Citadin va presta un nou serviciu destinat salubrizarii si întretinerii terenurilor din municipiu

0
889

Dupa operationalizarea serviciului de coserit, în noiembrie 2019, Societatea Citadin va presta un nou serviciu destinat salubrizarii si întretinerii terenurilor din municipiu, care apartin persoanelor fizice si juridice.
Odata cu aprobarea în sedinta de Consiliu Local din 25 iunie 2020, prin serviciul nou creat, Societatea Citadin va presta activitati de întretinere si înfrumusetare a cladirilor, curtilor si împrejurimilor acestora, a spatiilor verzi din curti si dintre cladiri, a arborilor si arbustilor decorativi.
Pentru a beneficia de acest serviciu, persoanele interesate trebuie sa se adreseze Societatii Citadin si sa depuna o solicitare în acest sens.
“Am initiat acest proiect în ideea de a oferi posibilitatea persoanelor fizice si juridice din municipiu sa beneficieze de servicii de întretinere si salubrizare a terenurilor, oferite de operatorul local care are logistica si resursa necesara pentru acest tip de activitati. Serviciul se adreseaza celor care, din diverse motive, nu pot desfasura aceste activitati, iar tariful va fi stabilit în Consiliul de Administratie al Societatii Citadin^, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here