe altele

>

in 11 Iunie 2018 20:23

voi,postacii,va certati din cauza lui DRAGNEA, Iohannis,Base,Ludovic Orban etc dar nu-i vedeti pe marii si adevaratii tradatori de tara si popor,unde sunt 3,9mld USD excedent in 1989?Cine e guvernatorul BNR de la revolutie incoace?Cine a copt vanzarea BCR?Cine a falimentat industria extractiva de aur ,argint ,titan?Cine a distrus industria aeronautica,unde sunt redeventele platite catre Romania?voi va certati pe Liviuti si caprita lui tanara,Pe Orban mandolina?Ati uitat de Base,Ponta,Voiculescu ,Isarescu????

UNDE A FOST COMO????>

in 11 Iunie 2018 21:11

Mai oameni buni,da de Como,nu am auzit nimica!!!!,S-a dus cumva la Dabuleni sa negocieze lebenita!?

>

in 11 Iunie 2018 22:46

sunt sobolani si la mine in gradina, deratizarea ar poate actiona !

>

in 11 Iunie 2018 22:53

Pe ce bani se fac aceste parade de infractori, penali și asistați sociali??? Pe banii fraierului care cotizeazã la chișeu???

>

in 23 Iunie 2018 23:30

GUNOAIE psDRAK

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.