SondajRSS Feed

Colonelul Adrian Chichisan se intoarce luna viitoare la comanda pompierilor salajeni

11 Septembrie 2018

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj, colonel Adrian Chichisan, se intoarce acasa dupa ce, timp de un an, a fost detasat sa preia comanda, ca inspector-sef, la ISU Maramures, fiind imputernicit pe 1 octombrie 2017. 

Adrian Chichisan se intoarce la comanda ISU Salaj incepand cu 1 octombrie cand ii expira imputernicirea de la ISU Maramures.
Devotamentul si dragostea fata de colegi si fata de istitutia pe care a condus-o au fost evidente la ultima lui conferinta de presa, inainte de plecare, cand Adrian Chichisan a anuntat cu lacrimi in ochi ca va pleca pentru o perioada de la comanda ISU Salaj la comanda ISU Maramures, care este de grad superior.

Un profesionist cu multa experienta

Adrian Chichisan este absolvent al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Pompieri, promotia 1995. A mai facut studii postuniversitare la Universitatea Babes - Bol

Colonelul Adrian Chichisan se intoarce  luna viitoare la comanda pompierilor salajeni
yai din Cluj Napoca, "Informatica aplicata", precum si un curs de management pentru situatii de urgenta.
Imediat dupa terminarea facultatii, Adrian Chichisan a fost numit comandant la subunitatea din Simleu Silvaniei, fiind la momentul respectiv cel mai tanar comandant din tara.
in anul 2002 a plecat la Inspectoratul Judetean de Politie ca sef Serviciu logistica, insa a revenit la subunitatea din Simleu in 2007.
Din anul 2009 este inspector sef al ISU Salaj Porolissum.

Vizualizari 4846
Comentarii articol (13)

>

in 11 Septembrie 2018 7:46

Este genul de comandant(lider) care impleteste caracterul si profesionalismul ,iar rezultatele dovedesc faptul ca acest concept este valabil . Te asteptam acasa !

>

in 11 Septembrie 2018 8:19

O veste buna!

Asta a putut sa faca scoala serioasa>

in 11 Septembrie 2018 9:12

Academia AI Cuza, post-universitare la UBB.\r\nAia de la Politie s-au dus pe scoli de smecheri (ex. post-universitare la Vasalica Goldis).

>

in 11 Septembrie 2018 10:42

Felicitari!!!\r\n\r\n

>

in 11 Septembrie 2018 11:29

Un om și un profesionist desăvârșit!

>

in 11 Septembrie 2018 12:38

Devotamentul dragostea fata de colegi dragostea fata de tara si popor profesionalizm respect caracter un om de milioane cum nu sa mai vazut este de neinlocuit fara el tara sar duce de rapa nu am exista nu am respira nu am avea rostul nostru in viata si viata pe pamant nu ar avea rost. Va multumim ca existati . Graiul Salajului .

>

in 11 Septembrie 2018 13:50

Dacă la conducerea județului Sălaj ar exista profesioniști ca și Adrian Chichisan am funcționa la un alt nivel. Din nefericire ce-o fost înainte la ISU au fost doar ciubucarii, care și-a urmărit interesul propriu împotriva economiei județului Sălaj ....

>

in 11 Septembrie 2018 15:18

Este sanatate curata pentru minte si spirit, sa auzi ca exista oameni apreciati de comunitate!

>

in 11 Septembrie 2018 19:37

Era cazul. Adi tre facuta ordine... ca multe s-au imputit in lipsa ta!!

>

in 11 Septembrie 2018 20:04

D-le Artur Sz. ar fi de dorit sa mai frecventati niste cursuri de jurnalism. "Devotamentul si dragostea fata de colegi" nu e genu' de exprimare potrivita pentru o stire. Poate fi ok pt o compunere de nivel de clasa a III a, eventual a IV a. Nu luati aceasta sugestie ca un atac la persoana. Felul in care scrieti asa zisele stiri este un atac la inteligenta cititorilor.

>

in 13 Septembrie 2018 23:35

Dar unde a fost plecat? La pescuit ? ... sau poate la vânătoare? Parca prea multă pupincareala.... nu miroase a bine.

>

in 18 Septembrie 2018 11:56

pentu cel de la 23;35 Citeste articolul pentru a te informa.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.