Consilierii PNL continua fumigenele electorale

4
267

Dupa ce în judetul Alba au pus un chelner manager de spital, o frizerita din Vâlcea la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, iar nepotul ministrului “Grinda”, din vames ajunge sef la ANAF în doar doua zile, si în Salaj exista o preocupare intensa a PNL-ului de a-si plasa membri de partid la conducerea unor institutii. Iata câteva exemple: Casa de Asigurari de Sanatate, Registrul Auto Român, Inspectoratul scolar Judetean, Sistemul de Gospodarire a Apelor, Casa Corpului Didactic si, cu siguranta, vor urma si alte institutii.

Pe lânga aceste actiuni paralele cu nevoile românilor, o preocupare constanta a liberalilor este atacul contracandidatilor, în special a primarului Zalaului.

Ar trebui sa explicati oamenilor ce a facut guvernul PNL cu cele 80 de miliarde de lei împrumutati în doar 7 luni, în acest ritm crescând povara datoriei publice în guvernarea PNL cu 1000 euro/secunda, în conditiile în care numarul de someri este îngrijorator – România se îndreapta catre un numar de 500.000 de mii oameni ramasi definitv fara loc de munca si alti 600.000 de mii de salariati sunt în somaj tehnic. Cu toate acestea, nivelul de trai scade – peste 1 milion de oameni au venituri reduse ca urmare a pierderii locului de munca sau a somajului tehnic, peste 30% din salariati primesc salariul minim pe economie, preturile cresc, în special la produsele alimentare, iar investitorii straini fug din România – minus 551 de milioane de euro investitii straine directe, fata de plus 1,23 de miliarde de euro cât au fost în guvernarea PSD.

Explicati-ne, de asemenea, de ce nu vreti sa majorati alocatiile copiilor, ba mai mult, prin vocea prim-ministrului Ludovic Orban apreciati ca acestea ar fi “pomeni” si nu cresteti cu 40% pensiile, asa cum prevede legislatia în vigoare.

Va deranjeaza investitiile pe care administratia PSD le face pentru dezvoltarea orasului??

Ati avut la dispozitie 12 ani în care, din pacate, Zalaul a stagnat, fiind pe ultimele locuri la multe capitole, în special la absorbtia de fonduri europene.

Neputinta si incapacitatea voastra de a avea solutii la problemele societatii încercati sa o mascati atacându-va contracandidatii si promovând în mass-media si mediul online dezinformari si neadevaruri. Daca sunteti de buna credinta solicitati guvernului PNL sa nu mai blocheze proiectele depuse de administratia locala a Municipiului Zalau.

Chiar daca în toamna va fi o noua competitie electorala, la care voi ati furat startul, pentru conducerea administratiei locale este important ca dezvoltarea municipiului ca continue, aceasta însemnând Fapte, NU Vorbe!

Organizatia PSD Salaj

Publicitate

4 COMMENTS

  1. Catu a cerut la sf lunii ianuarie directiei juridice din minister dosarul procesului pe care ministerul finantelor il are cu tatal sau. Nici azi nu l-a inapoiat. Rusine liberali !

  2. Cata nesimtire la acesti ticalosi, mai rar, ne-a fost dat sa intalnim! Astia nu tin cont de pandemie, de nimic ce s-a intamplat in aceasta prima parte a anului! Dupa ce ca au lasat tara cum au lasat-o, fara spitale, fara drumuri, fara fonduri in investitie, fara fonduri bugetare pentru pensionari si copii, acum vorbesc, Olguta, Olgutu, Iordache, Nicolicea, Ciolacu, Serban Nicolae, Stanescu, Transpiratu’ din Braila etc. Dati-le crezare Danei Cota, lui Ghita Analfabetul, lui Fort Calin si asigurati un viitor “stralucit” copiilor vostri! Pana acum Dancila era cea mai corecta, modelul de patriot roman, candidat la Presedintie, acum este “candidat’ la puscarie, zic colegii ei!?! Te crucesti, cum judeca acesti “patrioti”!

  3. Vorbiti de Zalau ,de Salaj ce realizari aveti voi de cand conduceti judetul faceti o comparatie intre psd si pnl , ce scrieti acolo este populism doar nu consilierii de la primarie maresc alocatiile si pensiile .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here