Contre intre Dan Barna USR si Klaus Iohannis PNL

8
1478

 

Contre intre Dan Barna USR si Klaus Iohannis PNL

Liderul USR Dan Barna l-a criticat, vineri, pe Klaus Iohannis spunând despre acesta ca a fost "un pompier pentru momentele când casa a luat foc si se prabusea". Liderul USR a mai spus ca daca presedintele Iohannis ar fi fost un "gospodar mai atent si diligent", nu se ajungea în astfel de situatii.

"Eu spun în egala masura ca presedintele Iohannis a fost un pompier pentru momentele când casa a luat foc si se prabusea. Eu cred ca daca era un gospodar mai atent si mai diligent poate nu ajungeam sa luam foc de atâtea ori în ultimii ani", a afirmat Dan Barna, vineri, la depunerea semnaturilor pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central.
Si Dacias Ciolos, propus pentru functia de premier daca alianta USR-PLUS va câstiga alegerile prezidentiale, a afirmat ca proiectul formatiunii este de a schimba România în bine.
"Suntem înca o data în fata dumneavoastra cu ajutorul sustinatorilor si a celor care cred în proiectul nostru, în faptul ca putem schimba România în bine. Avem aici semnaturile care o sa îl duca pe Dan Barna spre Cotroceni. (...) Noi vrem sa aratam românilor ca suntem gata sa conducem si sa guvernam România. Acest proiect îl are pe Dan Barna în frunte, dar vedeti toata echipa în spate. Astazi începem sa pregatim proiectul de guvernare", a conchis Ciolos.

Ce spune Iohannis?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca daca nu ar fi fost el presedinte, PSD ar fi reusit sa distruga justitia din România si sa acapareze tara, ca raspuns la criticile aduse de presedintele USR Dan Barna. Presedintele a mai spus ca a fost si va fi în continuare foarte prezent.
"Un fel de pompier atomic care a prevenit sa se prabuseasca România. Se poate clasifica si asa. Cred ca am fost foarte prezent si voi fi foarte prezent. Fara mine PSD ar fi reusit sa distruga justitia din România, ar fi reusit sa acapareze întreaga Românie si ar fi fost o catastrofa pentru multe generatii", a declarat Iohannis.

 

 

COMENTARII

  1. Fara politrukul Werner , "PSD ar fi reusit sa distruga justitia din Romania ", iar cu Werner ca asa zis "sef al statului" (institutie inexistenta!), s-a distrus (aproape) totul ! Nu stiu ce va mai putea distruge , daca Doamne fereste , politrukul mai castiga un mandat de presedinte ??!!

  2. Barna esti pe dinafara problemei.Stiu ca voua psd istilor va e ciuda ca Laura Codruta Kovesi a fost numita in functia de procuror sef european si ca la multi baroni de ai vostri le tremura nadragii ca au multe bube in cap cu fondurile UE.Cat despre Ceasescu ,habar nu ai .

  3. Barna esti pe dinafara problemei.Stiu ca voua psd istilor va e ciuda ca Laura Codruta Kovesi a fost numita in functia de procuror sef european si ca la multi baroni de ai vostri le tremura nadragii ca au multe bube in cap cu fondurile UE.Cat despre Ceasescu ,habar nu ai .

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.