SondajRSS Feed

Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău, caştigătoarea primei competiţii de Oină feminin

21 Martie 2017

La Dragu, s-a desfăşurat faza judeţeană a Gimnaziadei, atât la băieţi, cât şi la fete, competiţie desfăşurată în premieră


Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu a găzduit în 15 martie Gimnaziada (Olimpiada) etapa judeţeană la Oină, ciclul gimnazial atât la fete cât şi la băieţi.
În urma desfăşurării jocurilor, Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, a ocupat locul I şi va reprezenta judeţul la olimpiadă, etapa interjudeţeană la Oină băieţi care va avea loc în data de 8 aprilie, fiind organizată tot de catre Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu.

În anul şcolar precedent elevii de la Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu au ajuns la etapa natională a olimpiadei, ocupand locul V la nivel naţional.
La feminin, judeţul va fi reprezentat la etapa interjudeţeană de către Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău , etapă care va avea loc în data de 7 aprilie, în judetul Salaj.
La masculin Licee, judeţul va fi reprezentat de către Liceu Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida la etapa interjudeteană care va avea loc în data de 13 martie în localitatea Hida.
Aşadar, judeţul Sălaj va găzdui toate cele 3 categorii la care se organizează etapa interjudeţeană de Oina.

Feminin
Rezultate:

Şcoala Gimnazială Nr.1 Bucium - Şcoala Gimnaziala”Corneliu Coposu” Zalau 0-2
Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu - Şcoala Gimnaziala Nr.1

Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău, caştigătoarea primei competiţii de Oină feminin
Bucium 0-2
Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău - Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu 2-0

Clasament:
1.Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău
2.Şcoala Gimnazială Nr.1 Bucium
3.Scoala Gimnazială Nr.1 Dragu

Masculin:
Rezultate:

Şcoala Gimnaziala Nr.1 Dragu - Şcoala Gimnaziala Nr.1 Bucium 20-0
Şcoala Gimnaziala Nr.1 Bucium - LTLR Hida 2-2
Şcoala Gimnaziala Nr.1 Dragu - LTLR Hida 4-0

Clasament:

1 Şcoala Gimnaziala Nr.1 Dragu
2. LTLR Hida
3. Şcoala Gimnaziala Nr.1 Bucium

„Competiţia a fost o adevarată sărbatoare a Sportului Naţional al României. Ţin să felicit toate echipele participante pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru faptul că au îmbrăţişat sportul naţional al României şi promovează identitatea naţională prin Oină. Îmi felicit elevii pentru calificarea obţinută şi urez succes echipei de Oină feminin de la Şcoala „Corneliu Coposu” Zalău la etapa interjudeţeană”, a declarat Cosmin Ardelean, prof. Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dragu.

Vizualizari 403
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.