Comunicat din partea S.C.M. Zalau cu privire la suspendarea activitatii sportive

0
908

 

Comunicat din partea S.C.M. Zalau cu privire la suspendarea activitatii sportive

Sport Club Municipal Zalau traverseaza o perioada foarte dificila, situatie in care se afla si celelalte structuri sportive din Romania si din intreaga lume. Pandemia de COVID-19 a dat peste cap strategiile tuturor, atat la nivel individual, cat si colectiv.

Ca urmare a amanarii pe termen nelimitat a tuturor competitiilor sportive, hotarari luate de federatiile de specialitate, Sport Club Municipal Zalau a intrerupt activitatea sectiei de fotbal, sanatatea sportivilor si a iubitorilor de sport, a noastra, a tuturor, fiind pe primul loc.
Am dori sa va informsm ca, avand in vedere prevederile Ordonantelor militare nr. 1 si 2/2020, prin care se suspenda, printre altele, activitatea sportiva, suntem obligati de Ordonanta 30/2020 (articolul XV, alineatul 2) sa suspendam contractele de activitate sportiva pe durata starii de urgenta.
Participantii la activitatea sportiva beneficiaza pe durata suspendarii contractelor de activitate sportiva de o indemnizatie de 75 la suta din drepturile in bani aferente activitatii sportive prestate, dar nu mai mult de 75 la suta din castigul salarial mediu brut prevazut de Legea Bugetului Asigursrilor Sociale de Stat pe anul 2020 (numar 6/2020).
Decizia va fi suspendata in momentul in care oficialitatile vor ridica starea de urgenta. Sa spersm ca acest lucru se va petrece cat mai repede posibil.
Trebuie sa avem rabdare si intelegere, trebuie sa dsm dovada de maturitate, de solidaritate si, suntem siguri, cs vom iesi invingatori si din aceasts teribila incercare.

Conducerea S.C.M. Zalau

 

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.