Comunicat

0
23

Episcopia Salajului a intensificat actiunile cu caracter social, venind astfel in sprijinul celor care au nevoie de caldura sufleteasca, de sprijin si de ajutor material.
Astfel, in seara zilei de 15 decembrie, reprezentantii Episcopiei – P.C. Pr. Florin Crecan, consilier social, P.Cuv. Singhel Antonie Pinta, exarhul manastirilor, maica Stela Andrunache, insotiti de un grup de colindatori, membri ai Ligii Tineretului Crestin Ortodox Zalau, s-au deplasat la Centrul de ingrijire si asistenta Crasna, unde au colindat si au oferit pachete cu hrana pentru un numar de 100 de varstnici cu dizabilitati fizice si psihice.
Aceasta actiune se adauga actiunilor cu caracter similar desfasurate de Episcopia Salajului la Centrul de Servicii Comunitare Jibou (6 decembrie), Casa de tip familial din Somes Odorhei (6 decembrie), scoala si Caminul de batrani de la Manastirea Bic (9 decembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.