SondajRSS Feed

Comuna Băbeni are două echipe: Dumbrava Ciocmani, ultima ajunsă in peisajul fotbalistic din Sălaj

17 Iulie 2017

Printre echipele noi care vor lua startul noului sezon din Sălaj se numără şi Dumbrava Ciocmani. Echipa nou înfiinţată s-a duelat deja în primul tur al Cupei României cu Someşul Letca, o grupare care a avut un parcurs foarte bun în returul sezonului trecut în Seria EST din Liga a V-a şi a încheiat campionatul pe locul 8. Partida dintre cele două grupări a avea loc ieri, duminică 16 iulie, pe terenul din Tihău.

Să spunem că gruparea din Ciocmani are planuri măreţe şi nu se mulţumeşte doar cu participarea în Cupa României. Astfel, Dumbrava a făcut toate demersurile pentru a se afla la startul noii ediţii de campionat a Ligii a V-a, acolo unde îşi propune un obiectiv măreţ.

Lotul formaţiei Dumbrava Ciocmani va fi format din câţiva jucători locali, dar şi nume mai cunoscute în fotbalul mic, precum Ovidiu Toma, Ionuţ Iacob, Alex Blidar sau Vlad Revnic, cei patru evoluând pentru Viitorul Băbeni ultima dată.

Pentru formaţia din Ciocmani va evolua şi Sergiu Koroszi şi Adrian Chirţa, ultima dată la Dumbrava Gîlgău, precum şi Florin Micle şi Paul Micle, de la CS Hida.

În turul

 Comuna Băbeni are două echipe: Dumbrava Ciocmani, ultima ajunsă in peisajul fotbalistic din Sălaj
campionatului, Dumbrava va evolua cel mai probabil pe terenul de la Tihău, având în vedere că la terenul de fotbal din Ciocmani se lucrează. De menţionat este  faptul că echipa va fi susţinută de Romi Marchiş, originar din Ciocmani şi care investeşte şi la gruparea de Liga a III-a, ACS Comuna Recea!

“Am vrut să jucăm la Băbeni, însă din cauza faptului că mai mulţi jucători de la Viitorul am plecat şi ne-am făcut echipă la Ciocmani, nu am fost lăsaţi să jucăm acolo şi am ajuns la o înţelegere cu cei de la Tihău. Urmează să înceapă lucrările şi la terenul din Ciocmani, însă am decis ca un tur de campionat să nu evoluăm pe el, pentru a nu îl distruge. Obiectivul nostru va fi clasarea pe unul dintre primele 5 locuri în Liga a V-a şi un parcurs cât mai lung în Cupa României”, ne-a spus Ovidiu Toma, delegatul Dumbravei Ciocmani.

Vizualizari 671
Comentarii articol

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 17 Iulie 2017 19:35

Oferim munca online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.