SondajRSS Feed

Ciprian Roja - antrenor Rapid Jibou: “Lipsa de concentrare ne-a costat pe finalul primei reprize, in meciul din Cupa Romaniei”

11 August 2017

Cu toate ca a evolua în deplasare în prima etapa din faza nationala a Cupei României, Rapid Jibou a facut un meci bun cu Progresul Somcuta Mare. Jibouanii au deschis scorul, au fost condusi din finalul primei reprize, dar au trimis meciul în prelungiri, dupa ce portarul Adrian Notigan a marcat pentru 2 – 2, iar dupa nici 30 de secunde a aparat si un penalty.

În prelungiri, gruparea de pe Somes nu a mai avut forta necesara pentru a marca, iar omul în minus s-a simtit. În aceste conditii, maramuresenii au fost cei care au câstigat cu 4 – 2, însa antrenorul Ciprian Roja considera ca daca echipa sa nu ramânea în inferioritate putea câstiga jocul de la Sasar.

”Am început jocul foarte bine, iar în prima repriza am dominat si am avut doua-trei ocazii pe lânga gol. Daca reuseam sa ne desprinde, cred ca închideam jocul din prima repriza. Suntem la început de pregatire, iar lipsa de concentrare din finalul primei reprize ne-a costat. Tot pe o lipsa de concentrare am ramas si în 10 oameni, dar îi felicit pe jucatori pentru efortul depus.Parerea mea ca si în inferioritate am dominat, am avut actiuni, faze fixe si ocazii. Sigur, am riscat, iar pe contraatac, cei de la Somcuta puteau înscrie si ei.În cele doua reprize de prelungiri nu am mai avut forta, dar daca ramâneam 11 contra 11, cu siguranta alta era soarta jocului”, a declarat Ciprian Roja.

Pentru Rapid Jibou urmeaza duminica

Ciprian Roja - antrenor Rapid Jibou: “Lipsa de concentrare ne-a costat pe finalul primei reprize, in meciul din Cupa Romaniei”
Supercupa Salajului cu Dumbrava Gâlgau, dupa care va începe Liga a IV-a, cu sperante la câstigarea titlului.

”Ramâne sa ne concentram pe campionat, iar obiectivul nostru este câstigarea titlului. Mai avem nevoie de doi, chiar trei jucatori, fiindca avem un efectiv redus. Campionatul este lung si pentru ca sa ne atingem obiectivul va trebui sa ne mai întarim lotul”, este de parere tehnicianul Ciprian Roja.

 

De cealalta parte, antrenorul de la Somcuta Mare a laudat si el jocul celor de la Rapid Jibou. ”A fost un meci palpitan, iar evolutia scorului a fost foarte interesanta. Pentru cei care nu au stat bine cu inima, cred ca a fost un pericol un asemenea meci. Trebuie sa remarca si sa felicit echipa din Jibou. A facut un joc foarte bun în prima repriza, când a fost la toate capitolele peste noi. Rapid Jibou are individualitati, un joc bine organizat, mai ales în linia defensiva. Pe final de meci, adversarii au cazut fizic, dar s-a simtit si omul în plus pe care l-am avut de prin minutul 50”, a spus Dan Mircea.

Vizualizari 565
Comentarii articol

>

in 11 August 2017 7:54

Mult succes in noua functie, CIPRIAN ROJA!

>

in 11 August 2017 7:54

Mult succes in noua functie, CIPRIAN ROJA!

>

in 11 August 2017 9:07

ati uitat sa multumiti sponsorului Como Balint

>

in 11 August 2017 9:07

nu e frumos

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 11 August 2017 18:24

Recomandare lucru part-time acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

>

in 14 August 2017 0:07

intre... norul si tehnicianul dentar roja

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.