SondajRSS Feed

Tot numirile pe functie sunt solutia

Concursul pentru posturile de directori in scolile din Salaj nu este atractiv

11 Iulie 2017

In 6 iulie s-au incheiat inscrierile la concursul care incepe luni, 17 iulie, pentru ocuparea posturilor vacante de directori si directori adjuncti in unitatile din invatamant. “n judetul Salaj sunt scoase la concurs 46 de posturi de director si 12 posturi de directori adjuncti. Pentru cele 58 de posturi au fost depuse in total 37 de cereri, de catre 34 de candidati, din care 29 pentru functia de director (24 in mediul rural si 5 in mediul urban) si 8 pentru functia de director adjunct (4 in mediul rural si 4 in mediul urban).

In luna octombrie a anului trecut a avut loc un alt concurs de ocupare a postului de director. Au fost atunci 137 de posturi si s-au prezentat la prima proba 109 candidati. Cert este ca au ramas, dupa concurs, 54 de posturi neocupate. Nici n-au fost suficienti candidati, iar multi dintre cei care s-au prezentat la concurs au fost prea slabi sa treaca examenul.
Cele 54 de posturi de sefi in invatamantul salajean s-au ocupat insa "de urgenta" in ianuarie, cand noul guvern PSD a dat liber la numiri pe functii.
Avand in vedere ca si la concursul de saptamana viitoare sunt cu 21 de candidati mai putini decat posturi de directori si adjuncti (58 de posturi; 37 de candidati), este clar ca se va recurge din nou la metoda numirilor. Altfel spus, multi aspiranti la sefie in invatamantul salajean pot lua

Concursul pentru posturile de directori  in scolile din Salaj nu este atractiv
in calcul ca pot sa fie numiti fara sa treaca prin examen si, eventual, rusinea unei note proaste.

Pretendentii la sefie dau
luni examen scris la API

Rezultatele verificarii dosarelor de inscriere au fost afisate la Inspectoratul Scolar Judetean in data de 7 iulie. Au fost respinse doua dosare pentru ca erau incomplete. “n termen de 3 de zile, candidatii respectivi au posibilitatea sa-si completeze dosarul cu documentele ce lipsesc, iar pe 13 iulie va fi afisata lista finala a candidatilor care deplinesc conditiile de inscriere si de participare la concurs.
Proba scrisa va avea loc la Colegiul Tehnic "Al. Papiu Ilarian" Zalau in data de 17 iulie, urmand ca proba de evaluare a CV-lui si proba de interviu sa se desfasoare in perioada 19 - 31 iulie. Rezultatele finale ale concursului vor fi afisate cel tarziu in 2 august.

 

Vizualizari 2862
Comentarii articol

>

in 11 Iulie 2017 11:29

Ce atractivitate? Sa (nu) lucrezi cu eminenta ceusie, senatoreasa, Lucy, asta-i corvoada clara!

>

in 11 Iulie 2017 11:49

cu o mica interventie facuta de specialist, se poate elimina veninul din dumneata.

>

in 11 Iulie 2017 11:56

Nu merge lumea la concurs pt ca psd ii incapabili asteapta sa treaca comcursul sa fie numiti de madam boss la fel ca inspectorii care stau bine mercii pe podturi cu toate ca nu su lust concursul(mscar de avea bunul dimt sa numeasca altii care nu au fost la concurs)

>

in 11 Iulie 2017 11:57

Haha ma gandesc ce obraz gros ai inspectorii aia cand dau fata cu colegii haha

>

in 11 Iulie 2017 13:16

Tu ramai cu ha ha ha iar ei raman cu posturile si cu banii.

>

in 11 Iulie 2017 15:02

11.49. Esti vreun "ghiocel" si tu. Stii, din ala care apleca mereu capul si n-are nicio parere personala.

>

in 11 Iulie 2017 22:46

Chiar ai nevoie de un consult!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.