Lucrarile la Cinematograful Scala ar putea incepe in primavara

O delegatie din cadrul Primariei Zalau, formata din primarul Ionel Ciunt si viceprimarul Balajel, a sustinut proiectul Cinema Scala in comisia tehnica economica din Ministerul Dezvoltarii Regionale la Bucuresti, la data de 24 iulie, iar proiectul a fost avizat favorabil, ne spune vicerpimarul Teodor Balajel.

Balajel ne asigura ca proiectul Cinema Scala se afla pe lista de investitii a Companiei Nationale de Investitii (CNI) din cadrul Ministerului Dezvoltarii si ca urmeaza executia proiectului tehnic si atribuirea lucrarii, proceduri care cad in sarcina celor de la Compania Nationala de Investitii.
“Prognozam ca in aproxiamtiv sapte luni se poate da ordin de incepere a lucrarilor la Cinematograful Scala. Asta ne-au promis cei de la CNI”, ne-a declarat viceprimarul Teodor Balajel.

In decembrie 2016, Teodor Balajel ne asigura de asemenea ca Compania Nationala de Investitii, din cadrul Ministerului Dezvoltarii, a dat ca sigure demersurile pentru Cinematograful Scala, spunand atunci si ca termenul de realizare a lucrarilor este de un an si o luna. Ceea ce inseamna ca zaluanii pot spera la un cinematograf in vara lui 2019.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *