Sondaj



RSS Feed

 

Consilierii locali din Zalau vor aproba luna viitoare PUZ-ul pentru construirea magazinului Dedeman

6 Iulie 2018

Primaria Zalau a pus pe dite-ul propriu, la sectiunea transparenta decizionala, Planul Urbanistic Zonal privind construirea magazinului Dedeman, cunoscutul retailer de materiale de constructii, a carui aparitie in oras a fost anuntata in urma cu trei ani si este asteptata de zalauani. 

PUZ-ul a trecut deja de propunerile preliminare, iar dupa dezbaterea din data de 27 iunie Serviciul Urbanism a si raspuns cetatenilor la observatiile facute. Un singur zalauan a facut o observatie, cu privire la faptul ca in zona, din cauza diferentelor de nivel dintre proprietati, sunt inundatii. A mai cerut Primariei Zalau ca pe perioada excutiei constructiei sa se aiba in vedere protejarea conductelor de canalizare si a rigolelor de scurgere a apei pluviale. Primaria a dat asigurari ca totul va fi supravegheat si va fi executat conform legii.
In sedinta ordinara a Consiliului Local din august va fi supus aprobarii proiectul de hotarare cu PUZ-ul privind magazinul Dedeman.
Dedeman a anuntat in urma cu mai bine de trei ani ca va deschide un magazin pe strada Fabricii. A cumparat inclusiv terenul, de la Cemacon, vis a vis de Sala Sporturilor.
In ianuarie, reprezentantii Dedeman s-au intalnit cu reprezenta

Consilierii locali din Zalau vor aproba  luna viitoare PUZ-ul pentru construirea  magazinului Dedeman
ntii Primariei Zalau si au discutat doua aspecte esentiale pentru construirea magazinului, realizarea unui Plan Urbanistic Zonal, pentru ca in zona nu sunt prevazute activitati de comert, si a amenajarii zonei de pe strada Fabricii, unde, spre Dealul Ortelecului, traieste o comunitate numeroasa de etnici romi, de peste 200 de suflete.
Demersurile pentru construirea magazinului Dedeman la Zalau au fost facute de proprietarii firmei in 2015, cand au obtinut autorizatia de constructie de la Primaria Zalau. “n 2016, retailer-ul de bricolaj a cumparat de la Cemacon doua terenuri, in suprafata de circa 25.000 de metri patrati, din platforma fostei fabrici de caramizi de la Zalau, la valoarea de 1,9 milioane de euro, vis-a-vis de Sala Sporturilor, pe strada Fabricii.

Vizualizari 3853
Comentarii articol (12)

>

in 6 Iulie 2018 7:07

Idem ca si aia cu mollul de la armatura.Nu se merita.

>

in 6 Iulie 2018 8:21

deja ne-am saturat cat ne ameninta cu dedeman cand se deschide magazinul mai scrieti pana atunci nu are rost

macar de s-ar face>

in 6 Iulie 2018 9:03

sa-i mai taie macaroana aluia cu Multicomul, ca tare se vede coada la pruna.

>

in 6 Iulie 2018 10:01

In sfarsit cat dracu va trebuit ba sa aprobati puz.ul ala

>

in 6 Iulie 2018 13:27

atii s au saturat deja de dedeman in alte orase!!!suntem ramasi ci 20 de ani de restul tarii!!

>

in 6 Iulie 2018 14:05

sa vina dedeman, foate bine sa ne mai modernizam si noi ca prea am ramas in coada de buruiana... mai daramam din mizeriile din zalau si il mai infrumusetam. Uite la kaufland, erau numai boscheti si boschetari , ti-era groaza sa mergi pe acolo, acum ti-e mai mare dragu...

>

in 6 Iulie 2018 14:07

daca tot nu face nimic Primaria, macar sa ii lase pe cei care vor sa faca ceva! ba da, Primaria face facutele la amici si cam atat, asfalteaza in satul stana, dar drumurile din oras sunt de pamant. Rusine Primariei!

>

in 6 Iulie 2018 20:40

Psd ciuma rosie !!!

>

in 7 Iulie 2018 0:24

PNL=Hepatita Galbena!!!

>

in 7 Iulie 2018 0:30

PNL=Hepatita Galbena!!!

0 24>

in 7 Iulie 2018 8:20

no jireado raluco ! teai trazit siai halit iara cacat ca tare spurcat pute pa bulavard ca nu putem durni de miros.No ,mai ie o pauza.

>

in 7 Iulie 2018 17:36

Felicitări !!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.