Capilnasiu il acuza pe Ciunt ca nu face ce nu a facut nici el

Ciunt ii scoate ochii fostului primar pentru datoria uriasa pe care a lasat-o mostenire zalauanilor

Primarul Ionel Ciunt a preluat conducerea Primariei Zalau cu o datorie la banci de 54.743.236 de lei, adica peste 12 milioane de euro, datorie facuta de vechea administratie, condusa de Radu Capilnasiu.
Dezvaluirea a fost facuta de primarul Ionel Ciunt, dupa ce vineri Capilnasiu il acuza pe Ciunt ca nu a mai facut nimic in oras din ce a promis. “Ne-ati lasat, domnule Capîlnasiu, o datorie, împrumuturi bancare, în valoare de 54.743.236,27 lei, pe care trebuie sa o achitam”, ii transmite Ionel Ciunt lui Radu Capilnasiu, in replica la acuzatiile de vineri.
Fost primar de Zalau timp de 12 ani, Radu Capilnasiu l-a acuzat pe actualul primar ca nu a continuat programul de reabilitare a blocurilor, ca nu s-a ocupat de realizarea halei de la piata Astralis, ca nu se ocupa de descongestionarea traficului si ca tot ce declara in presa este doar un foc de paie, exemplificand cu faptul ca bulevardul are parte acum doar de o peticire, desi Ciunt se lauda cu un proiect maret de reabilitare a principalei artere a Zalaului.
Ionel Ciunt i-a transmis ieri in replica lui Radu Capilnasiu un mesaj in care subliniaza marile lipsuri din cei 12 ani cat adevrsarul sau politic a fost primar.
“Referitor la acuzatiile pe care le aduce domnul Radu Capîlnasiu la adresa conducerii Primariei Municipiului Zalau, trebuie sa facem mai multe precizari. Constatam ca, asa cum s-a obisnuit, Capilnasiu a furat startul si a început deja campania electorala. Este greu sa primesti sfaturi si sa tii cont de parerile cuiva care a condus Primaria Municipiului Zalau 12 ani si care nu a facut multe lucruri. Va reamintesc, domnule Capîlnasiu, ca dupa aceasta perioada glorioasa în care ati fost primar, Zalaul arata asa: ultimul loc din regiunea nord-vest din punct de vedere al absorbtiei fondurilor europene; fara o Strategie Integrata de Dezvoltare Urbana; fara centura ocolitoare; fara parc industrial; fara cinematograf; fara un stadion modern; fara infrastructura rutiera, fara canalizare si retea de apa la peste 150 de strazi. Si aceste exemple negative ar putea continua”, spune Ionel Ciunt.

Ciunt cheltuie 120.000 de lei pentru a repara platoul;
Capilnasiu a cheltuit 173.000 de lei doar pentru un WC

Radu Capilnasiu il acuza pe primarul Ionel Ciunt si ca nu face lucrari de calitate in oras, ci doar lucrari “sa fie facute”.
În vara acestui an, Ionel Ciunt s-a apucat de reabilitat platoul de marmura din fata Prefecturii. Proiectul de reabilitare costa 120.000 de lei. Radu Capilnasiu nu s-a prea ingrijit de platou, insa a cumparat un WC inteligent de 173.000 de lei, lucru remarcat si de Ionel Ciunt in replica sa.
“Referitor la platoul de marmura, lucrarile care se fac acum sunt urgente, si poate atunci când ati achizitionat toaleta amplasata acolo, cu suma de 173.227,79 lei, ar fi trebuit sa aveti în vedere mai întâi aceste lucrari. De aceea, socotesc ca e nevoie de mai multa decenta atunci când faceti aprecieri la adresa primarului si a conducerii Primariei Municipiului Zalau”, i-a transmis Ionel Ciunt lui Radu Capilnasiu.

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *