SondajRSS Feed

Suntem in luna in care aflam care sunt politistii capabili sa ocupe cele mai importante posturi din Politia Salajului

Concursul pentru sefia Politiei din Salaj a fost amanat chiar in ziua in care trebuia sa aiba loc

8 Noiembrie 2018

Politia Romana a anuntat marti, 6 noiembrie, ca amana concursul pentru sefia Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj cu o saptamana, chiar in ziua in care concursul trebuia sa aiba loc.
"Cu data prezentului anunt, din motive obiective, se amâna data sustinerii probei interviu pentru concursul organizat în vederea ocuparii functiei de sef al inspectoratului de politie judetean II la Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, prevazuta la pozitia 1 din statul de organizare al unitatii, cu recrutare din sursa interna, pentru data de 28.11.2018", se arata in comunicatul Politiei Romane.
Contactat telefonic de reporterul de la Graiul Salajului, purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan, a explicat motivul pentru care a fost amanat concursul pentru sefia Politiei salajene.
"Amanarea s-a datorat faptului ca unul dintre membri comisiei a avut alte activitati operative care au intervenit in noaptea dinaintea concursului si nu s-a mai putut prezenta la comisie. S-a luat decizia de amanare la o data la care acesta poate participa, cu precizarea ca daca un membru lipseste comisia nu se poate intruni. Din comisia de concurs fac parte trei membri", ne spune Dragan.

Candidatii, Stirb si Terhes, sunt
aceiasi care nu s-au descurcat
deloc la concursul din august

Candidati inscrisi la concursul pentru sefia IPJ Salaj sunt Aurel Stirb - care conduce IPJ Salaj in calitate de coordonator, dupa ce a implinit un an de interimat in septembrie, si Gabriel Terhes - actualul comandant al Politiei Municipale Zalau.
Cei doi sunt aceiasi care au participat si la concursul din august pentru sefia IPJ Salaj, dar nici unul nu a obtinut nota minima 7 (sapte) pentru a putea ocupa postul.

Terhes s-a inscris si la concursul
pentru sefia Politiei Zalau, care
se organizeaza pentru a doua oara

Cinci politisti se vor lupta peste o saptamana pentru sefia Politiei Municipiului Zalau, unde actualul comandant, Gabriel Terhes, are acum patru contracandidati, dupa ce a abandonat primul concurs organizat pentru aceasta functie, din 12 septembrie, unde era singurul candidat.
Concursul are loc in 14 noiembrie la se

Concursul pentru sefia Politiei  din Salaj a fost amanat chiar  in ziua in care trebuia sa aiba loc
diul IPJ Salaj. Ceilalti patru candidati sunt actualul adjunct al sefului Politiei Municipale Zalau, Pompiliu Sturzu; Florin Lupu seful Biroului Ordine Publica din cadrul Politiei Municipale; Ardelean Teodor seful Sectiei Politie Rurala nr. 6 Crasna si Pop Sorin seful Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipale Zalau, singurul politist cu doctorat din IPJ Salaj.

Saptamana viitoare se da si batalia
pentru a doua pozitie din IPJ Salaj,
ocupata acum de Calin Rolnic

Tot saptamana viitoare, in aceeasi zi in care se organizeaza concursul pentru conducerea Politiei Zalau, adica in 14 noiembrie, se organizeaza si concursul pentru a doua cea mai importanta pozitie din Politia salajeana, asa ca actualul adjunct al IPJ Salaj, Calin Rolnic, va trebui sa plece din functia pe care o ocupa dupa ce a fost numit interimar.
Doi ofiteri se bat sa ajunga pe postul lui Rolnic. Fostul subofiter Muresan Cosmin concureaza impotriva lui Sorin Pop, singurul politist cu doctorat din Salaj. Concursul are loc la Bucuresti.

Se reediteaza luna aceasta
si lupta pentru conducerea
Rutierei din Zalau

Sefia Rutierei din Zalau va fi adjudecata si ea tot la a doua strigare, in 21 noiembrie, adica peste doua saptamani, dupa ce la concursul din august au picat toti cei trei candidati, adica nu au luat nota de trecere.
Celor trei care au picat in august acelasi examen li se alatura acum tanarul ofiter Chiba Daniel, nepotul fostului sef al IPJ Salaj, Iosif Ghiurca.
Cei patru candidati sunt Coman Gabriel – desemnat sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan - sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera; Chiba Daniel – ofiter economic. Concursul are loc la sediul IPJ Salaj pe 21 noiembrie.

Vizualizari 3691
Comentarii articol (10)

>

in 8 Noiembrie 2018 1:18

De peste un an, numai interimate, concursuri, amânări, picari, renunțări, reveniri etc. Ce se întâmplă?!. Parcă ar fi alegerea pentru Papa de la Vatican. Sunteți normali si/sau suntem normali?!

como>

in 8 Noiembrie 2018 8:26

Ce gogosi arunca baietii! ,,unul dintre membri comisiei a lipsit". Pai de ce nu sa-u gasit altii sa-i ia locul in comisie? de ce nu spuneti adevarul sa stie lumea? Si anume: NU SUNT PREGATITI BAIETII''. Dar in toata politia salajului, numai astia 2 sunt mai destepti? Ne-ati intoxicat cu Stirb si Terhes. Sau cineva ii vrea pe astia 2. Se dau examene, pana astia vor fi sefi. In locul lor, as da cu cascheta de pamant, ca nu-i de mine.

>

in 8 Noiembrie 2018 8:38

mari manarii se mai joaca si la politie\r\n

>

in 8 Noiembrie 2018 10:20

Chiar așa slab pregătiți sunt ??? Unde am ajuns !!!!

>

in 8 Noiembrie 2018 11:05

E batalia lui Ciunt cu Marc. Incep problemele si in partidul rosu..

>

in 8 Noiembrie 2018 11:44

Daca va fi un al treilea candidat?Acela va fi.....Din pacate si in politie ca si in alte instituții publice, mediocritatea sefilor este evidenta,politruci raman pe funcții pe viata.\r\n

como>

in 8 Noiembrie 2018 17:03

Gata , bai cu postarile! Deranjati baietii de la invatat. deja sunt la ,,recapitulare''.

>

in 8 Noiembrie 2018 23:40

Domnilor ziariști mai terminați cu articolele astea despre milițieni , parca sunt concursuri de angajare la NASA

>

in 13 Noiembrie 2018 22:17

Imi place al naibii de mult comentariile facute imediat dupa postarea articolului care de regula sunt facute la aprox. aceiasi ora si de acelasi personaj. Nu bre Szekely?

>

in 13 Noiembrie 2018 22:22

Daca tot sunt sustinuti politic cum se mentioneaza in articolele anterioare, de ce nu promoveaza nimeni. Poate ne explica dl. "Redactor", ori informatiile.sunt asa sa umplem paginile su sa vindem fraierimii gogonele. Explicatiile cu siguranta nu or sa vina ca nu au de unde. In schimb discreditare gratuita maxima. Rusine G.S...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.