SondajRSS Feed

 

Concurs si pentru sefia Politiei Municipiului Zalau

16 Octombrie 2018

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj organizeaza concurs cu recrutare din sursa interna pentru ocuparea postului vacant de sef politie municipiu resedinta la Politia Municipiului Zalau. 

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, la data de 14 noiembrie, începând cu ora 11.00, si va consta în sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Interviul se înregistreaza audio-video.
În situatia în care mai multi candidati au aceeasi nota este declarat "admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
Înscrierile se fa

Concurs si pentru sefia Politiei Municipiului Zalau
c la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Salaj pâna la data de 19 octombrie, ora 12.00.
Actualul sef desemnat la conducerea Politiei Municipale Zalau, Gabriel Terhes, a fost si singurul candidat la acelasi concurs organizat pe 12 septembrie, la care nu a mai participat.

Vizualizari 1907
Comentarii articol (5)

como>

in 16 Octombrie 2018 7:28

iar concurs! pai de ce mai este concurs, daca nimeni nu reusesc nota minima Si cum adica, aceeasi medie si va fi cel cu state mai vechi in functie! Sa se reia concursul.

>

in 16 Octombrie 2018 8:44

Pentru ca pana la urma sa fie numit cine "trebuie" !

>

in 16 Octombrie 2018 9:33

DOMNILOR POLITIA NOASTRA DIN SALAJ E PROASTA TOATA???!!! INERERSELE SUNT PREA MARI???? PETENTIILE SUNT MARI??? LUATI EXEMPLU DE LA GRUPUL VOUA SI VETI FII CEI MAI BUNI! VA LIPSESTE DOMNISOARA MIMI ??? SUNTETI TAMPITI TOTI !!!

Ii omorati pe astia>

in 16 Octombrie 2018 10:17

cu atatea concursuri. Ii obligati sa puna mana pe carte si sa citeasca. Chinuitor.

Pregatire slaba>

in 16 Octombrie 2018 14:47

Daca le da cineva testare serioasa raman un sfert din efectivul supradimensionat din birouri,ca toti au studii complementare la GOLDIS ,SPIRU HARET ,CANTEMIR,etc,dupa care au salarii babane.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.