CNAIR a instalat inca 13 camere video ce vor controla valabilitatea rovinietei

2
3583

 

CNAIR a instalat inca 13 camere video ce vor controla valabilitatea rovinietei

Treisprezece camere video noi vor depista de acum soferii care circula pe drumurile din tara noastra fara a avea rovinieta valabila, transmite un comunicat recent al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Dupa cum reiese din comunicatul emis de CNAIR, incepand cu 15 noiembrie functioneaza 13 noi puncte de control al rovinietei in zona punctelor de trecere a frontierei Varsand; Salonta; Bors; Urziceni; Petea; Halmeu; Galati; Oancea; Albita; Sculeni; Stanca; Radauti Prut; Siret.
Asadar, de-acum inainte, existenta sau valabilitatea rovinietelor este verificata, pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi, cu ajutorul a nu mai putin de 106 de puncte de control fixe, potrivit datelor furnizate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
In acest an, numarul camerelor video folosite pentru verificarea rovinietelor a continuat sa creasca. Vedem astfel ca, in luna august cinci noi camere video au intrat in uz. Apoi in luna iulie s-au mai adaugat opt noi camere video si in septembrie, un numar de sase noi camere video s-au alaturat celorlate.
CNAIR aminteste soferilor interesati ca pot verifica, pe site-urile www.cnadnr.ro si www.erovinieta.ro, valabilitatea rovinietei, prin introducerea numarului de inmatriculare si a numarului de identificare.

COMENTARII

  1. sa fie folosite si ca si radare fixe\r\nprimarul Ciunt pe cand porneste radarele fixe din Zalau?\r\ncati mai trebuie sa moara , pana cand primarul o se se gandeasca si la oameni si nu numai la infractori si hoti?

  2. CNAIR trebuie să încaseze câți mai mulți bani pentru a avea fondurile necesare la salariile uriaşe ale angajaților, darnu pentru construcția şi întreținerea şoselelor.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.