SondajRSS Feed

Concert pe 12 decembrie

Christmas Jazz Day la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau

6 Decembrie 2018

Dupa 3 ani de la succesul concertului #Sinatra100, editia de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicata din nou maestrului Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o cariera lunga de 60 de ani, el a reusit sa fie deschizator de drumuri în anii 30 si sa câstige o popularitate fulminanta, indiferent de curentul muzical al urmatoarelor decenii. Ascultam, într-un concert extraordinar de Craciun, piese de referinta în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat si nominalizat actor: „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, dar si „New York, New York”, „My Way”.
Entertainer-ul Gabriel Farkas revine la Zalau si va sustine un concert excentric de Craciun pe note de jazz si farmecul lui Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, în data de 12 decembrie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelo

Christmas Jazz Day la Casa de Cultura  a Sindicatelor din Zalau
r Zalau.
Pentru acest concert, Casei Municipale de Cultura Zalau i-au fost alocate, de catre organizator – Asociatia Transilvania Cultural Nord Vest, 250 de locuri.
Astfel, Casa Municipala de Cultura Zalau pune la dispozitia publicului 250 de bilete la pretul de 30 lei/bilet. Biletele se vor pune în vânzare începând de joi, 06.12.2018, la casieria Casei Municipale de Cultura Zalau, putând fi achizitionate maxim 4 bilete/persoana. Program casierie: luni - joi : 12.00 – 18.00; vineri: 12.00 – 15.00.

Vizualizari 411
Comentarii articol (2)

>

in 6 Decembrie 2018 8:10

Mai merge mai cu jazu vostru,ce legatura are Zilah cu jazzul?

>

in 6 Decembrie 2018 8:11

Mai merge mai cu jazu vostru,ce legatura are Zilah cu jazzul?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.