SondajRSS Feed

Clipe de cosmar la un meci din Grecia, unde evolueaza si salajeanul Vlad Morar

13 Martie 2018

Campionatul din Grecia, unde joaca si salajeanul Vlad Morar, a fost suspendat pe o perioada nedeterminata dupa ce duminica presedintele clubului PAOK a intrat pe teren si a amenintat arbitrul partidei cu un pistol


Imediat dupa ce a aflat de incidentele de la partida dintre PAOK si AEK Atena, fotbalistul originar din Salaj, Vlad Morar, a condamnat ferm violentele din fotbal. "Cred ca s-a ajuns prea departe cu aceste violente care nu ar trebui sa fie pe terenul de fotbal", a spus Vlad Morar pentru Graiul Salajului.
Campionatul de fotbal din Grecia, unde Vlad Morar evolueaza pentru Panetolikos, a fost suspendat pentru o perioada nedeterminata.
Decizia a fost luata dupa ce presedintele echipei antrenate de Razvan Lucescu, Ivan Savvidis, a intrat pe teren cu un pistol si l-a amenin?at pe arbitrul întâlnirii, care anulase un gol marcat în minutul 90 de un fost jucator de la FCSB, Fernando Varela.
Presedintele clubului PAOK, omul de afaceri Ivan Savvidis,fost parlamentar rus, a intrat pe teren, dupa ce Varela a înscris un gol ce parea sa aduca victoria

Clipe de cosmar la un meci din Grecia,  unde evolueaza si salajeanul Vlad Morar
echipei sale, însa arbitrul Georgios Kominos nu l-a validat, considerând ca a fost marcat din offside.
Savvidis intrat pe teren urmat de membri ai staff-ului sau pentru a-i cere socoteala arbitrului si a cere, conform presei, jucatorilor sai sa nu mai reia jocul. Imaginile prezentate la TV au aratat ca Savvidis purta la centura un pistol.
Arbitrul Kominos a modificat apoi decizia si a acordat gol valabil lui PAOK.
Din cauza acestui eveniment, liga elena va fi suspendata pe o perioad? nedeterminanta, hotarârea fiind luata în urma unei întâlniri dintre premierul grec Alexis Tsipras si ministrul adjunct al Sportului, George Vassiliadis.

Vizualizari 442
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.