SondajRSS Feed

Simona Bisboaca revolutioneaza industria alimentara

Ciresele din Simleu Silvaniei devin ingredient intr-un produs unic in lume

16 Mai 2018

Un produs unic în industria alimentara a fost prezentat de Simona Bisboaca, salajeanca stabilita in Oradea, la Târgul Natural & Organic Products Europe, de la Londra, eveniment care s-a desfasurat în perioada 22-23 aprilie. 

Este vorba despre fructonata, singurul produs care presupune conservarea fructelor prin concentrare la temperatura sub 42 grade Celsius, fara pasteurizare finala.
"Am experimentat tehnologie pe mai multe fructe, chiar si pe tomate, dar, în prezent, procesam cirese bio de pe dealurile însorite de lânga Simleul Silvaniei, afine de padure din muntii Bihorului, la care adaugam putin must de struguri bio concentrat, provenit din struguri cultivati în sudul judetului Timis. Ca o nota exotica, am decis sa aducem din însorita Calabria (Italia) portocale bio, cu o aroma si o dulceata extraodinara. Reactia si aprecierile vizitatorilor au fost extraordinare si ne-au confirmat, înca odata, ca suntem pe drumul cel bun", explica Simona Bisboaca.
Simona Bisboaca, de 38 de ani, inginer în industria alimentara si cercetator, cunoscuta ca inventatoarea elixirului tineretii - Antioxivita, extractul din sâmburi si pielite de struguri foarte bogat în antioxidanti -, a reusit sa uimeasca, din nou, industria alimentara.
Dupa sapte ani de experimentat, cercetat, modificat utilaje si îmbunatatit metoda de lucru, a adus pe piata un produs unic în lume, o

Ciresele din Simleu Silvaniei devin ingredient intr-un produs unic in lume
inovatie în industria alimentara.
"Din 2011 am început sa testam o noua tehnologie de procesare a fructelor, într-un mod cât mai blând, pentru a mentine bunatatea fructelor la borcan. Am pornit de la ideea de ce trebuie fiarta sau pasteurizata dulceata, daca stim ca peste 60 grade se distrug vitaminele, enzimele si tot ce e mai bun din fructe? Am mers pe conservarea fructelor prin procesarea la temperaura de sub 42 grade, sa fie raw sau crude, dar sa aiba un termen de conservare îndelungat, la temperatura ambientala. Asa a aparut fructonata", dezvaluie Simona Bisboaca, inginer în industria alimentara, care a locuit cu familia in Zalau inainte de a se stabili in Oradea, tatal ei fiind din Letca.
Simona are planuri si pe viitor. Si-a propus ca în acest an sa faca si un sortiment de dulceata de o calitate superioara cu mai mult fruct, fara zahar, si mai testeaza sucuri de fructe procesate tot la rece, fara pasteurizare, cu termen de valabilitate de cel putin un an.

Vizualizari 3740
Comentarii articol

>

in 16 Mai 2018 7:00

Concentrare la temperatura de sub 42 grade?

>

in 16 Mai 2018 8:07

Artur, PRO Tv a dat stirea acum doua saptamani. Ai preluat-o si tu? Bravo!\r\n

>

in 16 Mai 2018 10:16

Cirese de pe dealurile insorite de langa Simleu,concetrate la -42. La cati ciresi sunt ramane o lingurita de ceresnesilvoyza. No da si Maniu bacsy tot din Szilagysomlyo vout.\r\n

>

in 16 Mai 2018 13:23

Felicitari! Mai are Salajul si oameni seriosi; ca de politicieni ne-am saturat!

>

in 16 Mai 2018 14:23

Bisboaca? E numele ei real ? Bisboaca suna a fofoloanca.

>

in 16 Mai 2018 16:02

O FIRMA DIN CANADA A FACUT SUCURI DIN FRUCTE FARA PASTEURIZARE, PANA CAND AU MURIT VREO 8 OAMENI. FIRMA A FOST AMENDATA CU 5 MILIOANE DE DOLARI SI SILITA SA PASTEURIZEZE SUCUL PT. DISTRUGEREA EVENTUALILOR MICROBI PATOGENI. ASA CA ATENTIE LA RISC.

>

in 18 Mai 2018 15:10

Ciresele din Simleu ?aici tate-s altfel mai cu mot.\r\n

VREA?I UN UN ÎMPRUMUT?>

in 18 Mai 2018 20:26

VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT?\r\nNU PĂSTRAȚI SĂ VĂ ACȚIUNI FINANCIARE PENTRU DVS. VĂ CUMPĂRĂ ACUM PENTRU ORICE FEL DE ÎMPRUMUT PENTRU DOBÂNZI DE 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)\r\n\r\nCreditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciul pe care il meritati, programul nostru de imprumut este cel mai rapid. Oferim împrumut în orice monedă la alegerea dvs. {Noi Dolar, Lire, Euro, Dinar, etc) și durata de 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat).\r\n\r\nAveți nevoie de orice fel de împrumut și aveți un scor de credit scăzut, Ați fost dificil să obțineți împrumuturi\r\nde la băncile locale și alte instituții financiare? soluția la problema dvs. financiară este STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Termenii și condițiile sunt foarte rezonabili și atenți.\r\n\r\nOferim o gamă largă de servicii financiare care includ: împrumuturi Xmas, împrumuturi de afaceri, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru hoteluri, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de origine pentru împrumuturi cu rată scăzută a dobânzii la 2% juridice.\r\n\r\nSolicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: stephenswillsloan@gmail.com. Aplicați și eliberați-vă de robia financiară.

>

in 27 August 2018 18:14

Buna,\r\nSunt dna Olivia Daniel, o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:\r\n(Oliviadaniel93@gmail.com)\r\n\r\n\r\nAPPLICATION DATA\r\n\r\n1) Numele complet:\r\n2) Țara:\r\n3) Adresa:\r\n4) Stat:\r\n5) Sex:\r\n6) Starea civilă:\r\n7) Ocupatia:\r\n8) Număr de telefon:\r\n9) Poziția curentă la locul de muncă:\r\n10) Venit lunar:\r\n11) Suma imprumutata necesara:\r\n12) Durata împrumutului:\r\n13) Scopul împrumutului:\r\n14) Religia:\r\n15) Ați aplicat înainte:\r\n16) Data nașterii:\r\nMulțumiri,

>

in 27 August 2018 18:15

Buna,\r\nSunt dna Olivia Daniel, o împrumutător privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:\r\n(Oliviadaniel93@gmail.com)\r\n\r\n

>

in 26 Octombrie 2018 9:56

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)\r\n\r\n\r\n\r\nAPLICAREA DATELOR\r\n\r\n\r\n\r\n1) Denumirea ...........................\r\n\r\n2) Țara .......................\r\n\r\n3) Adresa ......................\r\n\r\n4) Sexul ........................\r\n\r\n5) Starea civilă .............\r\n\r\n6) Ocupația ................\r\n\r\n7) Numărul de telefon ...........\r\n\r\n8) poziția în locul muncii .....\r\n\r\n9) venit lunar ....................\r\n\r\n10) Suma împrumutului .........\r\n\r\n11) durata împrumutului .....\r\n\r\n12) Scopul împrumutului ..................\r\n\r\n13) Data nașterii ........................\r\n\r\n\r\n\r\nMulțumesc.

>

in 26 Octombrie 2018 9:57

Salut,\r\nNumele meu este Christian Calvin\r\nMai întâi de toate, apreciez sentimentul de securitate, pentru că am fost înșelat online aici înainte ca un prieten care a primit un împrumut să mă conecteze la adresa de e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com)\r\n\r\nDupă ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, în aproximativ o oră mai târziu, "DA" am fost sunat de banca mea că a existat un depozit în contul meu.\r\n\r\nAcestea sunt reale, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare\r\n compania este o companie bună, m-au ajutat când aveam nevoie de bani, de aceea mărturisesc despre faptele lor bune .. te rog, atunci când primești împrumutul, asigură-te că informezi și oamenii despre munca bună a acestei companii , astfel încât să nu cadă victimă în mâinile oamenilor falsi și inimii, care se numesc ei înșiși creditori corporativi, în timp ce aceștia doar înșeală și măresc durerea în oameni.\r\nmă puteți contacta prin gmail: (christiancalvin200@gmail.com) în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare

imprumut>

in 17 Noiembrie 2018 8:30

Aceasta este finanțarea oceanică, oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor în întreaga lume, suntem înregistrați și licențiați compania de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de a împrumut pentru a cumpara un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.