SondajRSS Feed

Competitie de rugby în comuna Dragu

12 Octombrie 2017

Scoala Gimnaziala Nr.1 Dragu organizeaza în ziua de 13 octombrie 2017 editia a II-a a „Cupei stejareilor”, competitie destinata copiilor din ciclul gimnazial, parteneri fiindu-le Primaria Dragu si Federatia Româna de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania. si-au anuntat deja participarea aceeasi inimosi profesori, respectiv: Mariana Puscas cu scoala Buciumi, Olimpiu Petrean cu scolile din Agrij si Treznea, Sergiu Moldovan cu scoala A. Muresanu din Cehu Silvaniei si evident gazdele din Dragu, profesor Cosmin Ardelen. Lista ramâne înca deschisa.„Mugurii salajeni saditi cu 3 ani in urma dau roadele asteptate. Profesori inimosi, dornici de nou pentru ei si copii fac o munca extraordinara care merita tot respectul nostru. Competitia de la Dragu se încadreaza perfect în acest cadru, ne asteptam la o zi plina voie buna î

Competitie de rugby în comuna Dragu
;n care cei mai câstigati sa fie copiii. FRR va fi mereu alaturi de acesti oameni minunati, ca de altfel de toti cei care doresc sa se alature marii familii a rugbyului, venind în ajutorul lor cu tot ceea au nevoie, materiale sportive, mingi, cursuri de initiere si perfectionare, organizare de competitii. Altfel spus, cultivam pasiunea viitorului stejar în fiecare vlastar”, a spus Gheorghe Sabau - DRD Transilvania-nord.

Vizualizari 408
Comentarii articol

>

in 12 Octombrie 2017 10:18

Rugby, un sport dur, dar frumos :)

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.