SondajRSS Feed

Cine sunt cei patru politisti care intra in lupta pentru sefia Rutierei din Zalau

19 Octombrie 2018

Celor trei care au picat in august acelasi examen li se alatura tanarul ofiter Chiba Daniel, nepotul fostului sef al IPJ Salaj Iosif Ghiurca

Ieri la ora 16.00 a expirat termenul de depunere a candidaturilor pentru sefia Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipale Zalau, una dinrte cele mai ravnite pozitii din IPJ Salaj, pentru care se organizeaza din nou concurs luna viitoare, dupa ce la concursul din august niciunul din cei trei candidati prezenti nu a luat nota de trecere.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, ne-a confirmat doar ca in termenul legal si-au depus dosarul de candidatura patru politisti, fara a-i nominaliza.
Surse din Politie spun insa ca si-ar dori functia de sef la Biroul Rutier Zalau Coman Gabriel – desemnat sef Biroul Rutier Zalau; Oltean Bogdan - sef Biroul Tehnic; Gabriel Darjan – ofiter rutiera; Chiba Daniel - ofiter economic.
Chiba Daniel este cel care intra asadar in cursa alaturi de cei trei care au dat examenul pentru acest post si in august, dar au picat.
Chiba Daniel locuieste in Zalau, este nepotul fostului inspector sef al IPJ Salaj Iosif Ghiurca. Chiba Daniel este un tanar ofiter economic si a absolvit Academia de Politie la zi.

Actualul sef de la Rutiera Zalau, Gabriel Coman,
cu Academia la FF si cu examenul picat in august

Gabriel Coman a implinit un an de interimat la sefia Rutierei din Zalau si nu mai poate fi imputernicit. Dar asigura sefia din pozitia de coordonator. Dupa ce interimatul lui Coman Gabriel la sefia Biroului Rutier Zalau a expirat pe 13 septembrie, seful interimar al IPJ Salaj, Aurel Stirb, l-a desemnat tot pe Coman Gabriel drept coordonator al activitatilor Biroului Rutier Zalau, in ciuda faptului ca acesta s-a facut de rusine la examenul pentru functie din 29 august si nu a luat nota de trecere. Coman Gabriel nu mai beneficiaza insa de indemnizatia pentru functia de conducere.
Coman Gabriel locuieste in Simleu, si-a inceput cariera de politist ca agent de ordine publica in Cehu Silvaniei, iar dupa absolvirea Academiei de Politie la Fara Frecventa a devenit ofiter.
Coman Gabriel este un apropiat al lui Ovidiu Dosa – fost inspector sef, care l-a imputernicit sef la Politia Orasului Simleu Silvaniei, dupa care tot Dosa l-a imputernicit sef Biroul Tehnic, iar dupa ce ajunge la Zalau, este "imbratisat" de actualul sef al IPJ Aurel Stirb, care l-a imputernicit sef la Biroul Rutier Zalau.

"Picat" la concursul din august pentru Biroul Rutier,
Bogdan Oltean a obtinut sefia Biroului Tehnic

Dupa ce s-au facut de rusine la concursul pentru functia de sef la Biroului Rutier Zalau, unde amandoi

Cine sunt cei patru politisti care intra  in lupta pentru sefia Rutierei din Zalau
au luat sub nota 7, ofiterii Coman si Oltean s-au la un nou examen, in incercarea de a deveni sefi la Biroul Tehnic.
La examenul care a avut loc pe 19 septembrie, castigator a fost declarat Oltean Bogdan. Coman Gabriel a renuntat si a fost respins.
Oltean Bogdan este din Zalau si este absolvent al Academiei de Politie, la zi. Pana sa devina sef la Biroul Tehnic, Oltean Bogdan a fost coleg cu Dirjan Gabriel la Serviciul Rutier.

Fostul jandarm Gabriel Darjan a facut Academia la FF

Gabriel Darjan este fost subofiter la Jandarmerie, ajuns ofiter la rutiera, cu Academia facuta la Fara Frecventa
Dirjan Gabriel locuieste in comuna Criseni si este ofiter de politie la Serviciul Rutier.
Dirjan Gabriel a fost jandarm si a lucrat la poarta la Prefectura pe perioada cand Ionel Ciunt era prefect, dupa care a absolvit Academia de Politie "Ioan Cuza" din Bucuresti, la Fara Frecventa si a devenit ofiter, intrand astfel in Politie.

Concursul are loc pe 21 noiembrie

Inspectoratul de Politie Judetean Salaj Salaj organizeaza concursul pentru ocuparea functiei de sef birou I la Biroul Rutier – Politia Municipiului Zalau în ziua de 21 noiembrie, începând cu orele 10.00. Concursul va consta în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat "admis" candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00.

Rusinea din august a celor trei candidati
care au decis sa mai incerce o data

Niciunul dintre cei trei candidati la conducerea Biroului Rutier Zalau nu a luat nota de trecere la examenul pentru post desfasurat pe 29 august, nota 7 fiind minim pentru promovarea examenului.
Coman Gabriel, din pozitia de sef interimar al Biroului Rutier Zalau, a obtinut initial nota 6.74, iar dupa contestatie a luat nota si mai mica, 6.58.
Oltean Bogdan, ofiter de politie la Serviciul Rutier de la IPJ Salaj, a obtinut initial nota 6.31, iar dupa contestatie a primit 6.34, insuficient pentru a fi declarat admis.
Al treilea candidat care a picat examenul, Gabriel Darjan, a luat cea mai mica nota, 6.09.

Vizualizari 5105
Comentarii articol

como>

in 19 Octombrie 2018 7:48

Aceiasi actori, acelasi spectacol. DACA N-O SA FIE CA IN SEPTEMBRTIE, SA NU-MI MAI ZICETI MIE LEBENITARUL.

>

in 19 Octombrie 2018 8:09

Ce sens are să scrii atatea articole despre politisti?Atata poti?Scrie despre salarizarea celor din administrație, scrie despre salariile celor din sanatate si magistratura.Acolo sunt săracii din administrație...

>

in 19 Octombrie 2018 9:25

Hai Gabi Coman !! Arată.le că ești cel mai bun.

>

in 19 Octombrie 2018 9:40

Tupeul si nesimțirea polițistului se vede si aici au picat examenul de sef birou dar... acum vreau sef politie cu asa meseriasi suntem in siguranta

>

in 19 Octombrie 2018 9:44

Daca il cheama gavril sau gabriel nu il face nimic mai destept tot la fel ramane

>

in 19 Octombrie 2018 12:43

De ce dispar unele comentarii?

>

in 19 Octombrie 2018 12:45

In alte tari civilizate la politia rutiera sunt dati doar aia care sunt pedepsiti disciplinar si care fac prostii.la noi,trebuie sa ai pile ca sa ajungi......

>

in 19 Octombrie 2018 13:26

cumputeti sa scrieti de cel pe care il cheama dirjan ca a lucrat la poarta in prefectura pa vremea fostului prefect.da ce conteaza unde a lucrat si cu cine a lucrat.

Intelect slab,pile si parvenire,multe.>

in 19 Octombrie 2018 14:09

Daca a lucrat la poarta ,aceea este valoarea lui intelectuala.Avansarile si scolile inalte facute la FF,arata ca pilele si parvenirea sunt la ordinea zilei in politia romana ,ca in toate structurile bugetare.

>

in 19 Octombrie 2018 16:17

Bai frate conteaza ce scoli are si unde le a facut cum sa ajunga sef de poliție unu cu studii la fara frecventa sau angajat din afara sistemului ?

>

in 19 Octombrie 2018 17:13

Șimleu e cu tine G.C.

>

in 19 Octombrie 2018 17:16

Arthur S.ce bine le știi tu pe toate...curios....:(

>

in 19 Octombrie 2018 18:03

Multi invidiosi...

>

in 19 Octombrie 2018 18:10

Ai dreptate frate da.... si multi prosti

>

in 19 Octombrie 2018 18:53

Pt. 8.09. Scrie despre ce se vinde. Asta in opinia lui. Ziarist care cere si ia informatia de gata de la purtatorii de cuvant din institutii. Asta o poate face si un neica nimeni.. sau poate!

>

in 19 Octombrie 2018 19:03

Da despre cei care lucreaza in privat si avem salarii de mizerie. De ce nu scrii. Despre patroni care isi bat joc de angajati. Asteptam si noi sprijin de la presa. Ca de informatii cu politisti pe care nici nu i cunostem neam saturat.

>

in 19 Octombrie 2018 21:31

OARE?

>

in 20 Octombrie 2018 14:00

Astia bubuie a pregatire! Vai de capul nostru.

>

in 20 Octombrie 2018 18:05

Hai Gabi Coman !!!!!! Șimleu te susține .

>

in 20 Octombrie 2018 22:06

La ipj salaj este o serparie de neimaginat si pe langa asta dupa ce unii ajung pe functii de comanda incep sa si schimbe lookul vestimentar, vorbesc mai putin si raspicat sa lase impresia unui intelect ce trece peste medie.un realitate ei nu au trecut la alt nivel de ai q ei au ramas aceiasi si se chinuie sa para altfel.in schimb le cresc pretentiile politetii si a respectului asteptat iar daca nu l acorzi risti sa cazi intr o antipatie ce se reflecta mai tarziu in aprecierea de serviciu.cam astia sunt sefii de azi

>

in 20 Octombrie 2018 22:16

22:06, cu siguranta este din interior. Un comentariu scurt, care spune multe. Bravo!

>

in 21 Octombrie 2018 2:02

Pe gabi din simleu il sustine gabi danciu cancerul politiei, fara ea era un polițist ok

>

in 21 Octombrie 2018 2:09

Toate numirile sè fac cu aprobare prealabila de la politic, Stirb e marionetă la Gabi Danciu \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

>

in 21 Octombrie 2018 13:22

S-ar putea sa fiti in eroare. Sa sustina pe altcineva.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.