Tanarului Rezmives Valentin din Sig i s-a umplut paharul si a fost arestat

Rezmives Valentin Sergiu, un tânar de 21 de ani, din comuna Sig, a fost retinut de politisti, miercuri, 13 martie, iar in aceeasi zi a fost arestat preventiv de catre Judecatoria Simleu Silvaniei.

rn

Cercetarile efectuate de politistii Postului de Politie Sig au stabilit ca tânarul este autorul mai multor infractiuni. A distrus, in noiembrie 2018, un autoturism ce apartinea unui administrator al societatii comerciale, de pe raza comunei, pe motiv ca nu a fost servit cu bauturi alcoolice în afara orelor de program. Anul acesta, in 6 martie, pe fondul consumului de alcool, Rezmives si-a incendiat locuinta, iar in noaptea de 11 spre 12 martie a patruns prin efractie (a spart un geam) într-o societate comerciala, de unde a sustras bauturi alcoolice si tigari. Dupa numai o zi, în noaptea de 12 spre 13 martie, a patruns într-o anexa gospodareasca ce apartinea unei femei din comuna si a sustras un motofierastrau.
In baza ordonantei de retinere emise de politisti, Rezmives a fost retinut si arestat preventiv saptamana trecuta pentru distrugere si furt calificat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *