Ciunt schimba garnitura; cine urmeaza?

36
6991

 

Ciunt schimba garnitura; cine urmeaza?

Primarul Zalaului s-a apucat de schimbat oamenii in Primarie. O fi bine, o fi rau? Nu avem inca de unde sa stim. Cert este ca au fost facute cateva schimbari importante fata de vechea administratie condusa de Radu Capilnasiu. Primul care a plecat din Primaria Zalau dupa plecarea lui Capilnasiu a fost Radu Nistorescu, administratorul public al orasului. Biroul lui este inca gol. Se auzeau apoi zvonuri ca va pleca si Paul Maghiu, purtator de cuvant la Citadin si Transurbis. Maghiu nu a plecat inca, dar nici departe nu este, dupa cum sunt zvonurile in Primarie. Atat Nistorescu cat si Maghiu au fost alesi consilieri judeteni ai PNL Salaj. A urmat apoi numirea unor oameni in posturi cheie. Vasile Caraba, fost sef de cancelarie la Prefectura Salaj a fost numit sef de cabinet al primarului Ionel Ciunt. stop_coloana Apoi a fost adus in Primaria Zalau consilierul judetean UDMR, Csoka Tiberiu. Csoka, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Salaj, a fost numit consilier pe probleme economice la cabinetul primarului. Saptamana aceasta am aflat ca Manuela Ghiurutan a plecat si ea. Nu stim unde. Dar a plecat. Ea a fost inlocuita cu Crisan Diana Maria, un nume care inca nu ne spune nimic, dar care speram ca va face treaba buna. Ea a fost numita consilier al primarului in relatia cu presa. Astfel, au plecat trei, au venit tot trei. Cine urmeaza?

 

 

COMENTARII

 1. Ce urmeaza?N-o sa mai plece nimeni dar o sa vina 30.Rosii mititei pesedisti.Si vorba celui de mai sus se va inventa un post de consilier pe problema gropi;or din asfalt,altul pe relatia cu bordurile si unul care sa treaca babele strada chiar daca ele nu vor.- D-le Farcas v-am mai cerut-o odata.Cautati un oras din Europa asemanator ca si populatie cu Zalaul si spuneti-ne si noua cati functionari contine organigrama acolo.Se poate?

 2. TOVARASI,da voi de concursuri pe posturi in administratia publica,C.V.,competenta,experienta ,etc. etc. n ati auzit???concursuri pe bune vb. nu din alea in care participa multi si castiga cine trebuie? !!!!!?????

 3. nu frate,pleaca prostii lor,si vin mai prostii astora...cit ne priveste pe noi, solutia i una singura plecarea din oras,ca sa nu zic din tara...ca prostii oricum raman in oras...

 4. Da, are dreptate primarul Ciunt. Dar unde nu sunt de acord, este ca angajeaza persoane care au iesit la pensie de la stat si sunt angajati tot la stat. Mereu spunea ca va incerca sa creeze locuri de munca...asta face, nu zic nu, dar pentru cei care sunt in pensie si care sa ocupe tot post la stat.

 5. Următorul care ar trebui să plece este Administratorul Stadionului Municipal Corb Simion, incompetența căruia este vizibilă la o scurtă vizită la Stadion, la Tribune, la vestiare unde totul este

 6. Nu stim cu ce ne ajuta aceste schimbari, atat timp cat se schimba ''competentii' intre ei. Daca vreti sa faceti ceva d-le primar ar trebui sparte cele cateva familii din primarie care parca este un SA al neamurilor. Boc a vrut sa faca un lucru mare: sa nu poata fi doi dintr-o fam in aceeasi institutie Functionarii nu trebuie schimbati la fiecare schimbare de coloratura politica ci TREBUIE PUSI LA MUNCA. Ar trebui sa instituiti criterii de competenta sa nu mai ajunga toti absolventii de Facultati de ''balet'', facute la ff la 40-45 ani in functii cheie. Scoala trebuia facuta la timpul ei.

 7. Ciunt o sa-si faca si el echipa lui. Cu neamuri, amante, vecini, erc. Peste 4 ani o sa constatam (cum s-a intamplat mereu) ca angajatii din primarie s-au inmultit ca ciupervile.

 8. Superb articol pt fraieri, sa aibă pe ce să se contreze unii cu alții.In schimb pe din dos au loc marile manevre ale ciuntului ciumat roşu dimpreună cu gaşca din dotare.

 9. Din pacate CIUNT are mult de deratizat dupa 12ani de semanat gunoi de catre Capalnasiu. Uitati-va peste tot in oras si instituti.Nu e usor pt Ciunt ! Usor de vorbit si comentat! Are doar trei luni aproape de cand intrat in primarie. O luna abia de s-a dumirit care e cloaca si gastile marca "Capalnasiu". Greu de scapat de ele.

 10. Pe Ciunt l-am ruga s-o scoata de la conducerea ISJ pe Pop Maria, pe care tot el a instalat-0 ca inspector sef la invatamnat, in acest mod ar aduce un mare serviciu judetzului. Aceasta femeie, sotia analfabetului Pop Gheorghe, este un profesor limitat care nu s-a remarcat niciodata ca un dascal bun, totul a facut numai prin pile.

 11. In loc sa angajeze tineri scoliti cu viziune pentru viitor, a angajat drept consilieri doi fosti comunisti trecuti de mult de 60 de ani , pe Caraba si pe Csoka.Nu suporta colaborarea cu tineri care pot fi mai performanti ca el, prefera mediocritatea si conservatorismul ,ca sa dea impresia ca este elevat.

 12. cum se pleaca si cum se vine? nu in baza unui concurs? s-a organizat concurs pt postul de consilier pt relatia cu presa, (din cate stiu eu , nu) poate cineva sa spuna exact?

 13. Chiar daca pleaca unii si vor veni "tineri scoliti", acestia vor fi din trupa lor. Nu vor fi cu nimic mai breji decat actualii.Principiul "democratiei de cumetrie" merge in continuare ca uns.

 14. Bai Gaurzau cucoana nu a fost in stare sa faca ceva in 20 de ani de cand sunt privatizati. Dle Ciunt ce credeti ca poate sa faca cucoana asta ptr noi Zalauanii, sa ia decizii ptr noi, asta nu stie numai sa-si insele fraierul de sot sau ex sot, sa cheltuie bani, banii fraierului sot, datorii la banci si cam atat. PSD scapa de lipitorile Gurzau si Turc.

 15. Si totusi presa nu este consternata de aceste schimbari pe banda fara sa respecte legea?Ma asteptam ca acest ziar sa puna si problema intrarii in legalitate pe baza de concurs in prezenta celor de la Directia de Integritate.Acest ziar are menirea unei hartii crete din moment ce nu isi expune (macar in trecere)punctul de vedere cu privire la competenta si concurs.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.