Consiliul Judetean Salaj finanteaza doar handbalul si, de forma, voleiul

Trei cluburi sportive au depus cerere la Consiliul Judetean Salaj sa li se acorde finantare pentru a-si desfasura activitatea in Salaj. Doar doua cluburi au fost insa acceptate de reprezentantii Consiliului Judetean pentru a primi finantare. Consilierii judeteni vor vota in sedinta de astazi daca sunt de acord ca cele doua cluburi sa primeasca suma de 1.225.000 de lei.
Cele trei cluburi care au depus cerere de finantare sunt Clubul Sportiv Atletic Zalau, Volei Club Zalau si Handbal Club Zalau. Au fost acceptate pentru finantare Volei Club Zalau, care va primi de la Consiliul Judetean Salaj suma de 25.000 de lei pentru sezonul competitional 2016 – 2017, si Handbal Club Zalau, care va primi de la Consiliul Judetean pentru anul competitional suma de 1.200.000 de lei. stop_coloana Clubul Sportiv Atletic nu a fost considerat de Comisia de Sport din cadrul Consiliului Judetean Salaj ca fiind eligibil pentru a primi o suma de bani.
Din comisia de sport fac parte consilierii judeteni Neaga Florian Claudiu, ca presedinte, Cernucan Lorena Diana, ca secretar, Dari Toma, Berek |tefan, Gorgan Dorin Ioan, Maghiu Paul si Asztalos Florin Iosiv, conform site-ului Consiliului Judetean Salaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *