Clasamentul pe facebook al candidatilor salajeni la alegerile parlamentare

32
4370

 

Clasamentul pe facebook al candidatilor salajeni la alegerile parlamentare

Mai este mai putin de o luna de zile pana va incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Una dintre cele mai bune masuratori inainte de startul campanie electorale este facebookul, unde se vede cat de "prieten" este candidatul cu publicul si de cata apreciere se bucura. 

Candidatii PNL Salaj sunt Lucian Bode si Bogdan Ilea. Bode are 1.755 de aprecieri pe pagina sa de facebook, in timp ce Bogdan Ilea are 2.144 de prieteni pe facebook.
Candidatii PSD Salaj sunt Iuliu Nosa si Gheorghe Pop. Pagina lui Iuliu Nosa ne arata doar 321 de prieteni, in timp ce Gheorghe Pop are 4.447 de prieteni.
Candidatii UDMR Salaj sunt Seres Denes si Vegh Alexandru. Denes are 221 de aprecieri pe facebook, iar Vegh nu are cont pe facebook.
Candidatul PMP, Liviu Balint, are 4.054 de prieteni, iar contul de facebook al PRU Salaj, partid nou infiintat, are 200 de prieteni. stop_coloana
Clasamentul pe facebook al candidatilor salajeni la parlamentare arata ca Gheorghe Pop este cel mai preocupat sa-si popularizeze imaginea, urmat de Liviu Balint si de Bogdan Ilea. La coada clasamentului sunt Iuliu Nosa, Seres Denes, poate si pentru ca sunt printre cei mai in varsta parlamentari. “nraitii facebook-ului, care spun ca daca nu ai cont nu existi, ar spune probabil despre Vegh Alexandru la fel. Lipsa de popularitate pe facebook a PRU Salaj este oarecum normala pentru un partid nou-nascut.

 

 

 

COMENTARII

 1. FELICITARI COMO ARE CEI MAI MULTI PRIETENI SI PE FACEBOOK SI VA AVEA MULTI VOTANTI SPRE SURPRINDEREA UNORA. FELICITARI LIVIU BALINT PENTRU TOT CEEA CE FACI PENTRU SALAJ

 2. chiar sunt niste nulitati toti... asteptam sa vina patidele cu ceva fete noi./// ce au facut astia pt judet de atatia ani chiar nu am oservat... o schimbare ar fi necesara dar nu ce prezinta celelalte partide...LA VOT OBLIGATORIU TB SA PARTICIPAM TOTI... VINA A CE SE INTAMPLA IN TARA E A CELOR CARE NU VOTEAZA IN PRIMUL RAND APOI A OAMENILOR POLITICI

 3. Tu cel de la 3.50 si 9.41 esti un postac de 2 lei platit de como si singurul care scrie cu litere mari. Asa ai primit instructiuni de la como? Vezi ca el nu le prea are cu scrisul si te faci de cacao.

 4. Tu cel de la 3.50 si 9.41 esti un postac de 2 lei platit de como si singurul care scrie cu litere mari. Asa ai primit instructiuni de la como? Vezi ca el nu le prea are cu scrisul si te faci de cacao.

 5. Una dintre cele mai bune masuratori este Facebookul??? De unde si pana unde? Jurnalism slab, articole slabe. Sondajele de opinie facute profesionist sunt masuratorile, nu numarul de like-uri si prieteni pe fb... calitatea articolelor tale lasa foarte mult de dorit. Te-ai gandit sa iti cauti alt job?

 6. Tu cel de la 3.50 si 9.41 esti un postac de 2 lei platit de como si singurul care scrie cu litere mari. Asa ai primit instructiuni de la como? Vezi ca el nu le prea are cu scrisul si te faci de cacao.

 7. bine zici 10.58 dar aici e singurul loc in care poti fi platit de 2 ori - de proprietarul ziarului si de cel despre care scrii. Si uite asa ai doua locuri de munca dar muncesti doar cat pentru unul.

 8. Daca si cccct de como ajunge parlamentar atunci ne meritam soarta.Unde sunt oamenii tineri si destepti al Salajului? Au plecat toti afara??? Fosilele de mai sus ar trebui sa aiba loc la muzeu si nici acolo.Vai de noi!

 9. Toți dar absolut toți sint niste epave umane, care bețiv, care prost ca noaptea, care dus cu pluta care nesimțit, careingimfat,.Rezultatul o viața de cosmar pt salajeni si una de basm pt ei.Si da tinerii destepți au parăsit de mult Salajul si o fac in continuare aici nu rămin decit ratații lor de odrasle si neamurile lor.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.