SondajRSS Feed

Un sfert de comuna sta deja fara lumina din cauza ambitiilor politice ale social democratilor

Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc

18 Decembrie 2018

Alesii PSD din Consiliul Local Surduc nu vor in ruptul capului sa fie de acord cu proiectul primarului Alin Babanas, de modernizare a iluminatului. Prefera sa tina comunitatea in intuneric decat sa dea satisfactie rivalului politic de la PNL

Dupa ce comuna Surduc a ramas fara bani pentru mentenanta sistemului de iluminat public, in sedinta Consiliului Local Surduc din 25 octombrie primarul Alin Babanas (PNL) a venit cu o propunere de a face investitii pentru modernizarea iluminatului public.
Primarul a propus sa fie cumparate corpuri de iluminat cu becuri led, astfel incat sa nu mai fie necesar sa se cheltuie din bugetul local pentru mentenanta. Conform proiectului de invetitii propus de primarul Babanas, in valoare totala de 470.000 lei, firma care furniza becurile led asigura si mentenanta pe o perioada de cinci ani, iar dupa implementarea proiectului toata reteaua de iluminat public din comuna Surduc era modernizata cu 600 de becuri led.
Membri PSD din Consiliul Local Surduc s-au abtinut la vot, abtinere care a cantarit de fapt ca un vot "impotriva"; si astfel pesedistii au blocat proiectul de invetitii in iluminatul public.

Peste 1.200 de locuitori ai comunei
au semnat o lista si cer Consiliului Local
sa modernizeze iluminatul public

Primarul din Surduc a repus proiectul pe ordinea de zi a sedintei din 28 noiembrie, cu speranta ca PSD-istii din Consiliul Local vor intelege importanta acestui proiect benefic pentru intreaga comuna.
Edilul a prezentat in fata Consiliului Local Surduc si lista cu cele peste 1.200 de semnaturi de

Consilierii locali PSD  aduc bezna in Surduc
sustinere din partea cetatenilor, un semnal clar ca locuitorii Surducului vor modernizarea iluminatului public. Consilierii PSD au votat din nou impotriva si au blocat adoptarea acestei investitii pentru a doua oara la rand.

PSD-istii din Surduc o tin una si buna,
ca oamenii n-au decat sa umble cu lanterna

"Motivul pentru care este urgenta modernizarea iluminatului public pe led este ca nu se mai fabrica becuri pe halogen, care oricum consuma dublu fata de cele pe led si calitativ sun mai slabe. Bugetul pentru mentenanta s-a epuizat. Primaria Surduc are cuprinse fondurile necesare pentru implementarea acestui proiect la sectiunea dezvoltare. Nu putem implementa proiectul din cauza consilierilor PSD Surduc, care se opun pentru a doua oara. Motto-ul PSD Surduc este "Sunt lanterne". Cetatenii sunt revoltati de aceasta situatiem ca nu este lumina in anumite zone. Din acest momentm comuna Surduc risca sa intre in bezna, in cazul in care vor aparea defectiuni. In acest moment, 25 la suta din comuna Surduc este in intuneric, pentru ca in jur de 100 - 130 de becuri sunt stricate si nu le putem inlocui", spune primarul comunei Surduc, Alin Babanas.

Vizualizari 3693
Comentarii articol

>

in 18 Decembrie 2018 6:21

Nu-i de mirare cu o felcera si cu tractoristi nu poti progresa in consiliul local, ei atata pot intelege. Vai de oamenii din Surduc care i-au votat PSD!

>

in 18 Decembrie 2018 6:46

Daca aia din Surduc au votat PSD așa le trebuie...

>

in 18 Decembrie 2018 7:14

La urma urmei,o comună plină de natarai

>

in 18 Decembrie 2018 7:32

Pai asta au votat, asta au, bravo PSD, nu te lasa, plus ca sunt tot felul de lanterne mai nou.

A>

in 18 Decembrie 2018 8:40

Artur, Artur , iar dai cu bota în baltă ! Nu te- ai întrebat cum adică nu au bani de mentenanța , dar au 470.000 lei pentru un nou sistem de iluminat public ??? Cât costă, măi Artur , mentenanța ??? Ai întrebat cumva , măi Artur , consilieriii PSD ce părere au ??? Poate adevărul este altul , nu așa cum îl prezinți tu !!! Din păcate nu ești decât un ziarist de doi bani ! Nu de doi lei , de doi bani ! Studiază și tu problemele înainte de a le publica . Dar, unui ziarist ( mult spus ziarist , dar .... ) de scandal nu- i poți cere mai mult . Asta e valorea lui și nimic mai mult! Păcat de Grai , că a devenit și el doar un ziar de scandal !!!

>

in 18 Decembrie 2018 8:55

Numai surduc a votat PSD?Vaidecapul vostru !!când au fost alegerile jud Salaj era vopsit în roșu,despre ce vorbim?

a>

in 18 Decembrie 2018 9:55

Mai Artur , mai, tu nu ai auzit de dreptul de a vota !!! Este un drept universal . Fiecare persoana poate sa voteze cum doreste! Ce ai vrea sa voteze cum vrei tu ? Pai, tu nu stii ce vrei . Nu faci decat ce- ti dicteaza altii ! Nu poti mai mult , asta e ! Ca sa dovedesc ceea ce zic ( citerste scriu ) ia raspunde la unrmatoarea intrebare : chestia cu oamenii si lanternele ai aujit- o de la consilierii PSD , sau de la ceilalti ??? Halal ziarist ! De fapt ziarist e mult spus ! Pacat de ziar ( asa cum zicea cineva mai sus ) . Oare seful / sefii tai nu vad ce faci , mai Artur ?

>

in 18 Decembrie 2018 10:24

PSD a adus bezna in toata tara. Ciuma Rosie e plina de minti intunecate care se gandesc doar sa-si scape propria piele de bratele lungi ale Justitiei. Slava Domnului ca generatia tanara nu mai voteaza dinozaurii din PSD. Bolsevicii vor mai rezista cativa ani dupa care vor disparea de pe scena politica.

>

in 18 Decembrie 2018 10:24

PSD a adus bezna in toata tara. Ciuma Rosie e plina de minti intunecate care se gandesc doar sa-si scape propria piele de bratele lungi ale Justitiei. Slava Domnului ca generatia tanara nu mai voteaza dinozaurii din PSD. Bolsevicii vor mai rezista cativa ani dupa care vor disparea de pe scena politica.

como - desteptul>

in 18 Decembrie 2018 10:28

dar cela din..prima banca , cu dita-mai burdihania de doarme oe el, cine este? ANAAFABETUL DIN TIHAU, FOST PRIMAR, NU-I PRINTRE EI?

>

in 18 Decembrie 2018 12:53

vai de noi..........

>

in 18 Decembrie 2018 13:46

SA DEA BUNUL DUMNEZEU CA TU, NEMERNICA SURDUCULUI SA AI PARTE ATAT DE LUMINA ZILEI CAT SI DE CEA SUFLETESASCA ASA CUM DORESTI TU LA O COMUNA INTREAGA,DAR NU ESTE NICIODATA PREA TIRZIU CA SA DAI SOCOTEALA ALATURI DE ACOLITII TAI CARE SUNT....PUTIN SPUNS AGRAMATI, DACA II PUI SA CITEASCA CEVA SE BILBIIE.

>

in 18 Decembrie 2018 13:49

Cel din prima banca care doarme ,,cu dita-mai burdihania"este analfabetul din Briglez, asa zisul marele cuc care va ureaza sa aveti sarbatori fericite in intunericul pe care-l aleg nesimtitii.

>

in 18 Decembrie 2018 13:53

TU BARBATOCULE DIN SURDUC CE ESTI, INCA NE SPUI CIND VENIM LA DISPENSAR CA DACA NU-TI DAM TIE BANII PENTRU IMPOZITE NU O SA AVEM BECURI PE STRAZI?VOM VEDEA CE VOR SPUNE SI ALTE ORGANE DESPRE INTIMIDARILE SI PROPUNERILE TALE, BARBATOCULE CE ESTI.MIZERABILA CE ESTI, NERUSINATA CE ESTI.ITI VINE SI TIE RINDUL IN CURIND.

>

in 18 Decembrie 2018 14:28

vezi TU ASISTENTA BARBAT CA DACA TU AI TREI BECURI LINGA TINE TE VEZI PREA BINE ALATURI DE IONELEA TAU CIND VA FACETI PLINU LA MOTORINA, STII TU CUM....CA SI PE VALEA HRAII LA GUNOAIE...DAR MAI AI PUTIN SE ORICE SE ADEVERESTE.

>

in 18 Decembrie 2018 15:10

Prostie curată mon Cher.

>

in 18 Decembrie 2018 15:16

,,mon Cher"....de la 15:10 - .vezi ca mirosi a motorina, urmeaza detalii picante.....

>

in 18 Decembrie 2018 15:23

Ionele,te avertizeaza un grup de prieteni, sa ai grija sa nu ramai in pana de motorina cu masina bratnerului

>

in 18 Decembrie 2018 15:36

CE- AI SPUNE TU UMFLATULE SI MIZERABILULE DE LA BRIGLEZ, ADICA ,,CUCULE" DACA O SA ARATAM INTREGII COMUNE TABELELE CU PASUNEA, SA VADA SI SATENII NOSTRI DE CATE ORI A MAI FOST TRECUTA PE LISTA PENTRU A LUA BANI FRUMOSI, MAMA TA, DUMNEZEU S-O IERTE, CUM CA AR FI FOST LA CURATAT DE PASUNE, PRECUM SI ALTI ACOLITI DE-AI TAI, , CA NU EI AU FOST DE VINA CI NESATULUL DE TINE, DAR LE VOM VEDEA PE TOATE LA TIMPUL POTRIVIT. DE CIND NU MAI MANEVREZI BANII DE LA PASUNE NU MAI DONEZI BANI LA BISERICA, CA DE, ACUM AR TREBUI SA-I DAI DIN BUZUNARUL TAU NU DIN BANII DE PASUNE AI SATULUI. LA FEL VOR FI DATI IN VILEAG SI CEI DOI NESIMTITI DE LA TIHAU,ADICA OPRIS ILIE SI MURESAN IOAN CARE LA FEL VOR DA SOCOTEALA PENTRU TOATE ACELE SEMNATURI PE CARE LE-AU FACUT PE TABELELE CU ASA ZISUL CURATAT AL PASUNII, CU LEMNELE DI PADUREA COMPOSESORATULUI TIHAU. BADIUCA DE URESAN LUA BAN I CU IMPRUMUT DE LA OAMENI DIN TIHAU, IAR CIND TREBUIA SA-I INAPOIEZE SPUNEA CA O SA LE GEA LEMNE DIN COMPOSESORATUL SATULUI TIHAU.\r\nCE ZICI ILIUTA DIN TIHAU, MARELE SEF DE GARA DIN JIBOU CARE UNU STIE CITI BINE, TI-AQI FACUT CURATENIA PE LINGA CASA SI ALTE TREBUIR GOSPODARESTI CU CEI DOI MUNCITORI DE LA FIRMA DE CURATENIE A STATIEI CFR JIBLOU

>

in 18 Decembrie 2018 15:44

O sa dea socoteala si mami pentru toate afacerile cred ca si copii is făcuți din afaceri cu magdas polițistul iar primaru o mostenit de la mami cand a facut fetita la ioana iar taticu impegat fura cartofii de pe vagoane , nu doamna secretara mami a fost la dna cu pasunea ????????????????

>

in 18 Decembrie 2018 16:29

Ce spui barbatocule, cum stai cu motorina, nu i-ai facut plinul si analfabetului din Briglez,daca tot trageti la aceeasi caruta?

>

in 18 Decembrie 2018 16:34

Indiferent de ce spui mizerabilule de la 15,44, ti-e frica ca vor aparea tabelele cu pasunea, atunci se va vedea cine au fost beneficiarii. Mai ai putin.Nici nu-ti dai seama de unde sunteti desconspirati. Incepeti deja sa va mincati voi intre voi

>

in 18 Decembrie 2018 17:18

ionele, ai uitat de cind ti-ai pus paza ca sa poti sa te alimentezi cu motorina de la utilajele de la PA@CO care erau parcate in gara unde sef este opris ilie? ii scriu numele cu litere mici ca nu merita mai mult.

>

in 18 Decembrie 2018 20:09

Dar de Mircea Breban de la Cristoltel nu spune nimeni, nimic?

>

in 18 Decembrie 2018 22:22

CONTINUATI CA SUNTE-TI TARE FRUMOSI,,,,,de rasu Judetului,,,,DE cand a venit aceasta creatura in Primarie e numai scandal are in sange DESTABIIZAREA se vede ca a crescut pe langa un militian.Bravo Artur!!!! cand nu ai ce sa scri ridicale mingea la fileu la SURDUCANI ca apoi isi dau drumu dar surpriza e ca acest PUSCARIAS are sustinatori in continuare o fi aceea la care le-a dus lemne????

>

in 18 Decembrie 2018 22:33

Iliuta ma bucur ca te-ai facut curatenie acasa cu persoane autorizate ca si mami si-a facut "lucru,lucru"multi ani cu sef de post.Nu te lasa la ei.

>

in 18 Decembrie 2018 22:39

Deci putem sa intelegem ca acum ii la carma banilor de pasune primarelul nost ,de aceea doneaza acum dansul bani pe la biserici .Cand nu era la conducere familia dansului umbla dupa bani imprumut.Astia de fapt isi fac avere fiecare cand ajung la conducere.

>

in 18 Decembrie 2018 22:53

Cred ca da bani pe la biserici pentru a-si spala pacatu de cand\r\nsi-a lasat gravida vecina de clasa saptea?????

>

in 18 Decembrie 2018 23:02

Artur,,,,lasai ca spun ei totul,, eu zic ca atunci cand ai loc la ziar sa publici aceste comentarii poate se sesizeaza si organele competente iar primul pe lista sa fie primarelu care pe vremea cand era prof a violat si lasat gravida o eleva de clasa saptea????????????

>

in 18 Decembrie 2018 23:22

Da bani amu de cand are de unde da ca nu da dintra lui\r\n

>

in 18 Decembrie 2018 23:39

Ba sa avem pardon,bezna a adus o primarul.Fara rusine vine si ia becurile de pe stalpi ca apoi sa dea vina pe consilieri ca nu este lumina!

>

in 18 Decembrie 2018 23:42

Ciudat!Zice ca n are bani de cumparat cateva becuri amarate, in schimb a cheltuit o gramada de bani pentru iluminatul festiv.

>

in 18 Decembrie 2018 23:46

Saracii de acea fac si dezapezirea cu jepu ca ies mai ieftin.\r\n

>

in 19 Decembrie 2018 0:14

Lasate de functie daca din cate lemne ai vandut nu ai fost in stare sa cumperi cateva becuri(eu cred ca proprietari ar cumpara becurile dar nu se vrea a fi montate),,,,,s-au le-ai dat pentru campania electorala ti s-a terminat "sampania"?????

>

in 19 Decembrie 2018 8:45

Hei mai bade opris ilie si ionelea muresan,ati uitat de cind ati folosit opt luni de zile banii care erau ai bisericii ortodoxe din Tihau si proveneau de la curatatul pasunii .Daca nu mergeau curatorii sa vada de ce nu primesc acei bani ii faceati nevazuti.

>

in 19 Decembrie 2018 8:48

cum stai cu motorina barbatocule din surduc, ii mai alimentezi din cind in cind si pe agramatii opris ilie si cuculoiu.\r\npe cine mai pui de paza ca sa poti sa-ti completezi utilajele proprii cu motorina

>

in 19 Decembrie 2018 9:13

un coleg - ce spui sefule de gara, pina cind iti mai completezi veniturile cu banii nostri, nu crezi ca ajunge?

>

in 19 Decembrie 2018 9:28

bravo, cel de la 9,13 - unde este procuratura, sau cei din jibou sunt prieteni cu opris ilie cind intorc spatele la completarea veniturilor de catre acest nesatul......ai grija colega Gabi sa nu pici tu nevinovata in aceasta actiune necurataa sefului tau opris.Suntem pe aproape.

>

in 19 Decembrie 2018 9:31

acest primar a vindut si vinde lemne oamenilor din comuna, dar tu barbatocule si analfabetule din Briglez cui ati vindut lemnele care trebuiau vindute locuitorilor comunei.

>

in 19 Decembrie 2018 9:32

arentie...Gustica Mos din Solona, mai ai multe contracte de arenda de la noi solonenii pentru care iei bani de la APIA ,uneori fara stirea noastra?

>

in 19 Decembrie 2018 10:24

SE PARE CA A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA LA SURDUC DIN PACATE ACEASTA FAM CEA MAI INFECTA DA LECTII DE MORALITATE IN COMUNA DAR CU "CURVUSAGU" CUM STATI CA PE VRMURI ERATI NUMARU UNU IN COMUNA LASAT-O MAI JOS,,,, mami lasa atacurile la persoana dute la" guta" si adu-ti nepoata dintre puradei acasa lasa ca este cine sa scrie aceste comentarii.

>

in 19 Decembrie 2018 10:32

Din cate citesc in aceste comentarii Comuna Surduc ar trebui sa fie in faliment dupa cat s-a furat OARE de ce nu se sesizeaza PREFECTURA???

>

in 19 Decembrie 2018 10:44

SURDUCANI a-ti votat CIRC, circ aveti care din pacate ne face de ras in tot Judetu dar ma tot gandesc cum a fost posbil sa votezi un VIOLATOR de copii numai o minte bolnava poate face asa ceva!!!!??????cei care il sustineti pe acest VIOLATOR,,,, va doresc sa treceti in viata prin ce a trecut fam IOANEI.

>

in 19 Decembrie 2018 10:53

Se pare ca acesti catei nascuti de la o catea turbata musca pe toata lumea care vrea sa se apropie de "PROPRIETATEA LOR".E greu au trait tota viata pe linga un militian si au fost instruiti sa fie raiiiii.

>

in 19 Decembrie 2018 10:54

SURDUCANI SA VA SPALATI CU EL PE CAP!!!!!!!!

>

in 19 Decembrie 2018 12:38

Se pare ca si in politica e ca la fotbal ,,,cea mai buna aparare e atacu,,,dupa ce a furat cat a vrut mami sub supravegherea sefului ....acuma ea stiga IA HOTII!!!!!UN tupeu nemaiantalnit la aceste animale de prada.

>

in 19 Decembrie 2018 13:40

ce zici sefule de gara opris, nu vrei sa te lasi la barbatocul din surduc care ia pe luna 80 de milioane de lei vechi din chiria pe magazinul surducanilor, tu iti rotunjesti veniturile de la bietii salariati din garile peste care esti sef....dar sunteti aproape de final.....ai grija inca odata colega,,gabi" din statia CFR Jibou sa nu pici de fraiera si sa raspunzi tu pentru banii colectati pentru opris ilie.Avem tabelele si pe care o sa le inminam cui trebuie.

>

in 19 Decembrie 2018 13:45

onicasa, ce trebuie sa facem sa devii stapina si pe biserica din surduc? ca pe magazinul nostru ai pus mina, dar orice lucru poate fi revizuit

>

in 19 Decembrie 2018 14:38

Ce sa revizuesi ma prosta o hotarire judecatoreasca sau o fi pamantu lu mata sub magazin?????

>

in 19 Decembrie 2018 14:42

Dute si iti fa mamaliga la catei lasa comentarile!!!!

>

in 19 Decembrie 2018 15:22

Daca pamantul de sub PROFI ti la dat mata de la IP,,??atunci mai poti sa comentezi dar hotararea judecatoresca e definitiva ,,,daca vrei sa-i deschizi la puiut un"SEXSOP" ar fi mai recomandat la fosta Banca Agricola e mai aproape de voi iar cum toata viata de sex te-ai ocupat poate iti gaseste un serviciu si il aduci si pe ion de paza,,se arata vrmuri bune?????INCEARCA!!!\r\n

>

in 20 Decembrie 2018 12:07

NO,pisicuto teai mai astanparat o leaca a trecut motanelu pe la tine de nu mai apari???????

>

in 20 Decembrie 2018 12:39

Noi stim ca te-am votat pentru noi nu pentru servicii acolo sunt alti care se ocupa de furturi de motorina,lemne,case,tu ocupate de cetateni Comunei dar daca nu ai fost in stare sa te ocupi de propria fiica atunci cum te vei ocupa de noi.\r\nSURDUCANI asta e diferenta dintre un porc(prim)si om (vice) care sta in banca lui nu supara pe nimeni si e si frumusel fata de aceasta creatura proiectata in porumb????

>

in 20 Decembrie 2018 13:22

Aceasta fam atata stie tota ziua ne aminteste ca Iliuta isi face lucru cu oameni din gara,dar intreb si eu "mami" nu si-a facut lugu cu ion de bou multi ani si atunci unde e gresala????

>

in 20 Decembrie 2018 13:47

SURDUCANI,,,,la anul ve-ti avea o bucurie se cauta personaje pt filmul STAR TREK care sa nu necesite machiaj mult iar cum alesul nostru se incadreaza s-ar putea sa scapam de el!!!!!

>

in 20 Decembrie 2018 16:02

In spatele acestor comentarii sta mami care dupa ce a muscat tota viata pusca lui ion de bou,acuma s-a dat la consilieri PSD,,,CINE NU E CU EI E IMPORIVA LOR,,de CUCU nu-i place nici cum sta pe scaun tot ameninta pe toata lumea toti sunt rai si hoti,,,numai ei sunt cei buni,cinstiti si frumosi,,,dar le va veni si lor randu intr-un platou de televiziune,atunci sa vezi teatru?????

>

in 20 Decembrie 2018 16:15

CUCU nu-i facut sa stea pe scaun ci pe creanga iar daca ar fi avut o perche cu mancarime... in penaj ...ca mami nu ar mai fi burduhos,,,,din fericire pt el mai bine asa decat tot timpul cu musafiri la cuib!!!!!!

>

in 21 Decembrie 2018 20:00

Vai tu mami!!!! tot ce misca in Comuna tu stii sa vede ca ai trait pe linga interne.Tu mami e adevarat ce ai scris mai sus, am fost in toamna pe Valea Hraii dupa hribe si cu cine crezi ca ma intalnesc cu Ionel cu masina de serviciu,,,il intreb ce face pe V H zice ca a fost trimis de firma sa faca curatenie cu baieti avea cativa saci numai cu ambalaje de prezervative!!!!!!Le-am spus,,,Mai copii voi sunteti tineri nu cunoasteti istoria acestor locuri aici s-au dat lupte grele intre-un militian sef si o zana din primarie....In concluzie Ionele cand calci teritoriu ai viata grea!!!!!

>

in 21 Decembrie 2018 23:28

Ionel,Ionelule.!!!!!!!

>

in 22 Decembrie 2018 0:02

MAI,,PSD-istilor SUNTETI niste "mormoloci" toti unde v-o fi gasit Dragnea nu puteti face fata unei "catele" care a lucrat pt ministu de interne aproape 20 ani dupa care a fost casata iar acuma lucreza numai pt familie.Da intr-adevar a fost instruita sa fie rea cand te apropii de proprietate, maraie,daca continui latra,iar daca nu te retragi musca.Cand era in serviciu a primit decoratia MERITUL CREDINCIOS era asa de credincioasa cand primea telefon era imediat la POST,asa ca trebuie sa-i aduceti aminte si voi ca VIOLUL nu s-a prescris ci s-a musamalizat deocamdata????

>

in 22 Decembrie 2018 12:10

Ionele draga asta-i viata dupa ce-i faci curatenie la "LOCUL DE MUNCA" te musca sau o fi deranjata ca i-ai descoperit "cuibusoru de nebunii" se poate si asa???

>

in 22 Decembrie 2018 12:28

Mai IONELE,,, eu nu cred ca o deranjaza ca esti sotu lui MARIUCA precum numele tau care-i aduc aminte de o FRUMOASA POVESTE DE DRAGOSTE si atunci latra la tine o fi din NOSTALJIE sau din DRAGOSTE.Acea dragoste nu poate fi uitata usor!!!!!

>

in 22 Decembrie 2018 22:29

Wculpoi,imi cer scuze ca nu ti-am scris de mult dar acuma de sarbatori m-am gandit ca daca vii cu GAINUSA BATRANA de Galgau Dej acasa sa vii cu ea la Biserica sa o vedem si noi sa-ti punem o vorba buna doar tu esti stapanul nostru,s-ai spunem ca nu trebuie sa mai faca copii ca i-ai facut tu cand erai la mami fecior ??,cu o eleva minora de clasa saptea ??,iar acuma o sa te umpli de bani dupa prof, prim,am inteles ca esti cautat pt filmari in Star Trek,mai ce noroc au uni in lumea asta!!!!!!Iar la taticut-o "GUTA"sa-i spui sa vina la Solona la Bruzoaia la colindat cu nepoata "PINTESA PRIMARITA"sa o vedem si noi ci ca e tare draguta si tare bine seamana cu mami sau a-ti uitat de ea ca doar ea va sponsorizat puradeii un an de zile ,nu-i frumos ce faceti!!!!!!

>

in 22 Decembrie 2018 22:49

NO tu mami dapi nai fost la profi s-au esti suparata pe profi-tul lu Mariuca nu fi suparata ca nu puteam noi deschide Sexsop vizavi de biserica era batator la ochi!!!!!!

Psd>

in 27 Decembrie 2018 20:29

Vai de mama voastra niste analfabeti au ajuns sa se joace cu viitorul oamenilor nu va e rusine in loc ca va para bine ca se face ceva de folos in comuna cand te conduce un prost din braglez si o femeie cu musteata !!!\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

>

in 28 Decembrie 2018 20:05

salarii mari ,munca putina ,multi angajati inutili .\r\ndaca nu pot face nimic primarul ,consilierii sa-si prezinte demisia . nu mai luati bani nemunciti

>

in 30 Decembrie 2018 16:41

Din cauza unor tampiti ca ăștia oamenii își rup picioarele pt ca nu exista lumina pe strada! Sa le\r\nFie Rușine la\r\nCei responsabili

>

in 1 Ianuarie 2019 11:11

TU,pisicuto acuma iti rupi picioarele pe trotuar DAR cand umblai pe Valea Hraii cu ion nu le-ai rupt !!!!!!

>

in 2 Ianuarie 2019 10:20

Dupa cat a colindat Valea Hraii s-a facut autostrada!!!

>

in 2 Ianuarie 2019 19:23

Poate ai vrut sa scrii,,,,,dupa cat s-a tavalit cu militianul sef pe Valea Hraii se poate turna AUTOSTRADA!!!!!!!

>

in 2 Ianuarie 2019 23:27

NO,pisicuto,motanelu fost-o la colindat???miau,miau!!!!!

>

in 4 Ianuarie 2019 17:40

mami lasa consilierii PSD in pace nu e usor sa te hotarasti intr-o afacere mai ales cand propunerea vine de la un "PUSCARIAS"!!!!

>

in 27 Ianuarie 2019 2:37

VREM O TARA CA AFARA,,,ACUM CATEVA ZILE UN FOST PREMIER SCOTIAN A FOST ARESTAT PENTRU "HARTUIRE SEXUALA"?????La noi pentru hartuire sexuala,viol,intretinere de relatii sexuale cu minore in urma caruia minora ramane insarcinata se PREMIAZA???!!!

>

in 3 Martie 2019 13:53

A inceput vanatoarea de PRIMARI PEDOFILI uni isi cauta martori pentru a-si salva pielea la noi nu e cazul ca prostul a lasat-o pe minora gravida,cu un simplu test ADN se rezolva cazul.Stau si ma gandesc ca daca ion de bou nu era sponsorizat de "durex" astazi eram o ciurda de BOI????

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.