Centru de zi pentru copii în fostul PT 17

5
548

În locația fostului Punct termic nr. 17, situat în cartierul Dumbrava, Primăria Municipiului Zalău amenajează un Centru de zi pentru copii, proiect finanțat din fonduri europene nerambursabile. Lucrările la acest obiectiv sunt realizate în proporție de 70 la sută, în momentul de față fiind executate lucrări la finisajele interioare și exterioare, la instalațiile electrice și sanitare. Imobilul de pe Aleea Torentului va fi modernizat și recompartimentat astfel încât, la finalizarea investiției, aici să poată fi desfășurate activități cultural-recreative după finalizarea orelor de școlă pentru 76 copii pe zi, majoritatea proveniți din comunitatea urbană marginalizată. Centrul va oferi servicii și în perioada vacanțelor școlare. Centrul de zi va avea la parter trei săli pentru cursuri, din care o sală dotată cu laborator de limbi străine, o sală de mese, o sală multifuncțională și grupuri sanitare, iar la etaj vor fi două birouri. Spațiile interioare vor fi dotate cu mobilier, echipamente IT și veselă.

5 COMMENTS

  1. Felicitari pentru acest,, ingenios” proiect!
    Poate doriti sa impanziti acest cartier cu Romi(comunitatea urbana marginalizata)
    Copiii din acest cartier au un loc de joaca care sa corespunda nevoilor unui copil.Ne tot gandim la categoriile defavorizate, dar la oamenii de rand nu se gandeste nimeni.
    Facem totul pentru acesti ,,defavorizati ai soartei” ca doar se apropie alegerile, avem nevoie de voturi.Avand in vedere ca Centrele de zi sunt inchise in prezent as dori sa ramana pe veci si acesta inchis

  2. Acolo nu prea au ce cauta nespalatii,viitorii manelisti care fac legea in zalau,auzi defavorizati?!,poate restul locatarilor suntem defavorizati pt ca nimeni nu ne aude ,acesti rRomi fac legea in zalau,nici o autoritate nu ia masuri ,se fac ca ploua!asa sa le ajute cel de sus!RUSINE!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here