SondajRSS Feed

Conducerea Politiei salajene il mentine pe Gabriel Coman la sefia Rutierei din Zalau, chiar daca la concurs n-a luat nota de trecere

14 Septembrie 2018

Gabriel Coman a implinit un an de interimat la sefia Rutierei din Zalau si nu mai poate fi imputernicit. Dar va asigura sefia din pozitia de coordonator

Dupa ce interimatul lui Coman Gabriel la sefia Biroului Rutier Zalau a expirat ieri, 13 septembrie, seful interimar al IPJ Salaj, Aurel Stirb, l-a desemnat tot pe Coman Gabriel coordonatorul activitatilor Biroului Rutier Zalau, in ciuda faptului ca acesta s-a facut de rusine la examenul pentru functie si nu a luat nota de trecere. Coman Gabriel nu va mai putea beneficia insa de indemnizatia pentru functia de conducere.
Niciunul dintre cei trei candidati la conducerea Biroului Rutier Zalau nu a luat nota de trecere la examenul pentru post, desfasurat recent, nota 7 fiind minim pentru promovarea examenului.
Coman Gabriel, din pozitia de sef interimar al Biroului Rutier Zalau, a obtinut initial nota 6.74, iar dupa contestatie a luat nota si mai mica, 6.58.
Olte

Conducerea Politiei salajene il mentine  pe Gabriel Coman la sefia Rutierei din Zalau, chiar daca la concurs n-a luat nota de trecere
an Bogdan, ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj, a obtinut initial nota 6.31, iar dupa contestatie a primit 6.34, insuficient pentru a fi declarat admis. Al treilea candidat care a picat examenul, Gabriel Dirjan, a luat cea mai mica nota, 6.09.
Dupa ce s-au facut de rusine la concursul pentru functia de sef la Biroului Rutier Zalau, unde amandoi au luat sub nota 7, ofiterii Coman si Oltean dau un nou examen, in incercarea de a deveni sefi la Biroul Tehnic. Examenul are loc pe 19 septembrie.

Vizualizari 2865
Comentarii articol

Como>

in 14 Septembrie 2018 7:10

Pai ce amenzi sa-mi dea mie pe traseu , daca nu stiu nimic din ,rutiera"! Daca ai ramas repetent la examen, de unde sti tu ca am incalcat sau n-am incalcat rtegulile ,,circulatiei".

>

in 14 Septembrie 2018 7:22

Notele le-am invatat pe de rost. Ceva noutati de la graiul repetitiei. Nimic nou sub soare? Cam incep sa-mi cheltui bani pe degeaba pe acest ziar...

>

in 14 Septembrie 2018 10:44

Niste rahati

CINSTE,CORECTITUDINE,COMPETENTA,PROFESIONALISM>

in 14 Septembrie 2018 11:58

Acesta este nivelul de competenta ,inteligenta,profesionalism a ofiterilor cu "studii inalte "la fabricile de diplome GOLDIS,SPIRU HARET,CANTEMIR,ECOLOGICA,BOGDAN VODA,ETC,ETC.Si modul in care au ajuns din subofiteri ,ofiteri ,le arata caracterul de oportunisti care isi iau comptentele pe bani,pe care-i recupereaa apoi din salariul gras de ofiter.

Nevidanjatului de la 10 44>

in 14 Septembrie 2018 15:28

Mai plote kktii ca tine vad in jurul lor rahati crezand ca toti li se aseamana!

>

in 14 Septembrie 2018 17:18

Uitate la tine apoi vorbeste

Analfabetului de mai sus..>

in 15 Septembrie 2018 7:45

Plite, uită-te se scrie cu cratimă cap de butelie neexplodata care ești!

>

in 16 Septembrie 2018 7:38

Ai terminat la spiru tu?

>

in 16 Septembrie 2018 10:57

Daca at fi m-ai destepti nu at fi politisti, toti corigenti ajung la politie, sunt mandri cand poate sa-ti ofere cateve puncta de penelizare, cand este vorba de ajutor in fluidificarea circulatie sunt apsenti, ei stau ascunsi cu radarul.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.