SondajRSS Feed

Concursuri de cros si ciclism pentru „juniorii” zalauani

21 Septembrie 2011
Copiii de la gradinitele din Zalau sunt antrenati in competitii cu tematica ecologica.

„Saptamana Mobilitatii”, campanie menita sa incurajeze utilizarea unor forme alternative de transport si de calatorie, altele decat autoturismele private, se desfasoara in perioada 16-22 septembrie. Pentru a marca acest eveniment de talie europeana, Primaria Municipiului Zalau, Transurbis SA si Agentia pentru Protectia Mediului vor organiza maine, pe strada Corneliu Coposu, mai multe activitati care vor avea in prim plan mijloacele alternative de transport. Agenda zilei de joi va contine un concurs de desene pe asfalt si o competitie de ciclism, precum si un concurs de cros. Astfel, aproximativ 50 de copii de la gradinitele din Zalau vor avea la dispozitie cutii cu creta colorata si cateva sute de metri patrati de asfalt, intre Directia de Sanatate Publica si fosta Casa Municipala de Cultura, pentru a arata adultilor cum ar trebui sa arate orasul lor fara masini si fara poluare. In acelasi perimetru se va desfasura si concursul de ciclism, sustinut de Alien Cycling Zalau. Competitiile vor incepe joi, de la ora 11.00. Copiii cu va
Concursuri de cros si ciclism pentru „juniorii” zalauani
rste intre patru si sase ani, care se vor dovedi cei mai indemanatici biciclisti, vor primi din partea Alien Cycling echipamente profesionale pentru ciclism. Startul la concursul de cros, organizat de catre Agentia pentru Protectia Mediului, va fi dat la ora 13. „Saptamana Mobilitatii reprezinta o oportunitate pentru administratia locala de a promova modalitati alternative de transport, si in special transportul in comun, pentru a reduce, pe cat posibil, poluarea. Ne adresam, si in acest caz, «juniorilor» Zalaului care, prin concursurile cu tematica specifica vor invata cat de important este sa protejeze mediul inconjurator”, explica Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.

Vizualizari 864
Comentarii articol

RVpaxWuomZscnPTl>

in 16 Iulie 2012 20:23

si ne informeaza: PC-Config, Dan Dragomir, DeviceR, MadMike, Florea Cristian, Pato, Soacra, Bucur, OctoCat, Optimizare SEO, Costin Comba, Blogatu, Gadgetit, Ionut Rosca, Bombaneala Blogosferica, TechArena,

MButLeayLLKSO>

in 18 Iulie 2012 9:16

cred ca ai spus totul despre auvoatcl tau cand ai zis ca te reprezinta pe tine sau tarau. in primul caz un nefericit accident in care 1 om beat omoara 3 nevinovati trecand prin ei cu viteza luminii iar in al doiea caz un tanar intreprinzator reuseste sa scoata trenuri intregi de produse petroliere in zone de embargou si sa-si cladeasca un imperiu financiar in statele unite pentru care n-o sa justifice nimanui nimic uite, sunt obiectiv: sa va dea Dzeu exact ceea ce meritati, pentru ca pe pamant bunul simt este o masura ineficienta.ps: nu-mi dau numele real sa nu treci cu masina peste mine, din greseala. ma intelegi, nu?

VqXHhsqlvoDvxdt>

in 18 Iulie 2012 18:35

FyKkO6 evdpfkxfyymx

ZyGcIgCJKTjFdxJjYwX>

in 20 Iulie 2012 8:54

U5kUbF mbedjmfuhtgu

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.