SondajRSS Feed

Se baga bani grei in desteptarea functionarilor de la judet

Consiliul Judetean Salaj isi scolarizeaza 50 din cei 155 de angajati cu peste o jumatate de milion de lei

12 Aprilie 2018

Consiliul Judetean Salaj are anul acesta 531.000 de lei, adica peste 115.000 de euro, pentru a "educa" 50 de salariati ai institutiei. 

Consiliul Judetean Salaj implementeaza, incepand cu data de 29 martie, proiectul "sistemul de management performant", finantat de Fondul Social European, cu contributia Guvernului Romaniei si a institutiei conduse de Tiberiu Marc.
Obiectivul general al proiectului urmareste îmbunatatirea performantei organizationale, conform unui comunicat trimis de Consiliul Judetean Salaj.
Implementarea proiectului va avea ca finalitate faptul ca 50 de angajati de la Consiliul Judetean Salaj vor fi instruiti sa implementeze un "instrument de autoevaluare a modului de functionare a institutiilor adminsitratiei publice".
Proiectul este finantat cu 444.000 de lei de Fondul Social European, Guvernul contribuie c

Consiliul Judetean Salaj  isi scolarizeaza 50 din cei  155 de angajati cu peste  o jumatate de milion de lei
u 68.000 de lei, iar Consiliul Judetean cu 10.500 de lei.
La ora actuala, Consiliul Judetean Salaj are 155 de angajati in aparatul de specialitate, din care 106 sunt functionari publici si 49 sunt personal contractual. Pe langa cei 155 de angajati, mai sunt si 5 functii de conducere – presedinte (Tiberiu Marc), doi vicepresedinti (Sergiu Panie, Robert Szilagy), un secretar general (Cosmin Vlaicu) si un administrator public (Pop Emeric).

Vizualizari 1605
Comentarii articol

>

in 12 Aprilie 2018 0:42

si restu raman prosti k pana acuma? oricum nu stiam ca si cei ce se scolesc doar acum, pana acum erau tot prosti, in consecinta , suntem condusi de Prosti si dupa scolarizarea Prostilor vom fi condusi in continuare tot de vreo 60% to Prosti . Vezi articolul cu hangarul elicopterului SMURD de la Jibou.

>

in 12 Aprilie 2018 1:48

Adica noi contribuabilii le platim salariile si acum le vom plati si tot felul de cursuri ca sa aiba diplome de agatat acasa pe pereti. IN-CRE-DI-BIL!

>

in 12 Aprilie 2018 1:55

155 de angajati platiti de prostii din Salaj? Asa ceva numai la "Teleormanul" din Ardeal se poate! Baga mare, Tibi, daca e prosti, e prosti! Treaba-i ca poti face ce vrea muschii tai in acest judet sarman!

>

in 12 Aprilie 2018 4:38

Concediații imediat. Angajați oameni gata pregătiți. La aceste salarii va fi concurenta. De ce nu faceți acest lucru impostorilor.

>

in 12 Aprilie 2018 7:19

Psd ciuma rosie! Bani furati prin firme de perfectionare profesionala. Stiti cumva cine are o astfel de firma?

>

in 12 Aprilie 2018 7:29

Chiar, oare ce firma a ales Marc? Formarom a lui Sturz?

>

in 12 Aprilie 2018 7:47

dar de ce nu sunt angajati in primarie oameni scolati ,caci sunt destui,dar acestia nu sunt de ai vostri,ce angajati toate pilele si toti lingai,din cei cinci cati ati scris ca sunt la conducere cati au scoli facute pe bune la stat?nu Cantemir,Goldis ori Spiru Haret,cel putin secretarul stiu ca are scoala la una din aceste asa zise facultati

SARAC JUDET,JAF DIN BANUL PUBLIC,RESPECT ZERO PT CONTRIBUABIL,OMUL DE RAND>

in 12 Aprilie 2018 8:17

GRAIUL SJ,A MAI ARATAT CA ANII TRECUTI ANGAJATII DE LA CONS JUDETEAN AU FOST LA PERFECTIONARE PE LITORAL,DE OBICEI LA MAMAIA,CAZATI LA HOTELE DE 4 STELE,CU DRUMUL PLATIT PLUS CAZARI PE TRASEU,IAR ACOLO AU SEMNAT CA AU FACUT CURSURI ,BANII AU FOST LUATI DE FIRME SI LECTORI DE LA PARTID.MARC SI COMPANIA AFISEAZA UN DISPRET TOTAL PENTRU BANUL PUBLIC.ACELASI LUCRU SE INTAMPLA LA PREFECTURA SI PRIMARIA ZALAU,IN TOT JUDETUL.

>

in 12 Aprilie 2018 8:34

Atatia bani n-au cheltuit functionarii din CJ cand si-au facut studiile de baza la Goldis , Spiru sau Cantemit.Si functii de conducere nu sunt doar 5 . Si directorii , sefi serviciu si sef birou sunt tot functii de conducere.

>

in 12 Aprilie 2018 13:44

sa va fie rusine,mergeti si lasati la prefectura si primarie oameni care au studii facute pe bune,la stat ,nu sa i scolim noi din banii nostri,sa fi fost capabili sa faca o facultate buna si sa i tina parintii ,nu noi

>

in 12 Aprilie 2018 17:57

Menegement performant underwear,la zilah? Puahhhhh,mare si grosolana minciuna .Mai degraba sifonare de bani publici

>

in 13 Aprilie 2018 8:43

\r\n DRAGI CETATENII, CAINII LATRA CARVANELE TREC!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.