CNS Zalău începe şcoala în stil american

1
5219

Colegiul Naţional Silvania Zalău anunţă că debutul noului an şcolar va fi, în această unitate de învăţământ, unul în stil american, respectiv fără festivitate de deschidere, fără părinţi şi fără flori.

Programul primelor două zile de şcoală a fost făcut public de către directorul Florin Morar, pe pagina de Facebook a colegiului.

“Luni, 14 septembrie – Nu se va organiza festivitate de deschidere a anului şcolar, deci părinţii nu vor avea acces în curtea Colegiului! Elevii sunt rugaţi să respecte programarea de mai jos şi căile de acces stabilite pentru fiecare clădire! Ştim că ne preţuiţi, dar vă rugăm să nu aduceţi flori! Ca în filmele americane: fără festivitate, fără părinţi, fără flori! Se vor ţine ore de dirigenţie până la ora 12:00”, se arată în postarea menţionată.

În ceea ce priveşte ziua de marţi, 15 septembrie, elevii vor preda manualele din anul şcolar trecut şi vor primi manuale pentru anul şcolar în curs, iar după predarea manualelor, elevii vor face ore conform orarului, orele de dirigenţie urmând a se ţine online, indiferent de scenariu, iar comunicarea cu părinţii se va face tot online.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here