Sondaj



RSS Feed

Jandarmii spun ca nu-i pot opri pe cersetori fara sprijinul zalauanilor

Cersetoria a fost la ea acasa la Zilele Zalaului

29 August 2017

Cele trei zile de distractie din weekend, cand am sarbatorit Zilele Zalaului, au insemnat trei zile de munca pentru jandarmi. Peste 100 de jandarmi salajeni au fost prezenti în strada, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica. Au aplicat 36 de sanctiuni contraventionale, în valoare totala de 5.400 de lei, pentru încalcarea unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Principalele fapte sanctionate de jandarmi au fost apelare la mila publicului, provocare si participare la scandal si adresare de injurii si expresii jignitoare. 

Majoritatea covârsitoare a sanctiunilor aplicate, 21 de amenzi, au fost pentru cersetorie. “Nicio actiune a fortelor de ordine nu va fi eficienta întru totul, atâta timp cât aceste persoane primesc bani în mod gratuit

Cersetoria a fost  la ea acasa  la Zilele Zalaului
. Banii oferiti cersetorilor sustin viata pe strada si parazitismul social”, spun jandarmii salajeni. Cetatenii sunt sfatuiti sa refuze sa mai dea bani cersetorilor, in vederea combaterii si eradicarii acestui fenomen cu efecte negative asupra comunitatii.
Pe de alta parte, jandarmii salajeni tin sa multumeasca tuturor cetatenilor pentru modul civilizat în care s-au comportat in weekend.

Vizualizari 3017
Comentarii articol

>

in 29 August 2017 0:48

Cand vine un cersetor la mine imi vine sa-i trag cateva asa sa-l las intins pe asfalt. Daca as sti ca nu ma aresteaza asa as face. Probabil sunt in asentimentul multora.

>

in 29 August 2017 8:00

Sa se infiinteze Politia Cersetorilor

>

in 29 August 2017 8:53

Si aceia sunt oameni si votantii psd. Ocrotiti-i, ca de inmultit au ei grija sa se inmulteasca .

>

in 29 August 2017 12:32

Ar trbui data o LEGE ca ,cei care DAU BANI LA CERSETORI SA FIE AMENDATI,DA ,DOAR ATUNCI SE V-A REZOLVA PROBLEMA CERSETORIEI.

ar trebui>

in 29 August 2017 12:48

urcati in duba si dusi la munca ,f..tule mama lor de putori si tupeisti ,ca is ca raia ,nu scapi de ei .Nici nu imi vine sa ma gandesc cam cati cersetori sunt la nivel national?Totusi jandarmii au o "arma "contra lor ,sa-i amendeze si neplatind amenda ,ca nu au de unde , sa-i incatuseze si la munca cu ei.

>

in 29 August 2017 14:28

Daca jandarmii nu pot rezolva cu cersetorii, sa faca scimb de locuri, unii in locul altor si problemele se vor rezolva.

>

in 1 Septembrie 2017 23:02

Articolul e de fapt o reclama ieftina,de doi bani,privind jandarmeria.Total nepotrivit.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.