SondajRSS Feed

Concert traditional de Craciun al Corului "Gloria Dei" la Biserica "Sf. Stefan" din Bradet

12 Decembrie 2017

Sfintele noastre colinde, care ne-au leganat copilaria, sunt valori ale spiritualitatii romanesti, care cuprind toate momentele biblice ale Genezei, de la Facere, la Nastere, la "nviere.

Colindele, atat de frumoase si variate, sunt oglinda sufletului romanesc si confera o pecete specifica sarbatorilor, dau o nota cu totul aparte acestei sarbatori a Craciunului, atat de iubit si cinstit de toti romanii.
Etimologic, oare de unde vine "Craciunul"? De la pastorul care ingrijea oile si se numea Craciun cel Batran?... de la Creacione, Creation, Creatia? Desigur, de la aceasta minune si taina a Nasterii Fiului lui Dumnezeu. Fie Domnul laudat, ca Ni s-a dat noua, oamenilor, spre mantuire.
Din repertoriul de colinde, foarte bogat si variat, al Corului "Gloria Dei", am desprins un buchet, pe care dorim sa vi-l prezentam cu ocazia Sfantului Craciun.
Noi am facut o traditie la Zalau, fiind primul cor bisericesc infiintat in anul 1990, imediat dupa revolutie. Am colindat an de an

Concert traditional de Craciun al Corului  "Gloria Dei" la Biserica "Sf. Stefan" din Bradet
, in biserici, in sala "Avram Iancu" a Primariei Zalau, in tara si in strainatate (Paris, Torino, Milano, Viena, Madrid, Regensburg, Limours, Gyula si alte orase).
Va asteptam la colinda, la Biserica "Sf. Stefan" – Bradet, in data de 17 decembrie, de la ora 18.00.
In prag de Sfinte sarbatori, va uram sa va bucurati sufleteste de toate darurile lui Dumnezeu, sa petreceti in pace impreuna cu cei dragi, sa aveti impliniri in noul an, 2018
"La multi ani!"

In numele Corului "Gloria Dei"
Prof. Maria Porumb

Vizualizari 1912
Comentarii articol

>

in 12 Decembrie 2017 8:09

Felicitari neobositei doamne profesor Porumb si corului "Gloria Dei" pentru activitatea depusa in slujba lui Dumnezeu

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.