SondajRSS Feed

Citadin Zalau lucreaza ca Dorel la Caracal

11 Aprilie 2018

Specialistii angajati de Primaria Zalau si platiti regeste sa se ocupe de intretinerea orasului au comis-o din nou. Iar zalauanii rad amar, pentru ca altceva nu-i de facut. Pot doar sa spere, dar nu-si pun nadejde mare, ca ironia lor ii va ustura pe cei responsabili.

Primaria Zalau anunta pe 26 martie ca firma Citadin Zalau, pe care o administreaza, a inceput lucrari de modernizare a unui spatiu în zona Spitalului Spitalului Vechi. Este vorba de realizarea unui zid de sprijin langa trotuar, urmând sa intervina cu reparatii, revopsire si îmbunatatire a zidului din fata unitatii medicale. Pentru ca zona respectiva sa aiba o noua înfatisare, în alveolele din zid vor fi amenajate jardiniere cu flori.
S-a lucrat deja la amenajare. Iar cum s-a lucrat a constatat un zalauan care a vrut sa traverseze luni pe la trecerea de pietoni din apropiere, trecere prevazuta cu semafor. Cetateanul a postat pe facebook o fotografie in care arata modul in care a fost proiectat si executat zidul de sprijin din fata Spitalului Vechi.
Asa cum se vede, semaforul din fata Spitalului Vechi, care este situat pe spatiul verde, a fost inconjurat de zidul miraculos si frumos marca Citadin, devenind imposibil pentru pietoni sa aiba acces la buton pentru a schimba culoarea semaforului.
De amintit aici ca, recent, cand salarile celor de la Citadin au fost marite consistent, primarul Ionel Ciunt spunea ca pana acum au fost platiti prost si au lucrat prost, iar odata ce sunt platiti bine vor lucra bine.

Lucrarea e pentru cei cu "mana lunga"

Postarea cu lucrarea executata de Dore

Citadin Zalau lucreaza ca Dorel la Caracal
l de la Citadin a devenit virala, iar in numai cateva ore de la publicare a strans sute de aprecieri si a fost distribuita masiv. Postarea are si foarte multe comentarii in care zalauani fac haz de necaz si ironizeaza lucrarea Primariei Zalau.
Sunt de trecut in revista cateva din comentariile zalauanilor, poate inteleg si cei de la Citadin ca n-au facut bine ce-au facut. Premiem comentariul pe care il si trecem primul, pentru dublul inteles pe care, probabil, autorul l-a avut in vedere. Mirel: "E pentru cei cu "mana lunga"”; Maria: "Este telepatic, doar te gandesti ca apesi si se face verde"; Ovidiu: "Redbull îti da aripi"; Florin: "Asta e pentru bunicii cu carje"; Horea: "La ce foloseste un selfie stick?"; Boda: "Dorel nu doarme, bataie de joc pe bani publici. Cat mai tin smecheriile astea oare? Nu me mai trezim odata cu totii la realitate?"; Dan Pop: "Go go gadget finger"; Zoltan: "Ce vreti de la Citadin sau de la Administratie? Sunt niste gunoaie. Starea orasului e dovada."; Giurgiu: "Când vin la Zalau, nu o sa îmi uit selfie stickul. Nu îs lung la mâna".

Vizualizari 3761
Comentarii articol

>

in 11 Aprilie 2018 0:08

Butonul ala nu cred ca a fost activ vreodata. Mai sunt cateva identice, presupun ca / cei care le-au montat au incasat banii cum se cuvine iar cei care au aprobat idem. Curtea de conturi va constata dupa cativa ani...si pace.

>

in 11 Aprilie 2018 0:40

Cel din poza a rupt o creanga din copacul de langa Tribunal. Distruge natura,asemenea specimene trebuie condamnate.

>

in 11 Aprilie 2018 2:19

Ce aveti ma cu ciuntu ciotu? Asta oricum nu face nimic, dupa doi ani orasul e mai rau! Numai minciuni, a fost prefect si uite unde e Salajul!!! Rusine securistului marc si gasca psd, teleorman, Salaj.

>

in 11 Aprilie 2018 6:54

Numai în cartierul Porolissum se putea întâmpla asta :)))))

>

in 11 Aprilie 2018 6:55

Este o tehnologie noua. Și contactul cu aceasta nouă tehnologie e prea dur pentru cei din Porolissum :)))))))))

>

in 11 Aprilie 2018 7:00

Ce mare lucru! Nu putea să treacă și el omenește strada pe culoarea roșie a semaforului, să solicite schimbarea culorii, după care putea trece pe verde regulamentar.Exact că la Caracal!!!

>

in 11 Aprilie 2018 7:11

Como va merge chiar azi la Primaria Zalau sa-l ia la rost pe Ciunt. De 2 ani freaca menta si nu a facut nici macar un ceai. Amicii lui Como: Mogulu, Sulatovici si Ghiaburu vor merge la Citadin sa-l caute pe Dorel.

como>

in 11 Aprilie 2018 8:07

Cela din poza nu cumva este ala din televiziune si zice ca e din Zalau, Cosmin Selesi?

>

in 11 Aprilie 2018 8:19

Lucrarea nu este gata.Mai trebuie puse geamuri

informati-va!>

in 11 Aprilie 2018 10:02

Nu mai rupeti crengi din copaci ! Butonul se actioneaza cu un stick special care se achizitioneaza de la Citadin contra sumei modice de 49.99 lei (tva inclus). Succes!

>

in 11 Aprilie 2018 10:07

Coma va rezolva tot

>

in 11 Aprilie 2018 10:18

Articolele din acest ziar au titluri si continut care lasa de dorit. Ati decazut foarte mult, ati devenit o trompeta de raspandit cancan, barfa, mizerii, scandaluri, prostii etc ... Si voi aveti o contributie destul de mare in decaderea societatii, a municipiului si a judetului. Rolul vostru de a semnala anumite probleme de orice natura s-a transformat intr-o suma de titluri fara continut. Sper ca toti cei care simt la fel sa nu mai intre pe site si sa nu va mai citeasca. ADIO.

>

in 11 Aprilie 2018 10:41

Cati saci de ciment o vandut baietii cand o facut treptele alea? Scarile trebuiau sa ajunga in drept cu butonul pentru semafor, dar daca s-o terminat materialu' scarile o iesit mai scurte... Ce nu face Dorwel pentru doua beri...

>

in 11 Aprilie 2018 11:43

DE VINA ESTE SEFUL LUI DOREL,DAR EL NU VEDE DIN CRÂȘMĂ CE SE FACE PE STRADĂ.

>

in 11 Aprilie 2018 13:12

Astias bolnavi daca nu au treaba cu bordurile precum in fata la autogara la unicarm au treaba cu blocatul butoanelor ca de astea nu gindesc fac .Bordura trebuie vinduta si unde trebe pusa,pai in Zalau caci groapa nu conteaza bordura primeaza\r\n

>

in 11 Aprilie 2018 13:42

Costul refacerii lucrarii, ar trebui sa fie imputat celui ce se face vinovat de greaseala- dar imputatia pe persoana fizica- numai asa vor devein oamenii mai responabili in ceea ce fac...

pa si pusy pentru ala de la 10:18>

in 11 Aprilie 2018 13:50

Dormi in continuare in primarie ,baiul ca dormi pe banii nostri ai contribuabililor .Pai daca ai zis ADIO la un articol anterior ,atunci sa fie ADIO sau inca nu ti-o dat voie seful.

>

in 11 Aprilie 2018 14:16

Cand nu s-a facut nimic(sau aproape nimic) pana acum n-ati postat nimic. Cand se face ceva cat de cat apar postacii cu criticile.

>

in 11 Aprilie 2018 14:42

Cine e Coma?

>

in 11 Aprilie 2018 14:50

In Sportul Salajean Calin Onicaş a remarca, de mai multe ori, ca semaforul este înconjurat cu bolduri. Cineva sa-i explice diferența dintre bolduri şi borduri.

>

in 11 Aprilie 2018 19:48

Ziar de 2,5 lei

>

in 11 Aprilie 2018 19:49

Un câine musca un om..nerelevant...un om musca un câine...apare în ziar

>

in 11 Aprilie 2018 20:12

Realitatea este ca se taie copacii asa drastic pt ca se fac afaceri cu lemnul rezultat.Atat si nimic mai mult!

>

in 11 Aprilie 2018 21:13

Dimineata era deja demolat zidul de pe partea cu scarile .

>

in 11 Aprilie 2018 21:47

Ne meritam soarta.

>

in 11 Aprilie 2018 22:17

Consilier de director citadin=proasta marcului.Ce vreti mai mult?

>

in 12 Aprilie 2018 14:15

NU RADETI DE CARACAL CA SUNTEM MAI RAU CA EI CU ASTIA A NOSTRII DE CONDUC FRAIELE ORASULUI UITATIVA LA STATIA DE AUTOBUZ IN DUNGA DE LA WESSELENYI

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.