Consiliul Local Zalău, la final de mandat

3
340

Joi, 17 septembrie, a avut loc ultima ședință a consilierilor municipali, în actuala formulă

Ultima ședință cu actuala componență a Consiliului Local Zalău a avut loc joi, 17 septembrie, având pe ordinea de zi  21 de proiecte. Inițial, aceasta ar fi trebuit să se desfășoare cu prezența fizică a consilierilor, însă din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus din ultima perioadă, unele fiind confirmate chiar în rândul angajaților primărei, ședința s-a  desfășurat în sistem online.

Datorită faptului că a fost ultima întâlnire în această formulă, la finalul ședinței primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, și viceprimarul Teodor Bălăjel  au ținut să transmită câteva cuvinte.

”Fiind la final de mandat, constat că acest Consiliu Local care a fost chemat în iunie 2016 să gestioneze municipiul Zalău, și-a făcut datoria și am căutat să promovăm lucruri bune pentru municipiu, să asigurăm dezvoltarea orașului, ați venit cu idei, soluții, v-ați implicat și împreună am reușit să promovăm 1.784 de hotărâri de Consiliu Local. Apreciez activitatea Consiliului Local, a fost o activitate bună, vizibilă, și vă urez tuturor succes în continuare, celor care candidați pentru un viitor mandat”, a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel.  

”Impreună în acești patru ani am reușit să facem multe lucruri bune pentru orașul nostru. Calitatea de ales local nu este o recompensă pe care o primim, este mai degrabă o sarcină, uneori complicată, pe care o primești din partea electoratului, o sarcină de care trebuie să ne achităm fiecare dintre noi cu responsabilitate și demnitate.(…)Fără îndoială că mai sunt multe lucruri de făcut în orașul nostru, dar cu înțelepciune, răbdare și pricepere sunt convins că dacă vom avea un nou mandat, vom ajunge la țintele pe care ni le-am propus. Lucrul care ne-a unit pe toți a fost dorința de a face bine pentru comunitatea în care trăim. Cred că, în acești patru ani, după noi și după dumneavoastră rămâne ceva, și pentru acest lucru vă mulțumesc. Vă doresc succes fiecăruia dintre dumneavoastră”, a spus primarul Ionel Ciunt.

3 COMMENTS

  1. @Citizen – esti unul dintre bolnavi grav, ai ciumei cacanii! Daca esti chior si retard ,de nu vezi schimbarile di ultimi 4 ani,peste ce s-a intamplat in 12-16 ani cu Cacalnasiu Radu al vostru, mergi la spitalul de boli infectioase din Poro… si te trateaza. Esti grav rau !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here