SondajRSS Feed

Centura Zalaului e plina de gloante

8 Noiembrie 2018

Pompierii au fost solicitati, în decurs de câteva zile, la o noua interventie de asanare de munitie neexplodata

Echipa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Porolissum” al Judetului Salaj a fost solicitata sa intervina, marti în jurul prânzului, pentru a asana o serie de elemente de munitie neexplodate. Acestea au fost descoperite întâmplator de catre o persoana în padurea din apropierea soselei de centura a municipiului Zalau.
Ajunsi la fata locului pirotehnistii salajeni au identificat munitiile ca fiind 69 cartuse infanterie de calibru 9 mm. Elementele au fost identificate, ridicate si transportate în conditii de siguranta.
De mentionat faptul ca tot în aceasta zona, în padurea din apropierea soselei de centura a Zalaului, cu doar

Centura Zalaului  e plina de gloante
câteva zile înainte - mai precis vineri, 2 noiembrie - pirotehnistii salajeni au fost solicitati de catre un barbat care a descoperit 24 cartuse infanterie de calibru 9 mm.
Reamintim ca, în cazul în care descoperiti elemente de munitii neexplodate sau luati la cunostinta despre existenta lor, trebuie sa anuntati imediat la numarul de urgenta 112 structurile abilitate în gestionarea acestui risc.

Vizualizari 1367
Comentarii articol

>

in 8 Noiembrie 2018 8:30

pregatite stateau acolo poate trece marc cu gunoaiele lui

>

in 8 Noiembrie 2018 12:17

Nu-i de mirare daca poligonul se afla langa el !

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.