Centru wellness unic în județ, în inima Zalăului

1
2446

Un loc ideal pentru relaxare, activități sportive, îmbunătățirea stării de sănătate, detașare de grijile cotidiene și socializare prinde contur chiar în centrul Zalăului.


Centrul wellness a cărui construcție a început deja, lângă Clădirea Manager, în spatele Primăriei Zalău, va reprezenta, cu siguranță, locația perfectă pentru petrecerea timpului liber. Cu dotări de ultimă generație și facilități din cele mai diverse, centrul oferă posibilitatea de a avea acasă momente de calitate, fără a mai fi nevoie să ne deplasăm în județele vecine.
Vorbim despre un concept cu totul nou la Zalău, care va reuni sub același acoperiș activități pe care, în prezent, le putem desfălșura doar în locații diferite, iar unele dintre ele doar în alte județe.

1 COMENTARIU

  1. Adeca ce activitati mai „ziaristilor”? Dk voi nu dati explicatii io pot crede c_a fi bordel de ex.Dk abordezi un subiect, nu_l lasa in coada de peste,mai ” redactia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.