Clujeanul recidivist Pityu
este cel care a spart şi maşina deputatului Nosa

3
1108

 

Clujeanul recidivist Pityu <br>este cel care a spart  şi maşina deputatului Nosa

Kovacs Ştefan, un clujean în vârstă de 48 de ani, prins în flagrant în dimineaţa de 11 martie în timp ce sustrăgea o poşetă din autoturismul Roxanei S., din Zalău, este cel care a spart şi maşina fiului deputatului Iuliu Nosa, pe 1 martie. Deputatul Iuliu Nosa a participat la slujba de duminică pe 1 martie la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din centrul Zalăului, unde a mers cu maşina fiului. A parcat pe strada Cloşca, deasupra bisericii. După ce a ieşit de la slujbă a constatat că geamul din dreapta al maşinii era spart, iar telefonul, lăsat pe bancheta din spate, dispăruse. Valoarea prejudiciului este de 1.500 de lei. 

Prins de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj, Pityu a fost aretat preventiv, iar Judecătoria Zalău a dispus la 6 mai începerea judecăţii inculpatului, care este recidivist. stop_coloana
După ce a fost prins în flagrant, s-a constatat că Kovacs Ştefan este suspect de comiterea a zece furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Zalău în perioada 20 februarie - 11 martie, toate pe timp de zi, cauzând un prejudiciu de 7.800 lei. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 20 la sută.

 

COMENTARII

  1. Comentariul nu a fost adaugat deoarece contine cuvinte interzise/obscene NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana. Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.