Consilieri zalauani din opozitie au obiectat la costurile prea mari pentru mutarea cantinei sociale

15
2047

 

Consilieri zalauani din opozitie au obiectat la costurile prea mari  pentru mutarea cantinei sociale

Proiectul de aproape trei milioane de lei a fost insa adoptat, asa ca fostul Punct Termic 21 va deveni noul loc in care vor manca saracii Zalaului

S-a lasat cu scandal la sedinta Consiliului Local Zalau de ieri, joi 13 octombrie, pe marginea proiectului propus de Primaria Zalau pentru mutarea cantinei sociale de la subsolul Primariei in fostul punct termic din spatele blocului Perla, cu costuri de aproape trei milioane de lei.

Consilierii Dorel Labo – PN{CD, Dinu Iancu Salajeanu – PNL si Adrian Popan – PMP nu au fost de acord cu proiectul de hotarare.
Cei trei consilieri s-au opus vehement, pe motiv ca suma este mult prea mare pentru lucrarile care se fac. Proiectul a trecut, insa, cu 18 voturi "pentru", doua "impotriva" si o abtinere.
Teodor Balajel, viceprimarul Zalaului, spune ca au existat mai multe discutii intre proiectant si membrii Comsiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local Zalau, in care s-a explicat de ce costurile sunt asa mari.
Costul investitiei pentru modernizarea cantinei sociale se va ridica la suma de 2.869.000 lei, adica 642.000 de euro, si se va finaliza
in 12 luni.
Proiectul cantinei sociale a fost realizat de SC Art Proiect Zalau, iar noua cantina sociala va functiona pe strada Crisan, la numarul 32, langa blocul V2, unde a fost Punctul Termic 21.
Lucrarile la cantina sociala vor consta in recompartimentarea spatiilor, inlocuirea tamplariei, finisaje interioare si exterioare, refacere invelitoare terasa si sistem de colectare a apelor pluviale, refacere trotuare si trepte de acces, amenajarea terenului adiacent si realizarea de instalatii sanitare, termice, electrice si de ventilare.

 

 

 

COMENTARII

  1. PERSOANA ACEASTA SINISTRA DIN FRUNTEA INVATZAMANTULUI SALAJEAN VA TREBUI VA TREBUI SA "LUCREZE" UN TIMP CU DIRECTORI PE CARE NU I-A DORIT:COSTACHE RODICA, BANCEA GHEORGHE, ARDELEAN DANIEL, CRISAN SIMONA, DAROCZI IOSIF, CAMPEAN TITUS, ABRUDAN IOAN!?! CE SE INTAMPLA CU SEFUL PSD DE LA API, LUNG IOAN, NU-L "PROTEJEAZA" NUMENI?

  2. la banii astia se face un restaurant de 3-4 stele, cu toate dotarile necesare. Se face de la zero !! UNDE ESTI TU DOAMNE = DNA ! De acst popor este blestemat sa fie condus doar de prosti sau/si corupti !

  3. Pentru tiganii si aurolacii orasului se gasesc bani de investitii de lux dar sa-i trimiteti la lucru nu aveti curaj. Pleava societatii a ajuns sa va santajeze cu voturile pe care le cumparati 4 ani de zile cu banii din impozitele platite de cei cinstiti.Acestea sunt idealurile voastre politice ,fanariotilor.

  4. De ce nu externalizeaza acest serviciu? Cu banii platiti pt aceasta cladire pot cumpara meniul zilei pt mai multi ani, la preturi negociate special, scapa si de costurile cu angajatii si utilitatile. Cred ca este o idee care merita luata in calcul daca se doreste o eficienta cheltuire a banului public.

  5. Conditiile de inscriere la cantina primariei sunt- sa nu vrei sa lucrezi nicaieri , sa faci citi mai multi copii ca sa-i trimiti la cersit, sa nu platesti nici un impozit ,sa fii tare-n clanta la revendicarea drepturilor si sa votezi cu cei care-ti asigura bunastarea si confortul.

  6. O sa puta zona mai ceva ca o cocina.Numai sa aiba grija sa -i hraneasca cu alimente de calitate extra ca nu cumva sa-i apuce diareea pe aici.Imi imaginez cati caini vor impanzi teritoriul.

  7. Noii alesi, primar,viceprimar, etc. actioneaza dupa acelasi principiu care guverneaza clasa smecherilor politici,clasa impostorilor politici, intr-un cuvant clasa "virusilor" societatii. Ei mint inainte de alegeri si fura, dupa.In orice stat civilizat din lume, faci cateva cantine sociale ,NU UNA. Culmea, in Zalau nu se face de la zero.FURT EVIDENT. Graiul Salajului, publicati performantele profesionale ale primarului si viceprimarului, inainte de a fi alesi. Alegatorii cu o pregatire medie si peste,vor avea surprize majore.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.