SondajRSS Feed

Claudia Constantinescu, primele goluri in tricoul campioanei!

11 Februarie 2019

In meciul dintre CSM Bucuresti si Corona Brasov, ce a contat pentru etapa a XV-a din Liga Florilor, Constantinescu a fost una dintre cele mai bune jucatoare de la formtia bucuresteana reusind sa inscrie cinci goluri

Transferata la CSM Bucuresti in urma cu aproape trei saptamâni, Claudia Constantinescu a debutat pentru campioana României in meciul din Liga Campionilor de la Gyor. Interul a jucat insa doar câteva zeci de secunde in Ungaria, iar in partida de la finele saptamânii, cu Krim, handbalista a evoluat doua minute, fiind aproape sa inscrie un gol, dar a aruncat in bara.
Constantinesu a primit mai multe sanse din partea antrenorului sârb la partida de miercuri, din campionat, când CSM Bucuresti a intâlnit Corona Brasov. Fosta jucatoare de la HC Zalau a deomonstrat in acest joc ca are capacitatea de a evolua si pentru c

Claudia Constantinescu, primele goluri in tricoul campioanei!
ampioana României, fiind una dintre cele mai bune jucatoare de pe teren. Constantinescu a marcat si primele goluri la CSM Bucuresti, reusind sa isi treaca numele pe lista marcatoarelor, cu cinci reusite, la fel ca si Iulia Curea.
in final, CSM Bucuresti a câstigat partida cu Corona Brasov cu 37 – 26, iar acum se pregateste pentru partida din Liga Campionilor, cu Thuringer, care va avea loc duminica, de la ora 15.00, in Germania.

Vizualizari 487
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.