SondajRSS Feed

Contribuabilii din Zalau atentionati sa isi achite darile catre stat

6 Septembrie 2018

30 septembrie - ultimul termen scadent pentru plata impozitelor si taxelor locale

Primaria Municipiului Zalau anunta contribuabilii persoane fizice si juridice, ca data de 30 septembrie 2018 este ultimul termen scadent pentru plata impozitelor si taxelor locale aferente anului in curs

„Atragem atentia ca in cazul contribuabiliilor care nu efectueaza plata la termen a obligatiilor fiscale, incepand cu ziua imediat urmatoare se vor calcula conform prevederilor legale majorari de intarziere in cuantum de 1% pe luna si fractiune de luna, pana la data stingerii sumei datorate, inclusiv. Pentru a evita plata majorarilor de intarziere, Primaria Municipiului Zalau recomanda atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa achite la termen, impozitele si taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalau”, mai spun reprezentanti institutiei.
Plata impozitelor si taxelor locale se poate efectua in numerar si/sau prin intermediul cardului bancar la ghiseele din cadrul Primariei Municipiului Zalau, in numerar la ghiseele CEC BANK SA,

Contribuabilii din Zalau atentionati sa isi achite darile catre stat
prin virament bancar in conturile Municipiului Zalau afisate pe site-ul www.zalausj.ro sectiunea Taxe si impozite locale, precum si electronic cu cardul prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro pentru persoane fizice.

Ca element de noutate, Primaria Municipiului Zalau spune ca a implementat, inca din anul 2017, solutia informatica pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web www.zalausj.ro/Sectiunea plateste online cu cardul, pentru persoanele juridice, care doresc sa utilizeze aceasta metoda de plata, cu precizarea ca pentru orice plata efectuata de catre acestia nu se percepe nici un comision agentului economic.

Vizualizari 1706
Comentarii articol (20)

>

in 6 Septembrie 2018 0:22

cand oi vedea curatenie in oras atunci voi plati,e plin de sobolani si gandaci orasul asta mizer ,cerseste bani de la oameni ,rusine dar pt oras nu face nimic!ghenele de gunoi zac zile intregi nu le duce nimeni!

>

in 6 Septembrie 2018 0:42

Banditilor ,voi va faceti datoria fata de cetateni???

>

in 6 Septembrie 2018 3:21

Cersiti? Iara?

>

in 6 Septembrie 2018 6:12

Nu e cersit, e atentionare.

>

in 6 Septembrie 2018 7:48

Probabil bugetul primãriei este cam gol......nu mai este ce manevra!!!! Trebuie bani de salarii pentru ilustrii angajați ai primãriei!!!

>

in 6 Septembrie 2018 8:01

Uite ce atenți sunt domnii de la primărie cînd e vorba sa le dai bani. Dar noi cerșim de ani de zile "vrem canalizare" și nu ne aude nimeni. Oraș cu străzi centrale fara canalizare suna ridicol dar plătim vb taxe, impozite pt. zona 1. Asta vrem de la gospodarii orașului.

>

in 6 Septembrie 2018 8:50

Incet incet se apropie craciunul, revelionul, e nevoie de prime de vacanta, bani de porc(daca nu dispare infectia) dar are kaufland porc din china, nevoie pt al-13-lea salariu, sa nu uitam cadourile de mos Nicu...

pt 6:12>

in 6 Septembrie 2018 10:15

Ce atenționare? În fiecare an de când plătesc impozit la stat, am plătit la sfârșitul anului și nu am avut probleme iar anul acesta , săptămâna trecută mai exact, mi-au pus poprire pe cont pt că nu am plătit impozitul pt prima parte a anului acesta ,2018. Atât sunt de disperați după bani acest gunoi de primar cu hoarda lui de PSD-iști.

>

in 6 Septembrie 2018 10:48

PUIE MSD - si nu mai stergeti comentariile idiotilor

>

in 6 Septembrie 2018 12:28

Primare, ai ramas fara bani? O sa platim cand avem chef, daca avem chef. Mai bine gandeste-te la tiganii din Coposu, cu datorii la buget de 50.000+ si apoi fa apel la contribuabilii onesti. Sau pe tigani nu ii poti taxa, pt ca nu ai curajul? Vai si amar ce conducere are orasul asta.

>

in 6 Septembrie 2018 12:39

Nu platim. Ca sa aiba bugetarii vouchere de Craciun si Revelion? Da-va draq!

>

in 6 Septembrie 2018 13:06

Primarul asta e nebun,vrea sa taie fondurile scolii fara cadouri si pe de alta parte ne obliga sa platim luna asta darile ,cand avem atatea cheltuieli cu inceperea scolii dl primar copii nostri nu primesc donatii de la primarie nici haine nici rechizite cum dai matale tiganilor pt votul lor!! RUSINE!!!

>

in 6 Septembrie 2018 13:12

Sa nu mai amintim de deratizarea de doi lei,apa de ploaie,am vazut cu ochii mei cum fac lucru de mantuiala,nici macar misos nu are deci e ZERO dezinsectia!!dupa acea misunau gandacii pe strada,deci nu mor nici sobolanii ,nici gandacii ,iar tantarii sunt deja imuni la apa de ploaie!!!rusine!!

>

in 6 Septembrie 2018 13:13

Iar ei lipesc afise ca bolnavii ,cardiacii sa nu iasa din case!!

>

in 6 Septembrie 2018 14:57

PORCII MISTRETI nu se sacrifica numai cei din gospodarii si ferme ? BRAVO DOMNILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>

in 6 Septembrie 2018 14:57

PORCII MISTRETI nu se sacrifica numai cei din gospodarii si ferme ? BRAVO DOMNILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>

in 6 Septembrie 2018 19:32

ciuma rosie ,ciuma rosie,iar pesta porcina e o fabulatie ca dracnea sa si vanda el porcii lui,,

>

in 7 Septembrie 2018 7:18

Anu se termina pe 31 Decembrie nu 30 Septembrie. Pentru un certificat de urbanizm trebuie sa stai 2 luni si in conditiile astea tu dai ultimatum sa plateasca oameni taxe ca sa ai tu ce fura .

>

in 12 Septembrie 2018 14:44

Și eu te atenționez primărie: de 10 ani nu ai pus grilajele de fier peste șanțurile descoperite, adevarate capcane pt pietonii si bicicliștii de pe str Sărmaș.Deci du-te primărie in p..ă cu atenționarea ta cu tot.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.