SondajRSS Feed

Zalau Value Center - cea mai importanta investitie din Zalau pe anul acesta se deruleaza in viteza

Centrul comercial care se construieste in locul fostei fabrici Armatura va fi deschis in octombrie

10 Ianuarie 2019

Constructia va gazdui galerii comerciale, restaurante, cofetarii, cafenele, baruri, terase, cazinou, club, centre de recuperare si sport in spatii acoperite, birouri, sedii de firma, spatii verzi … si 100 de noi locuri de munca

Primarul Ionel Ciunt si viceprimarul Teodor Balajel s-au intalnit cu responsabilii fimei care se ocupa de construirea spectaculosului centru comercial pe terenul fostei fabrici Armatura. S-au facut pasi importanti pentru derularea investitiei si, avand sprijinul Primariei, investitorul spune ca noul centru comercial se va deschide in octombrie.
"Impreuna cu domnul primar Ionel Ciunt, ne-am intalnit cu echipa responsabila de constructia mall-ului din Zalau. Am analizat stadiul parcurgerii etapelor pentru inceperea la constructia efectiva a noului mall.
La data de 18 decembrie, Primaria Zalau a emis autorizatia de demolare a constructiilor existente pe amplasamentul unde va fi construit noul mall. Firma a purtat discutii cu SC RomValves in vederea eliberarii amplasamentului si relocarea utilajelor. Lucrarile de demolare vor incepe la sfarsitul lunii ianuarie – inceputul lunii februarie. Termenul de finalizare pentru demolarea constructiilor este 15 aprilie.
In paralel, investitorii se ocupa de obtinerea avizelor pentru autorizatia de constructie, proces in care Primaria Zalau va acorda tot sprijinul. Investitorul a obtinut deja o parte din avizele necesare pentru autorizatia de constructii si mai asteapta sa primeasca aviz de la Mediu si Pompieri.
Investitorii si-au propus o tinta de finalizare a lucrarilor de constructie a noului mall luna octombrie, iar la finalul lunii octombrie apreciaza ca vor deschide oficila mall-ul pentru cetateni.
Suprafata construita pentru spatiile comerciale este de 19.000 metri patrati. Una dintre cele mai importante firme prezente va fi Carrefour, dar vor fi si alte firme renumite cu care s-au incheiat contracte de inchiriere.
Pe o suprafata de 22.000 metri patrati se vor construi cai de acces si parcari. Sensul giratoriu prin care se va face accesul din Bulevard inspre noul mall va fi construit de catre investitor.
Mall-ul nu va avea cinema, dar investitorul are intentia de a amenaja un spatiu de proiectie multifunctional in aer liber. O asemnea investitie creeaza peste 100 de noi locuri de munca.
Apreciez ca este cea mai importanta investitie in anul 2019. Conceptul este unul reusit. Cred ca va fi foarte apreciat de cetatenii municipiului Zalau si ca serviciile oferite cetatenilor vor fi la standardele cele mai ridicate", ne-a dezvaluit viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel.

Zalaul se alege practic cu un "lifting&qu

Centrul comercial care se construieste in locul fostei fabrici Armatura va fi deschis in octombrie
ot; de mare
succes intr-o zona lipsita acum de atractivitate,
dar al carei aspect va fi complet schimbat

Centrul comercial din Zalau va fi construit pe terenul fostei fabrici Armatura Zalau, pe o suprafata de 5.4 hectare, foarte aproape de Multicom.
Accesul la noul mall - Zalau Value Center - va fi facut prin construirea unui sens giratoriu pe Bulevardul Mihai Viteazul, la intersectia cu strada Dragalina.
Va fi construita o parcare la suprafata cu 850 de locuri, din care 34 de locuri vor fi destinate persoanelor cu dizabilitati.
Constructia cladirilor vor avea regim parter plus etaj. Functiunea predominanta va fi de shopping center – centru comercial de factura urbana. Se vor construi magazine, galerii comerciale, restaurante, cofetarii, cafenele, baruri, terase, cazinou, club, centre de recuperare si sport in spatii acoperite, birouri, sedii de firma, spatii verzi, etc.
Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel, cel care poarta discutiile cu investitorii, spune ca a obtinut de la investitor ca sensul giratoriu de pe Bulevardul Mihai Viteazu sa fie construit pe banii lor.

Cum va arata Zalau Value Center
si ce firme de renume va gazdui

Cel mai mare centru comerical din Zalau va fi dezvoltat de compania imobiliara Prime Kapital, infiintata de sud-africanul Martin Slabbert, fostul CEO NEPI, si Mihai Vasilescu. Compania se concentreaza pe investitii si dezvoltari imobiliare in segmentele de retail, office, industrial si rezidential in Europa Centrala si de Est. Prime Kapital va dezvolta in România mai multe centre comerciale - in Iasi, Pitesti, Târgoviste, Balotesti, Ploiesti, Sfantu Gheorghe si Focsani.
Prime Kapital a deschis in 2018 un centru comercial in Roman si Baia Mare. Potrivit investitorilor, viitorul mall din Zalau va arata la fel ca cel din Baia Mare, cu foarte mici diferente, impuse de conditiile putin diferite de spatiul alocat. Value Center din Baia Mare a fost inaugurat pe 6 decembrie.
La Zalau vor veni branduri renumite, precum Carrefour, Hervis, Deichman, Altex, CCC, Dabo doner, Takko Fashion, Pepco, Ilex, Vodafone, Animax, Total Wash, Christian Tour si Zoo Center.

Vizualizari 13645
Comentarii articol

>

in 10 Ianuarie 2019 1:09

Anul asta nici vorba, mai precis in 2020.Asa ca dragi taranoi mai trebuie sa asteptati.Consolati-va cu manele ca atata va duce capul pe majoritatea salajenilor.

>

in 10 Ianuarie 2019 1:24

E bună asta cu zona lipsită de atractivitate..noaptea asta ma rog la domnu sa nu e mai nască prostii...Da pe directori ...David...restul nu au remuscari.ca au distrus un brand in lume gen IAIFO....si Balajel..ehei de acolo ai venit si tu si acum repede demolati...faceti mai moll cu restaurante cu păcanele cu baruri cu alea alea ...nu va mai trebuie fabrici nu var răbda pământul ca noi rabdam si ne trimitem copii pe șantiere în alte țări..uitativa la Tenaris mai gunoaielor ce au realizat ...imi este scârba de voi si ma doare sufletul ca am muncit acolo 30 de ani nu var răbda pământul

>

in 10 Ianuarie 2019 1:30

Creați locuri de munca proștilor ca sa avem bani sa mergem la moll

>

in 10 Ianuarie 2019 1:36

Ai dreptate suntem vai de noi da ne trebe fite si noi suntem negri n cur da nu ne dam seama ca suntem mai multi prosti da va fi prea tarziu cand ne vom destepte si n om avea la ce

>

in 10 Ianuarie 2019 2:21

Balajel sa-ți asigur un loc la casa de marcat in acest moll

moll>

in 10 Ianuarie 2019 6:33

Este prea mare onarea pt.Balajel de a lucra la casa de marcat. Cred ca ar fi mai adecvat sa dea cu ,,stiloul'' la curățenie!

>

in 10 Ianuarie 2019 6:47

Balajel,esti jenant!Te-ai inhaitat cu oameni fars scrupule,carora le pasa doar de propriul buzunar.Doamne ce zile am ajuns!Sa ne laudam cu asa ceva!Cea mai mare investitie din Salaj!Se vor crea 100 de locuri de munca,dar nu spuneti cati din cei care lucreaza la Armatura,si le vor pierde.Sunteti oameni de nimic!

>

in 10 Ianuarie 2019 7:03

Gândirea lui Bălănel: cea mai mare investiție...se vor crea 100 locuri de munca. Ești penibil mă!!!

FELICITARI>

in 10 Ianuarie 2019 7:06

Mult succes investitorului ! Felicitari conducerii Primariei Zalau pentru promtitudine !

>

in 10 Ianuarie 2019 7:47

Si ala o sa fie mall ca si activ plaza \r\n

>

in 10 Ianuarie 2019 7:49

Si iarna stam in aer liber si ne uitam la film?

7:06>

in 10 Ianuarie 2019 7:50

No ,ti-ai baut cafeiul ma bujetarule din primarie?No ,amu spor la taiat frunze la caini pe bani multi si spor la lins dosuri de sefi .

>

in 10 Ianuarie 2019 7:57

Balajel,cum deschizi gura cum spui prostii.Ar trebui sa plangi nu sa te bucuri.

>

in 10 Ianuarie 2019 8:01

Unde e Parcul Industrial promis?Va bucurati de mall in loc\r\nsa aduceti firme care produc.

>

in 10 Ianuarie 2019 8:44

Autorizatie de construire...,nu de constructie!

>

in 10 Ianuarie 2019 9:04

...jumatate din brandurile enumerate sunt deja in Zalau. Apoi, nu vad Lee Cooper, Kenvelo, KFC etc... Si ceea ce ma face sa cred ca va fi o caricatura de mall, e faptul ca NU are CINEMA. Jenant! Probabil se vor plange ulterior ca dau faliment, dar asta e cand vii cu oferte de mana a 4-a. Vom continua sa mergem la Cluj.

>

in 10 Ianuarie 2019 9:07

zice dl ziarist =Am analizat..... ca pe vremurile apus trecute,e buna expresia, acum sa vedem unde va merge profitul daca va mai fi,cel putin in primul an dupa aceea mai vedem. Dar cand deschidem si o fabrica unde sa lucreze cei care pleaca afara,sa produca BANI ca sa poata trai si comertul,sau poate vin cei din tarile vecine la cumparaturi

>

in 10 Ianuarie 2019 9:12

Sa nu punem alaturi Lee Cooper cu Kenvelo.Kenvelo, produse mai slabe calitaiv dar mai accesibile ca pret.LEE Cooper ofera produse mai de calitate, dar mult mai scumpe.Ce sa mai zicem de La Coste.un pulover 1000 de lei un tricou 450 lei.Dar cati salajeni au bani pentru aceste produse.Am fost in Germania in Ingolstad, unde au sediul firmele AUDI si acolo in magazinele de firma bate vantul, cu toate ca clientii nemti au bani sunt totusi cumpatati.

>

in 10 Ianuarie 2019 9:24

S-ar renunțat așa ușor la mii de locuri de munca pentru o sută ,ce rușine .Era nevoie de Armatura in Zalău nu de moll.

>

in 10 Ianuarie 2019 9:25

Cei din primarie sa va la cand o sa aduceti voi un investitor.

>

in 10 Ianuarie 2019 9:27

Pe terenul armaturii moll.pe terenul ceramici Dedeman ,vai de noi .Trebuie sa mai stam mult și bine in Italia.

Parerea mea ...>

in 10 Ianuarie 2019 9:45

Nu cred ca am cuvinte care sa exprime ceea ce gandesc in aceste momente dar ma gandesc cu durere in suflet la ceea ce a fost IAIFo pt Salaj , România si chiar întreaga lume ,robineti fabricați in Zalău au ajuns până în Sua dar guvernele care au condus țărișoara asta nu au făcut altceva decât să fure si sa distrugă tot ce sa putut fura ! Numărul maxim al angajaților Armaturii a fost de aproximativ 8000 de suflete care au trăit de aici (acum demolalati pt 100 )rusine mare rusine !

9:12>

in 10 Ianuarie 2019 9:55

La Coste :))) E clar, te pricepi.

Am uitat urarea....>

in 10 Ianuarie 2019 10:07

Tuturor care Au contribuit la distrugerea IAIFO sa aveti parte de soarta lui Dinu Patriciu sa nu va ajunga banii de transplanturi prin strainatate !

>

in 10 Ianuarie 2019 10:20

O aiureala, se muta firmele din centru la Armatura... Care e noutatea? un magazin de incaltaminte(CCC) si unu de haine(Hervis) din care nu am luat niciodata nimic? Ce locuri de munca se castiga? Nici pomeneala, sunt doar mutati din Silvania in noul mall si atat, iar in centru va fi din nou o tona de spatii pustii.

>

in 10 Ianuarie 2019 10:41

Mai bine aveti grije de Tenaris si Michellin,ca daca vreti mereu sa-i mulgeti,si pleaca,va puteti caca pe molul vostru !

>

in 10 Ianuarie 2019 10:50

SE VA DESCHIDE PE DRCU,SI DEDEMAN TOT DESCCHIDE DE 3-4ANI.

>

in 10 Ianuarie 2019 10:56

O să fie și asta inchis dumineca ca și mall din centru,că și așa nu avem unde ieși dumineca doar la KAUFLAND.

>

in 10 Ianuarie 2019 12:43

Tu mergi la Kaufland sa te distrezi :)))

>

in 10 Ianuarie 2019 13:21

Nimic românesc. Doar cei 100 posibili angajați. Ecuație postdecembristă. 7200(angajați)-100(angajați)=7100(angajați fără loc munca). "Progres si prosperitate " !!!???.

BO$$>

in 10 Ianuarie 2019 13:39

APEA AJTEBT SAM FUT DOLARII I NOUL SUPERMOL SAM BIAU CAFIAUA SKUMPA ALATUR DE GAJICA MIA KARE FACE CURAT IN ELVETIA SI SAM PARKEZ BEMVEU PE LOC DE HANTICAPSAT CINEMA FILME MULTIKULTI NU TRABA SA MARGA FRAIERI LA FILM

>

in 10 Ianuarie 2019 14:11

Ce expertiza are Balajel? Ce a facut in viata?

>

in 10 Ianuarie 2019 14:59

Atata putem deocamdata, atat ne duce mintea .......

>

in 10 Ianuarie 2019 15:16

Ati construit o piats de zarzavat intr-un an. Acum spuneti ca faceti un mall pana in octombrie? De cine va bateti joc? De noi atunci sau de noi acum? De ce nu faceti un cotet ? Ar putea sa va iasa, aveti si expertiza.

>

in 10 Ianuarie 2019 15:29

Ciunt, Balajel, Marc si toți aia care ați fost la conducerea județului sau a primăriilor, trebuie/ar trebui sa aduceți investitori în producție și după aia in comerț.Mare scofală 100 de locuri de muncă din total șomeri la nivel de Sălaj.Da no atâta puteți voi ciumele, Roșii, Galbene, Verzi sau ce culori îți avea.

>

in 10 Ianuarie 2019 16:00

dipa cum citesc se vor face magazine de rahat gen oentru tarani.vai de noi.

>

in 10 Ianuarie 2019 17:00

Cei care lăudați primăria pt un lucru la care ei nu au nici o contribuție, rugătii pe cei din primărie să aibă grijă de Silcotub și Michelin...că dacă ăștia pleacă vai de noi și de mallurile noastre. Spuneți le PSD istilor din primărie să voteze pt realizarea unui parc industrial mai bine. Ăsta asigura prosperitate și locuri de muncă

>

in 10 Ianuarie 2019 17:01

Construirea unui mall e o afacere privata. Primăria nu are nici o treabă. Doar avizarea hârtiilor

>

in 10 Ianuarie 2019 18:13

Mai BALAJERL peost la fel ca CIUNT si ceilalti ciflingai. Cu ce va laudati ??. Ai uitat ca sectia ta MICROPRODUCTIE este cea care te-a propulsat , ai iesit la suprafata ca si gunoaiele dupa un puhoi. Ar trebui sa va fie rusine in ce hal ati adus IAIFO. A fost cea mai mare fabrica de armaturi industriale. O!!!!cum nu vine TEPES la voi nerusinatilor . VAI, VAI VAI de voi. Bine a zis cel de la 10:07. sa ajungeti ca DINU PATRICIU si CIORAN ca ei au fost groparii lui IAIFO.

>

in 10 Ianuarie 2019 18:51

Undei dedemanu promis

>

in 10 Ianuarie 2019 20:07

Felicitari conducerii Primariei ,pentru interes si multumiri ca VA PASA !

>

in 10 Ianuarie 2019 20:08

Felicitari conducerii Primariei ,pentru interes si multumiri ca VA PASA !

>

in 10 Ianuarie 2019 20:08

Felicitari conducerii Primariei ,pentru interes si multumiri ca VA PASA !

>

in 10 Ianuarie 2019 21:21

Va bate vântul prin el la ce sărăcie e în județ

>

in 10 Ianuarie 2019 21:27

Faliment asigurat...În cel mai scurt timp DIN pacate

>

in 10 Ianuarie 2019 21:35

jumatate din brandurile enumerate sunt deja in Zalau. Apoi, nu vad Lee Cooper, Kenvelo, KFC etc... Si ceea ce ma face sa cred ca va fi o caricatura de mall, e faptul ca NU are CINEMA. Jenant! Probabil se vor plange ulterior ca dau faliment, dar asta e cand vii cu oferte de mana a 4-a. Vom continua sa mergem la Cluj.

>

in 10 Ianuarie 2019 22:19

Un cotet cu artificii. Si urat, si pustiu. Tare naivi tre sa fie investitorii aia.

>

in 10 Ianuarie 2019 23:04

in 10 Ianuarie 2019 1:30 LOCURI DE MUNCA SUNT CATE VREI NUMAI SA DORESTI SA MUNCESTI ;)

>

in 10 Ianuarie 2019 23:31

Ma intreb ce s-a facut cu utilajele si masinile care erau in Armatura.......

>

in 11 Ianuarie 2019 9:20

raspunsul cred ca simlu ... au fost duse peste gard la Remat iar de aici la Tenaris? Pacat ca nimeni nu realizeaza ce sinergie era in aceste unitati: Elcond, Cuprom, IAIFO etc... Asa ceva doar multinationalele au puterea financiara sa le poata dezvolta ... Din pacate nimeni nu a realizat ca valoarea acestor unitati nu sta in terenul, utilajele din ele , ci din modul in care sunt legate liniile de productie cu specializarea personalului din aceste unitati. Cei care au inchis aceste unitati doar sa le vanda terenurile, daca ar fi mutat fabrica si productia in afara orasului pe terenuri fara valoare, erau multinationalelor ca profit, numar slaariati si capital ... Pacat ca nu am stiut sa pretuim ce am avut...

>

in 11 Ianuarie 2019 9:21

'erau la nivelul multinationalelor ca profit , salariati si capital

...^_^...>

in 11 Ianuarie 2019 11:06

Vai de noi\r\nNe trebuie malluri si toate prostiile\r\nApoi noi deabea ne permitem să trăim de pe o zi pe alta\r\nOameni inconștienți \r\nMacar meriți si salariile

...^_^...>

in 11 Ianuarie 2019 11:08

Vai de noi\r\nNe trebuie malluri si toate prostiile\r\nApoi noi deabea ne permitem să trăim de pe o zi pe alta\r\nOameni inconștienți \r\nMacar merăți si salariile

>

in 11 Ianuarie 2019 13:27

Da mah, se deschide deci un mall cu firme de mana a doua, se risipește si ce a mai rămas din cea mai mare firmă din Sălaj, IAIFO, se vor mai pune pe drumuri niste oameni de acolo....si unii se mai ai lauda.\r\nMai Balajel, unde ai ,,lucrat" tu ,la Prototipuri, vor fi wc- urile de la mall, ca altceva nu ramane in urma ciumei rosii !\r\nAtata stiti sa faceti, nu parc industrial,nu investitii, nu locuri de munca in care sa se produca cv folositor.\r\nVorbă lui ăla, Sa ajungeți toti comunistii cum a ajuns Patriciu, nenorocitul draklui.

Mai bine F?r? >

in 11 Ianuarie 2019 20:29

Spuneți că Zălauanii nu au bani =))). De aceea merg în Cluj și lasă câte 2000 de lei pe haine. Alooo am evoluat nu avem nevoie de toate magazinele fake. Mai bine deschideam dragonul roșu acel depozit de unde aduc țiganii de pe bulevard haine și șefii și le etalează vara sau haine CHELVIN CHLAIN sai PHILiPE ca numai cu fake uri ne place. Asa ceva încă un lucru făcut pentru a spală niște bănuți.. Felicitări. Oricum marile firme Tomi Lee Buzz Kyzz Sephora KFC MC nu o sa vina suntem un oraș infect care pune accentul doar pe cantitate nu și pe cantitate. Hmmmm spațiu de proiecții în aer liber. Este amfiteatrul.. CÂTE PROIECȚII ORGANIZEAZĂ PRIMĂRIA... Orice oraș se va dezvolta în momentul în care cei de la conducere vor munci pentru a satisface nevoile tinerilor. Dar cei ce conduc în general au o gândire infecta.\r\n

>

in 12 Ianuarie 2019 20:09

Daca in mall nu va fi cinema, se va refiinta la Scala? Off!off!

>

in 12 Ianuarie 2019 22:31

Poate ar fi bine sa se perceapa necazul si ingrijorarea majoritatii care au scris comentarii pertinente si cei care dau aprobarile sa nu renunte la ceea ce a produs...in favoarea consumului. Haideti oameni buni si iubiti macar putin Salajul,si amintiti va ca ARMATURA,A HRANIT MARE PARTE DIN JUDET.

>

in 15 Ianuarie 2019 5:37

Armatura a fost o firma de nivel mondial, 8000 de salajeni aveau asigurat in local de munca. Acum e o ruina

>

in 15 Ianuarie 2019 11:53

Pacat de Armatura ,dar orice are un sfirsit si vad ,ca se apropie si sfirsitul Armaturii

>

in 18 Ianuarie 2019 16:10

20.07 si 20.08 ca6 oricum ești același idiot ce ar fi să încerci să gîndești si nu să postezi ca un idiot pe 2 lei de la blacacacel sau de la ciuntel sau de la alti marceli?

>

in 5 Iunie 2019 12:35

In tara asta doar comertul importat e bun ....unde este productia domnilor? vindeti tot ce alti au lasat bun in urma....pacat ca vindem tot si cumparam marfa turcilor si chinezilor

>

in 14 Iunie 2019 12:27

Si acesta , ca si cel din centru de-altfel va di tot un nă-mall ( a se citi nămol ) ... Singura diferența va fi ca v-a falimenta in maxim un an de la deschidere ...Si atunci vor mai "răsări" pe acolo încă 3-4 săli de nunți ...

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.