SondajRSS Feed

Concurenta acerba pentru posturile vacante de la ISU Porolissum Salaj

19 Noiembrie 2018

41 de candidati pentru un post

Candidatii care si-au depus dosarele pentru concursurile prin incadrare directa la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Porolissum” Salaj, urmeaza sa fie evaluati psihologic in perioada urmatoare. Potrivit ISU Salaj, testarea are loc la Oradea, judetul Bihor, incepand din data de 20 noiembrie.

Astfel, cei 68 de candidati inscrisi, pentru cele trei posturi: ofiter specialist II la serviciul Comunicatii si Tehnologia Informatiei - departament „Comunicatii” (11 candidati); subofiter administrativ principal la Serviciul Comunicatii si Tehnologia Informatiei - departament „Tehnologia Informatiei” (16 candidati) si subofiter administrativ principal la Serviciul Logistic - Intendenta (41 de candidati), sunt programati pentru evaluarea psihologica organizata de Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, marti 20 noiembrie, vor sustine testarea psi

Concurenta acerba pentru posturile  vacante de la ISU Porolissum Salaj
hologica candidatii pentru postul de ofiter specialist II Serviciul Comunicatii si Tehnologia Informatiei - departament Comunicatii. Miercuri 21 noiembrie, de la ora 8.00,sunt programati sa sustina proba psihologica candidatii care si-au depus dosarele pentru postul de subofiter tehnic principal la Serviciul Comunicatii si Tehnologia Informatiei - departament Tehnologia Informatiei si candidatii pentru postul de subofiter administrativ principal la Serviciul Logistic - Intendenta, precizeaza cei de la ISU „Porolissum” Salaj.

Vizualizari 1342
Comentarii articol

>

in 19 Noiembrie 2018 9:44

Multă lume dorește să frece menta la pompieri pe salar mare!

>

in 19 Noiembrie 2018 9:55

Trantori.

>

in 19 Noiembrie 2018 10:20

De ce angajeaza din sursa externa subofiteri ca nu demult au terminat scoala de subofiteri o gramada de tineri.Aia pe unde vor lucra?

>

in 19 Noiembrie 2018 13:06

Pentru 9.55 : De ce-i consideri trantori? Sa stii ca nu ai dreptate. Pompierii si smurd sunt singurele capacitati militare care ajuta.\r\nArmata...doar pe hartie ...plus catevs unitati de elita.\r\nJandarmii...ai vazut pe 10 august...\r\nAsa ca, daca ai foc, inundatii, cutremur sau ti-a ramas pisica in copac, doar pompierii ajuta. Asa ca nu-i blamati!

>

in 19 Noiembrie 2018 13:46

pt 13:06, hai sa lamurim un pic: ce zici sa faci o deosebire intre departamanetle de interventie subpopulate, si cele adminstrastive suprapopulate? asa cum e peste tot la stat, cum suna asta? Plimbaracii de hartii, no sa-ti vina sa crezi, dar nu o sa se suie in veci dupa tine pe o scara la etaju 4, sau sa manevreze o barca etc. RESPECT pt pompierii, aia adevarati, nu pt uniformele umblatoare, If you know what I mean...

>

in 19 Noiembrie 2018 13:52

IN PRODUCTIE UNUL ANGAJAT SI PATRU PLECATI ,NUMAI ASA POATE CRESTE NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR ....

>

in 19 Noiembrie 2018 19:40

O meserie care prezinta un mare risc si nu este asa de bine platita...nu cred ca e de ras ci de apreciat la ce se expun acesti oameni...

>

in 19 Noiembrie 2018 19:41

O meserie care prezinta un mare risc si nu este asa de bine platita...nu cred ca e de ras ci de apreciat la ce se expun acesti oameni...

>

in 19 Noiembrie 2018 19:42

A nu se confunda aparatul logistic care are si el rolul lui si este in numar restrans cu pompierii activi ...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.