Destinatie inedita pentru internationalul Marian Bala!

In ultimii ani, valorosul voleibalist a evoluat doar la formatii care se bat la titlu. in aceasta vara, insa, Bala a semnat cu o echipa care in ultimul sezon s-a clasat pe un modest loc 5, este vorba despre CSM Bucuresti

rn

Marian Bala a inceput sa se remarce in mod special cand evolua pentru CS Phoenix simleu Silvaniei (sezonul 2012 – 2013). De la poalele Magurii a fost transferat de CS Volei Municipal Zalau, acolo unde voleibalistul originar din Bucuresti a cunoscut marea performanta.
Cu Bala la fileu, gruparea salajeana a devenit vicecampioana nationala de trei ori.
in vara anului 2016, el a ajuns la campioana Romaniei, SCMU Craiova. in Banie, jucatorul nu s-a putut bucura de o medalie de aur, deoarece trofeul a fost cucerit de CS Volei Municipal.
in stagiunea recent incheiata, jucatorul a imbracat tricoul echipei Arcada Galati. si pe Dunare, s-a dorit titlul, dar medaliile de aur au ajuns la Ploiesti, iar galatenii au trebuit sa se multumeasca cu “argintul”.
Altfel spus, cinci ani la rand, Marian Bala a cucerit medalia de argint cu trei formatii diferite, dar niciodata aurul!
in aceasta vara, el a schimbat macazul, iar jucatorul in varsta de 28 de ani a revenit acasa, in capitala, acolo unde a semnat un angajament cu CSM Bucuresti.
Sigur, in ultimii ani, gruparea bucuresteana nu a rupt gura targului, dar sezonul 2018 – 2019 ar putea insemna un moment de afirmare, cu atat mai mult cu cat gurile rele spun ca Steaua Bucuresti s-a cam “rupt”.
Vom vedea, insa, deoarece perioada de transferuri se afla doar la inceput, desi Zalaul are deja cristalizat lotul pentru noul sezon.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *