Fotbalul in Valcau e traditie

Comunitatea Valcau de Jos are traditii inca inainte de 1989 in ramura fotbal. Pe langa pregatirea lor foarte buna in scolile din comuna, cei care au practicat fotbal ca elevi au devenit azi oameni maturi, cu functii importante . Primarul comunei Ioan Rosan a militat pentru multe programe de interes economic, social si sportiv in comuna. Aceasta si datorita unui consiliu local performant, onest si implicat.Referitor la modul cum vede echipa Cetatea Valcau continuarea in Liga a V-a a campionatului, seria Vest, am contactat pe dl. profesor director al Scolii Gimnaziale nr. 1 Valcau, Gui Mircea Florin, conducator si delegat al echipei Cetatea Valcau :

rn

"Sunt angrenat in aceste zile cu activitati scolare dar am si timp sa ma informez de la jucatorii nostri despre ceea ce gandesc si vor. Parerea lor este ca in aceste conditii de instabilitate cauzata de coronavirus nici nu se mai pune problema reluarii campionatului. Suntem amatori, viata e principalul tel, nu putem garanta ca cei care intra in teren, joaca si se se deplaseaza in alte localitati ca nu pot contacta ceva neplacut. La noi in comuna fotbalul este o traditie, la fel ca obiceiul de a merge la biserici, de a invata la scoala, de a ne ridica profesional, de a ne remarca prin sport. Terenul arata bine, utilitatile sunt intretinute, oamenii receptivi si asteptam sa fie bine din toate punctele de vedere. Mesajul nostru de la Valcau este stoparea competitiei pe anul acesta competitional."
Lotul echipei Cetatea Valcau: Kallai Iosif, Otvos Levente, Ghile Aurelian, Pop Ovidiu, Moldovan Dan, Varga Alex, Sarca Ionel, Talos Sebastian, Bosca Radu, Varga Tiberiu, Morosan George, Barnutiu Cristian, Rosan Gabriel, Chis Sebastian, Kallai Maradona, Lukacs Claudiu, Lupou Paul, Bode Raul, Oltean Lucian, Bode Paul, Gal Cristian, Palce Gabriel, Bode Vladut, Varga Gabor. In angrenajul Valcaului mai apar Bode Emil, Morosan Calin, Markusz Csaba, Bodea Petru, Morosan Dan si cativa oameni care ajuta echipa cum pot si au preferat sa ramana anonimi.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *