Claudia Constantinescu s-a operat si rateaza tot sezonul

1
1083

 

Claudia Constantinescu s-a operat si rateaza tot sezonul

Saptamâna trecuta, la o clinica de specialitate din Békéscsaba, golghetera echipei HC Zalau a suferit o interventie chirurgicala la umar

Chiar daca nu am vrut sa stim de problemele de sanatate ale jucatoarei, realitatea a fost una crunta. Claudia Constantinescu, cea mai buna marcatoare a celor de la HC Zalau, este accidentata grav. Diagnosticul medicilor este unul crunt: ligament dezlipit de omoplat, ceea ce înseamna aproape un sezon! Altfel spus, gruparea condusa de Gheorghe Tadici îsi poate lua “ADIO” de la golghetera ei pentru campionatul 2016 – 2017, într-un moment în care si Costica Buceschi anunta ca handbalista în vârsta de 22 de ani va intra în vizorul Nationalei, pentru urmatoarele actiuni.
Pericolul accidentarii era iminent înca din finalul sezonului trecut, când ea a început sa fie utilizata doar în faza de aparare. Probabil ca operatia era cea mai buna varianta înca din acea perioada, dar Constantinescu a încercat sa forteze, iar în aceasta vara handbalista a mers în cantonament si a facut pregatirea cu echipa. Mai mult, ea a fost inclusa în lot pentru acest sezon si chiar a intrat în mai multe partide, tot în defensiva, fara sa înscrie vreun gol. stop_coloana
Inevitabilul s-a întâmplat si jucatoarea Zalaului s-a operat la umar. Astfel, în cursul zilei de vineri, ea a suferit o interventie chirurgicala în Ungaria, mai exact la o clinica de specialitate din Békéscsaba.
Specialistii spun ca perioada de absenta ar putea ajunge pâna la un an, însa ei au garantat ca Claudia Constantinescu va mai juca handbal de performanta. Se pare ca perioada de recuperare va fi una de 6 luni, dupa care handbalista va reveni încet-încet în activitate. Noua nu ne mai ramâne decât sa-i uram putere în acest moment greu al vietii, sanatate si sa o revedem cu pofta de gol în fata portilor adverse.

În final, sa mai spunem ca contractul handbalistei cu HC Zalau va expira în vara anului viitor, însa o clauza prelungeste întelegerea cu aceeasi perioada în care ea nu a fost apta de joc din cauza accidentarii.

 

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.